Bende içtim ama oyle azar azar hep hiç tam anlamıyla içmedim cok nadirdir keyifle içtiğim evlenince eşim istemedi. Bıraktım bende.Çok denedim 14 yıldır hayatımda çok çabaladım bıraktım 3 ay ama paket alırdım aynı şekilde ucunu yakardım makyaj yaparken yemekten sonra vs. Elimde ve yanımda dururdu içime çekmezdim şimdi beyinde bitirmiyorum seviyorumda Rabbim bıtkınlığını verir inşallah
Oo çok fazla 2 paket benim 1 paket 2 3 gün gidiyor ona rağmen içmek istemiyorum bende öyle hep sigara keyfi muhabbet bilmem ne resmen bağdaşmış gibiyizBen içiyorum elbette bırakırım ama bu illet hayatımın tam merkezine kurulmuş ne yaparsam gün içinde bi sigara içip kalkıyım şurayı temizleyim yada sigara molası sigara keyfi gittiğim yerde sigara içemediğim ortamda kişi ne kadar keyifli iyi olursa olsun mutsuzluk ya can dostum ama yavaş yavaşta beni ölüme götürüyor diyebilirim çünkü 2 pakete yakın içiyorum zam bile etkilemiyor
Ne güzel nadir içtiğin için çok aramazsın zaten canım keşke bende öyle olsaydım ne yazık tam bir bağımlısıyım kendimi bebeğe endeksledim duyduğumda bırakıp doğurunca içcem diyeBende içtim ama oyle azar azar hep hiç tam anlamıyla içmedim cok nadirdir keyifle içtiğim evlenince eşim istemedi. Bıraktım bende.
Sigaraya başladım başlayalı hatırlamıyorumda 27 yaşındayım lise 1 de başladım 14 yıl oluyor sanırım 1 paket 3 gün durmadı sende kolay bırakırsın herseyi denedim bir tek hap içmedim sigara bırakmak için hapa karşıyım nedense ve anladımki beyinde bitcekOo çok fazla 2 paket benim 1 paket 2 3 gün gidiyor ona rağmen içmek istemiyorum bende öyle hep sigara keyfi muhabbet bilmem ne resmen bağdaşmış gibiyizbazı şeyler onsuz olmuyor gibi
Evet ya onu bende okudum hayret ettim ama bi uzaktan tanıdığımda yumurtası olmadan hamile kalmıştı 40 yaşında o kadar çok mucize varki Rabbimin ol demesiKızlar az önce Bi gönderi okudum tüplerini bağlatmış Bi kadın ve 4.ye hamile kalmış
Allah mesut bahtiyar etsin darısı bizlere insallahInstagramda surekli karsima cikiyorlarboylari minik bi cift
Tesekkürler ozaman BebegimNiye hakaret olsun kız eğlenceli olmak iltifat olur olsa olsa
Cicegimsin hayırlı isler pesindeydim ben canım
Örnek alıyorum kendime ama ben yedi ay boyunca beklemem söyleyeyimKızlar az önce annemle konuştum Bi komşumuzun gelini 7 aylık hamileymiş. 7 ay boyunca adet olmuş karnı şişeye başlayınca heralde karnında kist var sanmış gitmiş doktora bebek çıkmışdedim az gelmiştir heralde e yuh dedim
Günaydın canım evet var ben görüyorum gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah sağlıkla ilerlesinBurda çok belli olmuyor nedenseama gerçekte belli silik ama var yani inşallah kimyasal değildir
Naptın hayırdırCicegimsin hayırlı isler pesindeydim ben canım
Bencede var cnm kaç gün var adeteBurda çok belli olmuyor nedenseama gerçekte belli silik ama var yani inşallah kimyasal değildir
Aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum iki güne bir yapıyoruz nasıl oluyor da olmuyor anlamadımGünaydın kızlar bat 27 28 agustostu sanırım adet olacam peceteye az bişey geliyor yakındır sokulmesi bugün yarın olurum ama adet olmak dollenmeyen yumurtanın atilmasiysa anlamıyorum toplasan doğurgan dönemde 2 gün yapmasak öncesi sonrası birliktelik oldu bu yumurta nasıl dollenmedi
Cidden yani ilginç hani desem yumurtlama problemimiz var ama adette oluyoruz demekki yumurtlamisizAynen canım ben de senin gibi düşünüyorum iki güne bir yapıyoruz nasıl oluyor da olmuyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?