Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yyyyyy
Zaten bnm de son 10 gunde basldi gogus agrim.ama farkli bi agrydi ona dikkt et. Sanki daha oncekiler gibi bi agri deildi
Benim dokununca yüz üstü yattığımda ağrıyor adetken ağrır gibi benimde 10 gün önce başladı ateşbasması felan yok bende aksine üşüyorum ankara soğudu baya çünkü:)

Canımm demekki zamanı var sebep zamanmış... lütfen bol bol dua et verecek olan Rabbim. Rabbim sana tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
Allah razı olsun kuzucum Rabbi hebli minessalihin inan dilimden düşmüyor dua Rabbim isyan ettirmeden versin inşallah hepimize cnm

nana nerde yaaa. Uyuyo mu yoksa.
Uyuyor sanirim o degilde ben seni ruyamda gordum . spylemeyi unuttum simdi aklima geldi . Benim baba evine gelmistin ne mannaaağğysa gerci ruyada bekardim ben sabah gelmistin sonra makyaj yaptik beraber disari cikicaktik garip bi ruya

Yyyyyy

Benim dokununca yüz üstü yattığımda ağrıyor adetken ağrır gibi benimde 10 gün önce başladı ateşbasması felan yok bende aksine üşüyorum ankara soğudu baya çünkü:)
Hadi insllhh bazilari usurken bazilari da yanarmis. Degisio yani kisiden kisiye

Uyuyor sanirim o degilde ben seni ruyamda gordum . spylemeyi unuttum simdi aklima geldi . Benim baba evine gelmistin ne mannaaağğysa gerci ruyada bekardim ben sabah gelmistin sonra makyaj yaptik beraber disari cikicaktik garip bi ruya
Allh allh benden sonra sensin o zmn.sabah sabh makyajimi yaptm valla dogal makyaj oldu minnakm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…