- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Nerde yaptırdınız, yaptırdığınız hastaneyi arayinKızlar benim dünkü kan sonucum hala e-nabizda görünmüyor. Kaç günde çıkıyor ya da ogrenmemin başka bir yolu var mı?
Benimde aynı hayit otu yagi kullanıyorum ve suyu, bir de plo seti, eşimde çakşır otu yagi ve keçiboynuzu, yeni ovu testlerimide alıyorum, inşallah güzel haberler alırızSlm kizlar tek tek sayfalari okuyamadim. Hamilelik haberi alan arkadaslara saglikli dogumlar insallah. Benim bugun reglinin 3.günü resmen camur geliyor.doktor 3.günü gel dedi ama gitmicem. Esime çakşir suyu aldim keciboynuzuyla onu yediriyorum. Kendimde bugun glukofen ve hayit hapina basladim bu ay böyle gecsin.
Sen yaptınmıki ben yapim dün basladı adet basladıgı gibi kesildi ama yinede üzerinden bir iki gün gecsin bakalım öyle yapıcam canımAyyy zaten heycanlandim iiice heycanlaniorun seni duydukca insallah git test yap catladim iice
Evet cok soguk olmus
Benimde aynı hayit otu yagi kullanıyorum ve suyu, bir de plo seti, eşimde çakşır otu yagi ve keçiboynuzu, yeni ovu testlerimide alıyorum, inşallah güzel haberler alırız
Canım sen naptın test falan mı yaptın hayırdır geri gidemiyorum. Yoksa bebek mi var
Canım gününde biraz kanamam geldi cok agrım vardı sonra gecti simdide belim agrıyo kanama yok dündü batım dün kanama kesildi hafif pembe kahve akıntılar geliyor oda silince pedde herhangi birsey yok dün aksam test yaptım ama shopla ikinci cizgi silik gözükmüstü üstüne görmemi yasıyorum bilmiyorum yarın yine yapıcam testCanım sen naptın test falan mı yaptın hayırdır geri gidemiyorum. Yoksa bebek mi var
Biraz geç cevap yazmış olabilirim
Kiz bn hastaneye gitcem die umursamiom sen hastaneyede gitmion kiSen yaptınmıki ben yapim dün basladı adet basladıgı gibi kesildi ama yinede üzerinden bir iki gün gecsin bakalım öyle yapıcam canım
Cok soğuk olmus aynen hicbir albenisi yokEvet cok soguk olmus
2020 BİZE BEBEKLE GEL
Olsun istemistik biz baslıgımızı @Kazen
Heyecanla bekliyoruzCanım gününde biraz kanamam geldi cok agrım vardı sonra gecti simdide belim agrıyo kanama yok dündü batım dün kanama kesildi hafif pembe kahve akıntılar geliyor oda silince pedde herhangi birsey yok dün aksam test yaptım ama shopla ikinci cizgi silik gözükmüstü üstüne görmemi yasıyorum bilmiyorum yarın yine yapıcam test
Baslıgımızda istedigimiz gibi olaydı iyiydiBiraz geç cevap yazmış olabilirimama buradan devam edelim
Aaa sen testle falan ugraşma kuzum şimdi test yapcan yanlışmı dogrumu die de düşüncen doktora saglık ocagına durumu izah et hemen onlar test yapıyo zaten. Hadi var sa da tutunmaya çalışıosa yad başka bişey. Git en azından için rahatlasın.Canım gününde biraz kanamam geldi cok agrım vardı sonra gecti simdide belim agrıyo kanama yok dündü batım dün kanama kesildi hafif pembe kahve akıntılar geliyor oda silince pedde herhangi birsey yok dün aksam test yaptım ama shopla ikinci cizgi silik gözükmüstü üstüne görmemi yasıyorum bilmiyorum yarın yine yapıcam test
Hastane psikolojisine girmek istemiyorum canım tek ciZgi cıkarsa yarın gitmem cift cıkarsa giderim anca. Belkide kimyasal yasıyorum bilmiyorum ama kimyasalda cok yogun geliyodu bunda hic yogunluk olmadıKiz bn hastaneye gitcem die umursamiom sen hastaneyede gitmion kihem baktim ben az kanamada supheliymis daha öncede dedim ya hastaneye git ya yap su testi evde testim olsa yaparim bn
Evet uygulamadan giriyoruz çoğunluklaKızlar siz telefondan giriyorsunuz değlmi ben telefondan safaridaien giriyorum bu yüzden yazıp okumak biraz zor oluyor sizde de öylemş yoksa uygulamadanmı giriyorsunuz
İnsallah yerlesmistir bebegim düsmemistirHeyecanla bekliyoruz
InşallahInsallah canim emegimizin karsiligini aliriz.
bizimdee sanaaaaaaBenim burdaki herkese kanim cok kaynadi
Teşekkürler 3.güne randevu alabildim inşallah sorun olmaz2 veya 3 gunu gidilio kuzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?