Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aynen kuzum ya bizi birbirimizden başkası anlamaz zaten inşâllah aşılamadan önce hamiş kalırsın

Ayyy cok yorucuu gunleeer bi an once bitsin
Sorma yaa bide kafam da yandı artık adetten beri bi gün arayla ilişki oldu şimdi yarında yunurtlama günüm sanırım üst üstemi yoksa gün aşırımı olsa diye düşünüyorum

Sorma yaa bide kafam da yandı artık adetten beri bi gün arayla ilişki oldu şimdi yarında yunurtlama günüm sanırım üst üstemi yoksa gün aşırımı olsa diye düşünüyorum
Valla bizim bazen ust uste bazen de 2 gunde bir oldu. Galiba yum haftsinda tutturduk. Sansa birakma isini

Aynen kuzum ya bizi birbirimizden başkası anlamaz zaten inşâllah aşılamadan önce hamiş kalırsın
Evet ya en yakının ailen bile anlamıyor ama aynı durumdaki bizler birbirimizi anlayabiliyoruz inşallah canım benim sen oldun mu hiç aşılama yada sorun var mı

Evet ya en yakının ailen bile anlamıyor ama aynı durumdaki bizler birbirimizi anlayabiliyoruz inşallah canım benim sen oldun mu hiç aşılama yada sorun var mı

Aynen öyle tatlım yok ben aşılama olmadımda benim bi tane oğlum var çok şükür ama ona 30 yaşımda hamile kaldım onun öncesinde bazı sıkıntılar yaşadım 3 sene sonra kavuştum kuzuma hamdolsun
Şimdi 2.yi istiyorum 6-7 aydır yaşım geçiyor Ekim'de inşâllah 33'e giricem. 3,5 ay önce kürtaj olmuştum bide onun etkisiyle içimdeki istek dahada arttı inşâllah bu ay hepimize sağlıkla nasip olur senin durumun nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…