Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim gecen ayki tedavide 5kg almisim.2000tl ilac igne parasi verdim sonuc sifir. 1 2 ay vucudumu dinlendiricem.ovulasyon testi siparis edicem. Bakalim hayirisi
Bence glikofenin etkisini göreceksin!
Ben işte o ilaçlardan korkuyorum ya,
Biraz da güvenmek gerekiyo vucuda sanırım bilemiyorum. Bak herkesin biryıgın çocugu var bu doğal bişi , bi çaba gerektirmeyen bişi..
böyle düşün rahatlat kendini..
Ben bu telkini veriorum şuan kendime..
ben de adet dönemleri çok hassaslaşmaya başladım işte, bugün adet günüm. Düşünmemek için herseyi yapıyorum ama faydasız ☺

Canim gecen ayki tedavide 5kg almisim.2000tl ilac igne parasi verdim sonuc sifir. 1 2 ay vucudumu dinlendiricem.ovulasyon testi siparis edicem. Bakalim hayirisi
Ya bence ovu testi stres yapmıyosa sakince ovu testi, ovu yaklaşırken 2 günde bi ilişki ve o dönemde kocaya mesir macunu yedirmek
Yani bu şekil ilerleyerek 6 ay içinde gebe kalma ihtimali bi kusur yoksa yüzde 90 fln yaa

Ya bence ovu testi stres yapmıyosa sakince ovu testi, ovu yaklaşırken 2 günde bi ilişki ve o dönemde kocaya mesir macunu yedirmek
Yani bu şekil ilerleyerek 6 ay içinde gebe kalma ihtimali bi kusur yoksa yüzde 90 fln yaa

Bende mesir macunu aldim canim. bugünde çaksir suyu aldim keciboynuzu özüde yediriyorum. Saldim gitti zaten hersey olacagina variyor

Insallah reglin gelmezde iyi haberi alirsin canim.

Kızlar siz telefondan giriyorsunuz değlmi ben telefondan safaridaien giriyorum bu yüzden yazıp okumak biraz zor oluyor sizde de öylemş yoksa uygulamadanmı giriyorsunuz

Hamisler goguslerinizde ne zmn degisim oldu ? Aciomuydu ? Karninizda agriomuydu ?
Bnm az karnim agrio goguslerimde sanki degisim var uclari degismis ve kirmizilik beyazlik var ve kahve halkasinda biseyler cikmis sivilce gibi ama degil karnim agrio gibi dokununda acio bide akintim artti sari gibide seffaf gibide uzuo ipgibi bunlar baska biseymi gebelik belirtisi olabilirmi ? Bayadir Arada gozumde karario atesde basio iki gundur de arada usuom ?
Adetmi olcam ki yoksa pskolojikmi bilemedim illaki merak ediorum elimde degil.
Sorarken gibi tedirgin soruorum yoksa bosa konusmus olcaz

Yarin gitcem ya doktora iice stres oldum bn ya annem ario ablam kardesim kaynanam gorumcem iice heycan yaptim oturdugum yerde basim dönuo heycandan dusundukce bu gece nasil uyurum bilmiom

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…