Insllhh canisiii insllhİnsallah canım yaa hic sanmıyorum ama @Fatma KTL nın sansı banada bulasır insallah
O zmn bnm de dusmez. Cunku gecn aylrda da yaptrmistm gec dusmustu.Ben dün 13:30'da verdim hala düşmedi.
İnsallah yavrum ya idrar yollarımı üsütmüsüm gibi bi agrımda oluyo kaasıklarımda üff hayırlara cıksın insallah yaİnşallah yerleşme kanaması falandır.
Cok amiiiinnnnnnnnnn insallahhh Allahim sen konuyu biliyorsunPiiii wc deyim suanda regl komple kesilmis azıcık pembe akıntı geliyo sadece Allahııım
Dur muneye solim. O duzeltsin . Ne yapalim basligiKızlar konu baslıgını düzeltemiyorum!!!
Yeni topik acmamı istermisiniz?
Yoksa burdanmı devam edelim bu baslık altında?
Fikirlerinizi bekliyoruum
Önceden yapıp negatif gördügün testlere pismansın dimiInsllhh canisiii insllhii ki beklemisim bekletmissinz beni. Cok saoln desteginz icin kizlar seviorm sizii. En kisa zamn da siz de gorun yavrunuzun geldgini. Ben de ilk defa gordm bolee.inanilmaz bisymis.
2020 BİZE BEBEKLE GELDur muneye solim. O duzeltsin . Ne yapalim basligi
Hee onu ben demistimKuzum adminleremsj at dizeltiyorlarmış geçen biri demişti
Aksama belki cikar cnm .s bilemedimÇıkmıyor canım bir şey.
Nanam bence kan testi yaptırPiiii wc deyim suanda regl komple kesilmis azıcık pembe akıntı geliyo sadece Allahııım
Ayyy insallah cok guzel bi sonuc alirsin vucudunda degisim varmi yada bi belirtin bi daha soramOyyyy canini yedgim saolkan sonuclrim da guzl gelirse ole tatmin olurum artk. Simdi halâ sokundym
Yarın idrar yapim diyorum kuzum cift cıkarsa kan testi yaptırayım diyorum hastane psikolojisine sokmim hic kendimi simdi diyorum amaNanam bence kan testi yaptır
Bnmde yok ama internetimi bitiriom mobilin bakBelki internwtleri yokturi yoktu
Ahaaaa acaba olabilirmiPiiii wc deyim suanda regl komple kesilmis azıcık pembe akıntı geliyo sadece Allahııım
Degisen bisy yok sankim. Hastaneden gelirkn surekli esnedim o olur muAyyy insallah cok guzel bi sonuc alirsin vucudunda degisim varmi yada bi belirtin bi daha soram
Gicik gariDegisen bisy yok sankim. Hastaneden gelirkn surekli esnedim o olur mu
Evet yaa hic demee. Bosuna yapio musuz.en iisi adet gunu olmayinca yapmakmis. Daha onceki testlerimde cikmadi cnm bole. Ilk bunda cikti iste tam olarak. Bi kere de kuruma cizgisi cikmistiÖnceden yapıp negatif gördügün testlere pismansın dimisende iyiki varsın canım böle gebelik haberleri görmek cok mutlu ediyo beni senin testlerde dün bende gördügün gibi silik filan görünmüsmüydü hic kuzum hatırlayamadım suanda
E yoook napaamGicik gari
Ayyyy yeminle benim esim dw oyleBnmde yok ama internetimi bitiriom mobilin bakesim dioki ii sardin yuzume baktigin yok elinde telefon kadinlarla takilion hep sizi kiskanio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?