- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Ben 25 26 günde bir oluyorum mens süren kısaysa daha erken çıkabiliyormuş çünkü ben adetten 10. Günü yumurtlamaya başlıyorum 30 günde bir olan 16 günde başlıyor. Eğer üzüleceksen yapma ben her ikisinede hazırım halada emin değilim ilk ay olduğu için belkide rahatım. Belirtim adet belirtisi gibi aynı göğüs hassasiyeti onun dışında iki taraflı kasik ağrısı oluyor adetteki gibi ayniCanimm bende yeniyim burda bat tarihimiz ayni gun acaba bende test yapsammi pek umudum yok gibisenin belirtilerin varmi
Canım hayırlı olsun gozunaydinnnBen 25 26 günde bir oluyorum mens süren kısaysa daha erken çıkabiliyormuş çünkü ben adetten 10. Günü yumurtlamaya başlıyorum 30 günde bir olan 16 günde başlıyor. Eğer üzüleceksen yapma ben her ikisinede hazırım halada emin değilim ilk ay olduğu için belkide rahatım. Belirtim adet belirtisi gibi aynı göğüs hassasiyeti onun dışında iki taraflı kasik ağrısı oluyor adetteki gibi ayni
Teşekkür ederim canım ama daha tam emin değilim kanda görmeden emin olamıcam bu idrartestleri çok güvenilir değil inşallah gerçektirCanım hayırlı olsun gozunaydinnn
Anladim hemen hemen ayniyiz ya benimde 27 gun adet dongum kasik agrilari var sadece baska belirtim yok simdilik bekliyim diyorum adet gunune kadar hayirli olsun seninde insallah hamilesindir canim yaBen 25 26 günde bir oluyorum mens süren kısaysa daha erken çıkabiliyormuş çünkü ben adetten 10. Günü yumurtlamaya başlıyorum 30 günde bir olan 16 günde başlıyor. Eğer üzüleceksen yapma ben her ikisinede hazırım halada emin değilim ilk ay olduğu için belkide rahatım. Belirtim adet belirtisi gibi aynı göğüs hassasiyeti onun dışında iki taraflı kasik ağrısı oluyor adetteki gibi ayni
Tskr ederim cnm inşallah öyledir 2 testte de hayalet çizgi anında çıktı ama işte kimyasal olma olasılığı olduğu için en kesini kan takibi hayırlısı hakkımızda bakalım hepimizin seninde bebişin seninledir insAnladim hemen hemen ayniyiz ya benimde 27 gun adet dongum kasik agrilari var sadece baska belirtim yok simdilik bekliyim diyorum adet gunune kadar hayirli olsun seninde insallah hamilesindir canim ya
Aynen oyle canim ya ayy bebisin diyince bi tuhaf oldum inşallah yaa rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinTskr ederim cnm inşallah öyledir 2 testte de hayalet çizgi anında çıktı ama işte kimyasal olma olasılığı olduğu için en kesini kan takibi hayırlısı hakkımızda bakalım hepimizin seninde bebişin seninledir ins♥
Ne kadar güzel mucizeler ya masallah insallah öyle birsey olmustur allahım yaOle seyler duydum cnm.olabiliyor yani. Siz iliskiye ne zmna kadar dewam ettinz. Hatta birisi 25 gun sonra ogrenmis.doktor da iki hafta tutunmya calismis demis
Yerlesme kanaması benzeri bisey yasadınmı canım peki? Cok güzel yaEvet...son hamileliğimde adetim 1 hafta geçtikten sonra 2 gün arayla 3-4 test yaptım bunların içinde erken gebelik de vardı belli olmadı...sonra doktorda da iki güne bir kan verdim ancak belli oldu
hiç moralini bozma bende de pko Var ayrıca böbrek üstü bezleri düzensiz ve tsh yüksek...doktorun biri senin çocuğunun olması mucize dedi bir başka doktor %60 olmaz dedi ama çok şükür hiç hamile kalırken zorlanmadımAynen oyle canim ya ayy bebisin diyince bi tuhaf oldum inşallah yaa rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinNe kadar zamandir deniyosun benim daha ilk pko var bi de oyuzden fazla umutlandirmiyorum kendimi
yok hiç yaşamadım ama yaşanabilir her hamilelik farklıYerlesme kanaması benzeri bisey yasadınmı canım peki? Cok güzel ya
Anladım canımyok hiç yaşamadım ama yaşanabilir her hamilelik farklı
Ben takvimi totem için yapmıştım bat günüm yarın canım inşallah hamileyimdir de birlikte takip ederizMerhaba haftamız aynı görünüyor. Sizin hcg kaç cıktı
İnsallahhhBen takvimi totem için yapmıştım bat günüm yarın canım inşallah hamileyimdir de birlikte takip ederiz
Tabiki dunyanin sonu deil. Illa ki olucak bi gun. Simdiden gelmistr insllh mucizen.Rabbim en hayrlsiini en guzlini versinNe kadar güzel mucizeler ya masallah insallah öyle birsey olmustur allahım ya
Olmadıysada dünyanın sonu degil tabiki ama bir mucizeye cok ihtiyacım var
Yum haftamda 2günde bir birliktelik oldu sonrası cok sık olamadı ne yzıkki yogun calıstı yavrum
10 ay lik evliyim ilk bu ay denedik bizdeAynen oyle canim ya ayy bebisin diyince bi tuhaf oldum inşallah yaa rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinNe kadar zamandir deniyosun benim daha ilk pko var bi de oyuzden fazla umutlandirmiyorum kendimi
Ayy cok sukur Allah sana bagislasinhiç moralini bozma bende de pko Var ayrıca böbrek üstü bezleri düzensiz ve tsh yüksek...doktorun biri senin çocuğunun olması mucize dedi bir başka doktor %60 olmaz dedi ama çok şükür hiç hamile kalırken zorlanmadım
Yaaa ay hadi ilk seferde olmustur insallah10 ay lik evliyim ilk bu ay denedik bizde
Teşekkür ederim canım...adet düzensizliği,sivilce,tüylenme vardı...üç çocuğum var hiç birinde zorluk yaşamadım...ikisinde adetim düzensiz olmasına rağmen adet bitiminden itibaren sayarak yumurtlama zamanını denk getirmişsinAyy cok sukur Allah sana bagislasinpkonun hangi belirtileri var peki ne kadar surede hamile kaldin benim dhea testosteron asiri yuksek onun disinda fsh lh normal bunada sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?