Merhaba kızlar ben temmuzun 19unda adet oldum. Doktora gittim eşimle hiçbir sıkıntı çıkmadı. Klomen ilacı kullandım 5 gün sonra gittim bana catlatma iğnesi verdi. 2 ağustosta iğne vuruldum. 17agustosta adet oldum. Adetim 2 gün erken oldum.Klomen ve iğneden beri sancim vardı. İlişki sırasında canım çok yandı. Ve kızlar bugün adetimin 4.gunu kahverengi geliyor. Acaba hamile kalmış olabilirmiyim.
Bak ya teshis koyuo hemen normalde duygusalim sulu gozluyum bn ki annem dio zaten edanin dogumunda bni sehir disina birakin canimda tatliya dayanamazmis
Bak ya teshis koyuo hemen normalde duygusalim sulu gozluyum bn ki annem dio zaten edanin dogumunda bni sehir disina birakin canimda tatliya dayanamazmis
O da guzel bisey gercekten :) kucukken ben hep bi kardesim olsun istemisimdie ama 5 kardesin en kucugu olunca .neysem hep hayalimde kurumdan bi kardes almakti oyun arkadasi aslinda ariyormusum ben
O da guzel bisey gercekten :) kucukken ben hep bi kardesim olsun istemisimdie ama 5 kardesin en kucugu olunca .neysem hep hayalimde kurumdan bi kardes almakti oyun arkadasi aslinda ariyormusum ben
Kıyamam ya bulabildinmi bari sonradan?
Valla bu gidisle öyle olacak hastanelere bedavadan yatıracagım parayı yetime yatırsam daha cok sevaba girerim herhalde