Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde aynı hayit otu yagi kullanıyorum ve suyu, bir de plo seti, eşimde çakşır otu yagi ve keçiboynuzu, yeni ovu testlerimide alıyorum, inşallah güzel haberler alırız

Ayyy zaten heycanlandim iiice heycanlaniorun seni duydukca insallah git test yap catladim iice
Sen yaptınmıki ben yapim dün basladı adet basladıgı gibi kesildi ama yinede üzerinden bir iki gün gecsin bakalım öyle yapıcam canım

Canım sen naptın test falan mı yaptın hayırdır geri gidemiyorum. Yoksa bebek mi var
Canım gününde biraz kanamam geldi cok agrım vardı sonra gecti simdide belim agrıyo kanama yok dündü batım dün kanama kesildi hafif pembe kahve akıntılar geliyor oda silince pedde herhangi birsey yok dün aksam test yaptım ama shopla ikinci cizgi silik gözükmüstü üstüne görmemi yasıyorum bilmiyorum yarın yine yapıcam test

Sen yaptınmıki ben yapim dün basladı adet basladıgı gibi kesildi ama yinede üzerinden bir iki gün gecsin bakalım öyle yapıcam canım
Kiz bn hastaneye gitcem die umursamiom sen hastaneyede gitmion ki hem baktim ben az kanamada supheliymis daha öncede dedim ya hastaneye git ya yap su testi evde testim olsa yaparim bn

Heyecanla bekliyoruz

Aaa sen testle falan ugraşma kuzum şimdi test yapcan yanlışmı dogrumu die de düşüncen doktora saglık ocagına durumu izah et hemen onlar test yapıyo zaten. Hadi var sa da tutunmaya çalışıosa yad başka bişey. Git en azından için rahatlasın.

Kiz bn hastaneye gitcem die umursamiom sen hastaneyede gitmion ki hem baktim ben az kanamada supheliymis daha öncede dedim ya hastaneye git ya yap su testi evde testim olsa yaparim bn
Hastane psikolojisine girmek istemiyorum canım tek ciZgi cıkarsa yarın gitmem cift cıkarsa giderim anca. Belkide kimyasal yasıyorum bilmiyorum ama kimyasalda cok yogun geliyodu bunda hic yogunluk olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…