Donemsel olarak 1 gun once yada 1 gun sonra olabiliyo ama umut isteNormlde gecikir miydi
Degil miiBende ya geçen rahatsızlandım mahvoldu miğdem Bi yandan da düşündüm hamileyken de böyle olursam diye ama sonra değer diye düşündüm
Malesef cnmKaynana evide ise yaramadı ya
E hadi insllh. Belki gec dollnme olur. Hic adet sancin var mi benm hic olmadiDonemsel olarak 1 gun once yada 1 gun sonra olabiliyo ama umut iste
Canım nisan ayından bu yana hep dayanamadim evde test yaptım hep negatif. Bu ay son dedim çocuk yapmaktan vazgeçtim dedim çünkü eşim beni çok yordu bu konuda. Ve bu Ay hiç ama hiç yapmadım 4 gün gecti bugün. Yarın 5. Günüm. Öğlen 12 den sonra yapacağım inşallah. Erken yapmayı düşünmek bile stres yapıyor sanirim. Kendini başka şeylere ver.. bir uğraş bul kendine bak görürsün herşey güzel olacakKizlar bu arada bugun regl olmam gerekiyordu , olmadim , sabah test yaptim negatif. Hic umudum yok ama yarin 1 gun gecikmis olucam eger olmazsam tekrar yapacagim
Evet yaaa nolur bize guzl haber ver. Insllh su an soktan yazmiodur
Aynen cnm duş kesiyor bnmkini de misafirim vardı yatmaya zamanım olmadı kuzuBiraz kafanı dinle kuzum ılık dusa sakın girme sonra sende kesilirsin mesilirsin allah korusun benim psikolojimi yasama bide yat uyu biiki saat hayat devam ediyor kendini topladıgında konusuruz yine balım
Ayyyy mide bulantisi igrenc yasamadim ama sahit oldumDegil miiama insllh olmaz yine de
Nerdeydin tam olarakKizlaar ben hangi hastaneye gitsem burda. Bi bilginz veya dusundgunz var mi ozel hastne olrak.
Ben de oyle dusunmeye basladimEvet yaaa nolur bize guzl haber ver. Insllh su an soktan yazmiodur
regl oldum olucam hissi varE hadi insllh. Belki gec dollnme olur. Hic adet sancin var mi benm hic olmadi
Ayyy kocadan tiksinmek mii cok garipAyyyy mide bulantisi igrenc yasamadim ama sahit oldumkendi yengem bayiliyordu resmen kusarken yaninda birimiz bulunurduk mutlaka . Evde hayatta su icmezdi disari cikaedi eve sirtini donerdi oyle icerdi annem de diyor ki sanki ben dogurmusum gelinimi ayni benim hamileliklerim annem de cok kotu gecirirmis hamileliklerini ablam enistem tiksiniyormus hamileyken
Olsn. Hamilelik belirtilerinde o agri da var.ben nadir ksiilerdenimregl oldum olucam hissi var
Vallaaha kizAyyy kocadan tiksinmek mii cok garipbklm nasil gecick bnmkisi. Hic anneme de sormadim ha. Yarin sorim baklm.belki genetik gider
Gungoren merterdeym.Nerdeydin tam olarak
Bende bir yili gecti deniyorum , her an aklimda her ay reglime 3-4 gun kala basliyorum testlere sonuc husran , sen nasil dayandin 4 gun tebrik ederim cok yuksek ihtimal hamilesindirCanım nisan ayından bu yana hep dayanamadim evde test yaptım hep negatif. Bu ay son dedim çocuk yapmaktan vazgeçtim dedim çünkü eşim beni çok yordu bu konuda. Ve bu Ay hiç ama hiç yapmadım 4 gün gecti bugün. Yarın 5. Günüm. Öğlen 12 den sonra yapacağım inşallah. Erken yapmayı düşünmek bile stres yapıyor sanirim. Kendini başka şeylere ver.. bir uğraş bul kendine bak görürsün herşey güzel olacak❤❤
Yarin kesin olurum bakalimOlsn. Hamilelik belirtilerinde o agri da var.ben nadir ksiilerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?