Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah canım yaa hic sanmıyorum ama @Fatma KTL nın sansı banada bulasır insallah
Insllhh canisiii insllh ii ki beklemisim bekletmissinz beni. Cok saoln desteginz icin kizlar seviorm sizii. En kisa zamn da siz de gorun yavrunuzun geldgini. Ben de ilk defa gordm bolee.inanilmaz bisymis.

Insllhh canisiii insllh ii ki beklemisim bekletmissinz beni. Cok saoln desteginz icin kizlar seviorm sizii. En kisa zamn da siz de gorun yavrunuzun geldgini. Ben de ilk defa gordm bolee.inanilmaz bisymis.
Önceden yapıp negatif gördügün testlere pismansın dimi sende iyiki varsın canım böle gebelik haberleri görmek cok mutlu ediyo beni senin testlerde dün bende gördügün gibi silik filan görünmüsmüydü hic kuzum hatırlayamadım suanda

Evet yaa hic demee. Bosuna yapio musuz.en iisi adet gunu olmayinca yapmakmis. Daha onceki testlerimde cikmadi cnm bole. Ilk bunda cikti iste tam olarak. Bi kere de kuruma cizgisi cikmisti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…