Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama adetliyken de hormonlu olmuozmu acaba ondan olmus olabilirmki adetin nasil su an kivami rengi agrisi dier aylara gore ?
Diger aylarda ilk gün cok yogun olur ikinci gün biraz azalır ücüncü günde kesilirdi. Bu ay ilk gün kesildi simdide kahve tonlarında biraz var öyle yogun yasamadım canım

Diger aylarda ilk gün cok yogun olur ikinci gün biraz azalır ücüncü günde kesilirdi. Bu ay ilk gün kesildi simdide kahve tonlarında biraz var öyle yogun yasamadım canım
Bi kanmi versen ya ne olur ne olmaz belki var su an belki kimyasal belki yerlesio ne biliyim supheli durum

Hava değişimi de olabilir cnm ben testlerde çizgi göremedim sen yinede çok üzülmemek için umitlenme cnm ama için rahat etsin bi test daha yap

Gördünmü canım sen dünkü testi? Yarın yapayım diyorum üstüne görmeyse eger birkac gün gecsin degilsede zaten yarında negatif cıkar
Gördüm bende 2. Çizgiyi ama bence sen üstüne falan görüyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…