Bence glikofenin etkisini göreceksin!Canim gecen ayki tedavide 5kg almisim.2000tl ilac igne parasi verdim sonuc sifir. 1 2 ay vucudumu dinlendiricem.ovulasyon testi siparis edicem. Bakalim hayirisi
Ya bence ovu testi stres yapmıyosa sakince ovu testi, ovu yaklaşırken 2 günde bi ilişki ve o dönemde kocaya mesir macunu yedirmekCanim gecen ayki tedavide 5kg almisim.2000tl ilac igne parasi verdim sonuc sifir. 1 2 ay vucudumu dinlendiricem.ovulasyon testi siparis edicem. Bakalim hayirisi
Ya bence ovu testi stres yapmıyosa sakince ovu testi, ovu yaklaşırken 2 günde bi ilişki ve o dönemde kocaya mesir macunu yedirmek
Yani bu şekil ilerleyerek 6 ay içinde gebe kalma ihtimali bi kusur yoksa yüzde 90 fln yaa
Bence glikofenin etkisini göreceksin!
Ben işte o ilaçlardan korkuyorum ya,
Biraz da güvenmek gerekiyo vucuda sanırım bilemiyorum. Bak herkesin biryıgın çocugu var bu doğal bişi , bi çaba gerektirmeyen bişi..
böyle düşün rahatlat kendini..
Ben bu telkini veriorum şuan kendime..
ben de adet dönemleri çok hassaslaşmaya başladım işte, bugün adet günüm. Düşünmemek için herseyi yapıyorum ama faydasız ☺
Goguslerin fln tik yokmu karnin da agriE yoook napaampsikolojik olrak belim agriiiii o qaaa
Aman hep onlarla ilgilenioduk boswerAyyyy yeminle benim esim dw oyle
Insallah olur ya bnde cok istiorum guzel hberini almayi insallahhhhhhOlsa ne kadar güzel olurdu
Goguslrim var kiiz olmz mii onu bastan dedim var diyee. Karnm deil de belim agrioGoguslerin fln tik yokmu karnin da agri
Uclarindami cevresindemi ? Aci nerde belim arada agrio ya cok degil .sGoguslrim var kiiz olmz mii onu bastan dedim var diyee. Karnm deil de belim agrio
Sana söz ben hamile olduğumu öğreneyim hiçbir yere kaybolmayacamYok onlari degil hsmile olduklarını ogrenir ogrenmez kayboldular
İnsallah canım bi ates basması yasıyorum bugün ay bana neler oluyoInsallah olur ya bnde cok istiorum guzel hberini almayi insallahhhhhh
Ayyy zaten heycanlandim iiice heycanlaniorun seni duydukca insallah git test yap catladim iiceİnsallah canım bi ates basması yasıyorum bugün ay bana neler oluyo
Geneli agriodu ama garip bi agrisi vardi . Sizlama oluodu arada. Damarlar azicik belirginlesti. Son bikc gundur de ucu agrimya basldiUclarindami cevresindemi ? Aci nerde belim arada agrio ya cok degil .s
Onumuzdeki ay hep beraber hamile kalsak ne iyi olurdu bir ay iki ay araylaSana söz ben hamile olduğumu öğreneyim hiçbir yere kaybolmayacam
Ayyy cikmadimi kan sonucu yaaaaaGeneli agriodu ama garip bi agrisi vardi . Sizlama oluodu arada. Damarlar azicik belirginlesti. Son bikc gundur de ucu agrimya basldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?