Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende içtim ama oyle azar azar hep hiç tam anlamıyla içmedim cok nadirdir keyifle içtiğim evlenince eşim istemedi. Bıraktım bende.

Oo çok fazla 2 paket benim 1 paket 2 3 gün gidiyor ona rağmen içmek istemiyorum bende öyle hep sigara keyfi muhabbet bilmem ne resmen bağdaşmış gibiyiz bazı şeyler onsuz olmuyor gibi

Bende içtim ama oyle azar azar hep hiç tam anlamıyla içmedim cok nadirdir keyifle içtiğim evlenince eşim istemedi. Bıraktım bende.
Ne güzel nadir içtiğin için çok aramazsın zaten canım keşke bende öyle olsaydım ne yazık tam bir bağımlısıyım kendimi bebeğe endeksledim duyduğumda bırakıp doğurunca içcem diye

Oo çok fazla 2 paket benim 1 paket 2 3 gün gidiyor ona rağmen içmek istemiyorum bende öyle hep sigara keyfi muhabbet bilmem ne resmen bağdaşmış gibiyiz bazı şeyler onsuz olmuyor gibi
Sigaraya başladım başlayalı hatırlamıyorumda 27 yaşındayım lise 1 de başladım 14 yıl oluyor sanırım 1 paket 3 gün durmadı sende kolay bırakırsın herseyi denedim bir tek hap içmedim sigara bırakmak için hapa karşıyım nedense ve anladımki beyinde bitcek ben bitiremiyorum severek içiyorum

Kızlar az önce Bi gönderi okudum tüplerini bağlatmış Bi kadın ve 4.ye hamile kalmış
Evet ya onu bende okudum hayret ettim ama bi uzaktan tanıdığımda yumurtası olmadan hamile kalmıştı 40 yaşında o kadar çok mucize varki Rabbimin ol demesi

Örnek alıyorum kendime ama ben yedi ay boyunca beklemem söyleyeyim

Günaydın kızlar bat 27 28 agustostu sanırım adet olacam peceteye az bişey geliyor yakındır sokulmesi bugün yarın olurum ama adet olmak dollenmeyen yumurtanın atilmasiysa anlamıyorum toplasan doğurgan dönemde 2 gün yapmasak öncesi sonrası birliktelik oldu bu yumurta nasıl dollenmedi

Aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum iki güne bir yapıyoruz nasıl oluyor da olmuyor anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…