Merhaba kızlar, bende bu ay için bekliyorum bakalım. 28 ağustos benim bat. Daha 7 gün var, test yapmamak için sabrediyorum. Hayırlı sonuçlar hepimiz için inşallah
Kızlar sabah yine yaptım test silik cıktı çocukları okula götürürken birşey aktı anladım ben ama sıcak birşey oldu eve geldim pembe kan baya var ama afedersiniz ciş yaparkende geldi bence adetim ama nasıl pozitif cıkıyor ALLAHIM kafayı yiyorum burdakiler cok ağır calışıyor ne yapsam bilemedim psikolojim bozuldu resmen
Su gibi cirt canli pembemi geldi cis yapar gibi akio dimi ? Eger öleyse bnm yasadigim sey ve doktorun kimyasal dedigi ya dewm edip parca atarsin yada bnk gibi dier ay agrili parca atarsin kuzum yinede bilemicem doktora gitmen en faydalisi gecmis olsun.
Bende bugun adet oldum acaba adetliyken hormon testi yaptirsam mi diyorum, aranızda yaptıran var mi kaçıncı gününde yapılıyor ve alttan muayene mi yapılıyor
Bu ay ilk denemem Yaş 35 olunca hemen olsun istiyo insan Ovülasyon testiyle takip yaptım, bakalım inşallah hayırlısı. Bata 2 gün kala test yapmayı düşünüyorum ben.
Wayyyy hamissss seni hayirli olsun cnm bnm cok mutlu olsun rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin bak hamile olanda hemn cikio biz 1 2 saat snra siligi anca goruoz
Wayyyy hamissss seni hayirli olsun cnm bnm cok mutlu olsun rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin bak hamile olanda hemn cikio biz 1 2 saat snra siligi anca goruoz