Konu baslıgı degistirebilseydim farkıla acma düsüncem olmazdı ama degistirmediler yavrum burdamı kalalım baska mı acalım yardımcı olunuzArkadaşlar ağustosu bitirelim öyle aç lütfenn yaa
Mune yi tagliyosun bi posta buraya yazarken değiştirioKuzum adminleremsj at dizeltiyorlarmış geçen biri demişti
İnsallah kuzumBence devam edelim bize uğurlu gelicek inş bu ay olmazsa Bi dahaki ay olmazsa sonra ama inanıyorum Rabbim nasip eder bize anne olmayı güzel anne adaylarım
Özelden yazdım muneye degistiremiyoruz konu baslıklarını dedi amaMune yi tagliyosun bi posta buraya yazarken değiştirio
Meleğini umutla bekleyenöer geubunun eski adı mart nşsan mayıs gebe kalmak isteyenlerdi, bak agustos bitti biz hala bebe peşindeyiz. Mavi boncuğum öyle değiştirtmişti K KarakurukusMune yi tagliyosun bi posta buraya yazarken değiştirio
Kaynanmda gunduz mutlaka uyurSorma gülüm yav uykuyu cok seviyorum ama gündüznapim balam kahvaltımı yaptım kahvemi ictim kostum hemen yanınıza birkac isim var ama yarına erteliyorum keyfim pekyok suanda. Sen nörüyorsun bakem
Ya işte 22. Gün koyuydu 23 de açılmaya başladı ovu idrarda, bugün 36 , 2 gün içinde ovu gelmeli, sadece bulantı geliyoDöngüne göre degismezmi o canım benim
Gozun aydiiinn olsuuunn hayorli olsunnnnnnnnn cok sevindimKızlar bugün doktora gittim hcg 269 olmuş ilk 43 Dü çok şükürAllahım isteyen herkese en kısa zaman nasip eder inşallah..
Bana niye degistirilmiyor dedi peki muneMeleğini umutla bekleyenöer geubunun eski adı mart nşsan mayıs gebe kalmak isteyenlerdi, bak agustos bitti biz hala bebe peşindeyiz. Mavi boncuğum öyle değiştirtmişti K Karakurukus
Hadi ya pro üyeler degiştiriyor o zaman sen pro olmadığın için degişmiyorFatma demisti mune düzeltir diye attım degistiremiyoruz dedi yavrum
Kaynanmda gunduz mutlaka uyur
Ben de oturmuş foxta akil hastasi temizlik ile ilgili bi program cikmis hayretle onu izliyorum
Maviboncugum degistirmis ama o pro üye degilHadi ya pro üyeler degiştiriyor o zaman sen pro olmadığın için degişmiyor
Bence yeni acalim burasi umut oldu cogu arkadaslarimiza gebe kalabildiler . Obur ki de bizlere umut olsunKonu baslıgı degistirebilseydim farkıla acma düsüncem olmazdı ama degistirmediler yavrum burdamı kalalım baska mı acalım yardımcı olunuz
Kizzz vallaha hasta bunlarbulmussun yine kendine göre bi makara konusu
Torpil mi yapmışlar onaMaviboncugum degistirmis ama o pro üye degil
Konu baslıgını degistirebilseydik keskeBence yeni acalim burasi umut oldu cogu arkadaslarimiza gebe kalabildiler . Obur ki de bizlere umut olsun
Soralım hemen K Karakurukus mrb daha önce konu baslıgı degistirdigini söylediler nasıl yapabiliriz o isi yardımcı olurmusun bizeTorpil mi yapmışlar onasorun bakalım nasıl değiştirmiş
Kız o kadar 9k yaptık burayı nasıl bırakıp gitcez banane banane ben tek başıma takılırım burda gelmem bananeBence yeni acalim burasi umut oldu cogu arkadaslarimiza gebe kalabildiler . Obur ki de bizlere umut olsun
Değişmiyor muKonu baslıgını degistirebilseydik keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?