Aydınlatsın bizi cvbını bekliyorumSoralım hemen @maviboncugum mrb daha önce konu baslıgı degistirdigini söylediler nasıl yapabiliriz o isi yardımcı olurmusun bize
Ellerinde toz bezi bi de fis fis komple les gibi evleri temizliyorlarNe yapıyorlar mesela
Bnm evede gelsinler ya cam silmeye ve ütüye adam lazımEllerinde toz bezi bi de fis fis komple les gibi evleri temizliyorlar
Sen bilirsin canım bak Admin değilebiliyormuş varsa aklında bir başlık söyle yapsınlarAslında aklımda daha genis kapsamlı bir konu baslıgı var böyle sıkıstırdık gibi oldu ama cok kararsızım kuzum
Keske gitseydin canım bugün doktora yaSlm kizlar tek tek sayfalari okuyamadim. Hamilelik haberi alan arkadaslara saglikli dogumlar insallah. Benim bugun reglinin 3.günü resmen camur geliyor.doktor 3.günü gel dedi ama gitmicem. Esime çakşir suyu aldim keciboynuzuyla onu yediriyorum. Kendimde bugun glukofen ve hayit hapina basladim bu ay böyle gecsin.
Degistirilmiyor dedi admin banaSen bilirsin canım bak Admin değilebiliyormuş varsa aklında bir başlık söyle yapsınlar
Bilmiorum kuzum yarin gidecem ya zaten bosa para vermeyim cikmayim uzakda eczane yurumek istemiorum varsa zaten yarin cikar yoksada hayirlisi diecem nasip lekeler tamamen bitti zaten oyuzden net cikar varsaCok olmus sen simdi idrar bile yapsan net sonucu alırsın kesin
Saglik ocagindan verdiysen aksam fln belki cikar hastanede cok gec cikabilioKızlar benim dünkü kan sonucum hala e-nabizda görünmüyor. Kaç günde çıkıyor ya da ogrenmemin başka bir yolu var mı?
Sen bni dislanmi simdi nie bn yokum orda bnide ozel yazmaliydin cok pis kiskandim kotu kadin mudure
Devlet hastanesinde verdim. :/Saglik ocagindan verdiysen aksam fln belki cikar hastanede cok gec cikabilio
Yok canım niye dıslayaylım farkındaysan herkesi yazamadım bile ama dur sana özelde belirtiyim kıskanmaSen bni dislanmi simdi nie bn yokum orda bnide ozel yazmaliydin cok pis kiskandim kotu kadin mudure
Keske gitseydin canım bugün doktora ya
Barkod varsa bak hastane ismiyle kan sonucu yazip arat cikio kesin sonucDevlet hastanesinde verdim. :/
Anladım tatlım hayırlısı olsun insallahCanim gecen ayki tedavide 5kg almisim.2000tl ilac igne parasi verdim sonuc sifir. 1 2 ay vucudumu dinlendiricem.ovulasyon testi siparis edicem. Bakalim hayirisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?