- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Bende de ertesi gun cikmisti silik cizgiKurumadir cnm cunku daha oncede yaşadım gerçekten sonradan çıkan çizgiyi dikkate almamak lazım boşa umitresmi yükledim ertesi gün böyle oldu :)))
Valla bilmiom artk.bak surekliYok canım o ben degilim
Anladım kuuzumm on dksı kaldı on dk sonra cöpte benimkisiKurumadir cnm cunku daha oncede yaşadım gerçekten sonradan çıkan çizgiyi dikkate almamak lazım boşa umitresmi yükledim ertesi gün böyle oldu :)))
Sevabi ayri ama insan kendi kanindan canindan olsun istiyorKıyamam yabulabildinmi bari sonradan?
Valla bu gidisle öyle olacak hastanelere bedavadan yatıracagım parayı yetime yatırsam daha cok sevaba girerim herhalde
Adetin çatlatma iğnesine göre tam zamanında olmuş hatta bir gün geç, arada 15 gün var, kanaman ilk üç gün normal kırmızı rengindeyse hamile değilsindir o kahverengi içeride beklemiş kan olabiliyor ya da klomenle büyüyen yumurtaların bazıları çatlamayıp kiste dönüştüyse onları atıyorsundur rahmin temizlenmiş bu iyi bişey ama hamilelik olduğunu sanmıyorumMerhaba kızlar ben temmuzun 19unda adet oldum. Doktora gittim eşimle hiçbir sıkıntı çıkmadı. Klomen ilacı kullandım 5 gün sonra gittim bana catlatma iğnesi verdi. 2 ağustosta iğne vuruldum. 17agustosta adet oldum. Adetim 2 gün erken oldum.Klomen ve iğneden beri sancim vardı. İlişki sırasında canım çok yandı. Ve kızlar bugün adetimin 4.gunu kahverengi geliyor. Acaba hamile kalmış olabilirmiyim.
Miratech bebe time bu iki markayla benim bariz çizgi çıkmıştı canım çok güvenmemek lazım kanda emin olana kadarBende de ertesi gun cikmisti silik cizgi
Ben bakıyorumda ikinci ciZgi bana bakmıyorValla bilmiom artk.bak surekli
Olmayınca olmuyooooorrrrrrr isssteeeeeeSevabi ayri ama insan kendi kanindan canindan olsun istiyor
Yarm saatte bi bak. Atma copeBen bakıyorumda ikinci ciZgi bana bakmıyor
Benom labaquick tiMiratech bebe time bu iki markayla benim bariz çizgi çıkmıştı canım çok güvenmemek lazım kanda emin olana kadar ♥
Yarin yap kiiizz. Yeter bekledginKızlar iki gün geçti ve halen yapmadım. Saat 12yi geçti 3. Günümdeyim. Daha da yapmicem inat değil mi
Sizlerde eşinizden gizli yapıyor musunuz ben gizli gizli sarıp sarmalayip çöpe atıyorum deli sanmasın diyeAnladım kuuzumm on dksı kaldı on dk sonra cöpte benimkisi
Kizzz suuusssss anam basladi yineOlmayınca olmuyooooorrrrrrr isssteeeeee
30 dk sonra cıkan sonuclar gecersizdir diyor canım niye atmayıp kafayı sıyırayımkiYarm saatte bi bak. Atma cope
Gerçekten mi yaAdetin çatlatma iğnesine göre tam zamanında olmuş hatta bir gün geç, arada 15 gün var, kanaman ilk üç gün normal kırmızı rengindeyse hamile değilsindir o kahverengi içeride beklemiş kan olabiliyor ya da klomenle büyüyen yumurtaların bazıları çatlamayıp kiste dönüştüyse onları atıyorsundur rahmin temizlenmiş bu iyi bişey ama hamilelik olduğunu sanmıyorum
Suan pireler ucusuyor onda gizli sayılmaz uyanık olsa görebilirdiSizlerde eşinizden gizli yapıyor musunuz ben gizli gizli sarıp sarmalayip çöpe atıyorum deli sanmasın diye
Bugun kanaman cok yogun ve kirmizi miydi30 dk sonra cıkan sonuclar gecersizdir diyor canım niye atmayıp kafayı sıyırayımki
Hay maşallah Allahım bu sabırdan az da bana ver :)Kızlar iki gün geçti ve halen yapmadım. Saat 12yi geçti 3. Günümdeyim. Daha da yapmicem inat değil mi
Gerçekten yapmicem çünkü önceki aylar hep önce ki aylar 1 kaç gün önceden yapiodum hayal kırıklığı ... bu Ay da inat ettim yapmicemYarin yap kiiizz. Yeter bekledgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?