Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar konu baslıgını düzeltemiyorum!!!
Yeni topik acmamı istermisiniz?
Yoksa burdanmı devam edelim bu baslık altında?
Fikirlerinizi bekliyoruum

yaaaaaaaaa nörüyon ne uykucu miskin bi anne oldun sen oyle
Sorma gülüm yav uykuyu cok seviyorum ama gündüz napim balam kahvaltımı yaptım kahvemi ictim kostum hemen yanınıza birkac isim var ama yarına erteliyorum keyfim pekyok suanda. Sen nörüyorsun bakem

Bat tarihi gecen arkadaslar son durumlarınızı bildirirmisiniz?

Günaydın kızlar
Size bi soru
Adetin 22. Günü pik koyulaşması olduysa adet
36. Gün mü beklenir 37 mi??

Hoş ağrım başladı yani oluyorum belli ki hala neyin peşindeysem
Ağrı geçti daha adet yok ama bilmiom yaa
Kinse de cevap vermedi

Once testte 2.cizgiyi gormk istiyorm hic agrim yok ama cnm yaa.bole hamilelik mi olur umudumu yitiriorm sanki
Sanki benim ilk gebeliğimde de 4/5 hafta aradı hiç belirti yoktu, hiç ağrı mağrı yoktu. Ben 4. Hafta kanda baktırıp negatif gördüğümden belki de kafam rahat olduğundan belirti aramadığımdan dicem ama şu da var. İdrar 5. Haftada pozitifti, 7. Haftaya kadar hatta 8. Ye kadar bende karın şişliği dışında sıfır belirtiydi. Sonrasında başladı valla. O yüzden hiç belli olmaz yani . Hamileliğin en büyük belirtisi adetin düzenliyse en az4-5 gün adetin gecikmesi bence, sonra da pozitif gebelik testi tabii ki..,
Geri kalan hersey değişken . Ve herkesin dediği her çocukta da farklı gelişiomuş..
umarım gebesindir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…