- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
Anladım canım o zaman bende yarın alıp başlayayım gerçi önümüzde ki ay ikinci aşılama olmaya karar verdik az önceyinede bu ayı es geçmeyelim bi tavuk kadar olamadık şaka bi yana herşeyden önce moral gerek bize
Kız bende yavv her ay bi umut 4 aydır kafayı yiyenziiBenim de öyle yoğunuz malumayyyy inşallah biz de hamiş oluruz çok istedim yaaaaaa şu an birden fazla bi istek geldi
Istahsizlik disinda iiyim cok sukur. Surekli esniyomBen de iyiyim hemşom teşekkürlersen nasılsın nasıl gidiyo bakim hamişlik bize de dua et kız yine ben kendi yazdığıma cevap yazmiyim şimdi
Sorma yaa bide kafam da yandı artık adetten beri bi gün arayla ilişki oldu şimdi yarında yunurtlama günüm sanırım üst üstemi yoksa gün aşırımı olsa diye düşünüyorumAyyy cok yorucuu gunleeer bi an once bitsin
Bana nasil yaptgini solemedin diyeeeeAyyyyyy niiiiiiyyeeee
İnşallah canım benim bende diğer ay aşılama yaptırcam ikinciyi bakalım nasipEvet cnm gelmis de bnm haberim yoktubu ay sana da kismet olur insllh
Valla bizim bazen ust uste bazen de 2 gunde bir oldu. Galiba yum haftsinda tutturduk. Sansa birakma isiniSorma yaa bide kafam da yandı artık adetten beri bi gün arayla ilişki oldu şimdi yarında yunurtlama günüm sanırım üst üstemi yoksa gün aşırımı olsa diye düşünüyorum
Evet ya en yakının ailen bile anlamıyor ama aynı durumdaki bizler birbirimizi anlayabiliyoruzAynen kuzum ya bizi birbirimizden başkası anlamaz zateninşâllah aşılamadan önce hamiş kalırsın
Ay evet yaa gozum sasi olckti nerdeyse surekli bakiodum var miydi diye.İnşallah canım benim bende diğer ay aşılama yaptırcam ikinciyi bakalım nasiphadi bakalım sonunda testlerden kurtuldun
Bana nasil yaptgini solemedin diyeeee
E sen hamis ol gorecem ben seniiiiiannaamm ben kocan degilim nazin baaaa geçsuuunnn
Insallah ben de kendime bile naz yaparimE sen hamis ol gorecem ben seniiiii
Kendine kiyamazsin amaaa. Ben sana kiyacaaamInsallah ben de kendime bile naz yaparim
Ben sana kiyiyooom mmuu kizzz guzel anne cici anneKendine kiyamazsin amaaa. Ben sana kiyacaaam
Evet ya en yakının ailen bile anlamıyor ama aynı durumdaki bizler birbirimizi anlayabiliyoruzinşallah canım benim sen oldun mu hiç aşılama yada sorun var mı
Yaw he hee. Solemedin bana nasil yapildgini. Istemiom zaten artk.kiydin bana hihBen sana kiyiyooom mmuu kizzz guzel anne cici anne
Zaten de soylemem kineYaw he hee. Solemedin bana nasil yapildgini. Istemiom zaten artk.kiydin bana hih
Zitin siylimim kiniZaten de soylemem kineyow ho ho . Soylomodon bono nosol yopoldogono ostomoom zoton ortok koydon bono hoh
Öyle varsınumudumuz hep olsun be gülümKız bende yavv her ay bi umut 4 aydır kafayı yiyenzii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?