Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canimm bende yeniyim burda bat tarihimiz ayni gun acaba bende test yapsammi pek umudum yok gibi senin belirtilerin varmi
Ben 25 26 günde bir oluyorum mens süren kısaysa daha erken çıkabiliyormuş çünkü ben adetten 10. Günü yumurtlamaya başlıyorum 30 günde bir olan 16 günde başlıyor. Eğer üzüleceksen yapma ben her ikisinede hazırım halada emin değilim ilk ay olduğu için belkide rahatım. Belirtim adet belirtisi gibi aynı göğüs hassasiyeti onun dışında iki taraflı kasik ağrısı oluyor adetteki gibi ayni

Canım hayırlı olsun gozunaydinnn

Anladim hemen hemen ayniyiz ya benimde 27 gun adet dongum kasik agrilari var sadece baska belirtim yok simdilik bekliyim diyorum adet gunune kadar hayirli olsun seninde insallah hamilesindir canim ya

Anladim hemen hemen ayniyiz ya benimde 27 gun adet dongum kasik agrilari var sadece baska belirtim yok simdilik bekliyim diyorum adet gunune kadar hayirli olsun seninde insallah hamilesindir canim ya
Tskr ederim cnm inşallah öyledir 2 testte de hayalet çizgi anında çıktı ama işte kimyasal olma olasılığı olduğu için en kesini kan takibi hayırlısı hakkımızda bakalım hepimizin seninde bebişin seninledir ins

Aynen oyle canim ya ayy bebisin diyince bi tuhaf oldum inşallah yaa rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin Ne kadar zamandir deniyosun benim daha ilk pko var bi de oyuzden fazla umutlandirmiyorum kendimi

Ole seyler duydum cnm.olabiliyor yani. Siz iliskiye ne zmna kadar dewam ettinz. Hatta birisi 25 gun sonra ogrenmis.doktor da iki hafta tutunmya calismis demis
Ne kadar güzel mucizeler ya masallah insallah öyle birsey olmustur allahım ya
Olmadıysada dünyanın sonu degil tabiki ama bir mucizeye cok ihtiyacım var
Yum haftamda 2günde bir birliktelik oldu sonrası cok sık olamadı ne yzıkki yogun calıstı yavrum

Evet...son hamileliğimde adetim 1 hafta geçtikten sonra 2 gün arayla 3-4 test yaptım bunların içinde erken gebelik de vardı belli olmadı...sonra doktorda da iki güne bir kan verdim ancak belli oldu
Yerlesme kanaması benzeri bisey yasadınmı canım peki? Cok güzel ya

Aynen oyle canim ya ayy bebisin diyince bi tuhaf oldum inşallah yaa rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin Ne kadar zamandir deniyosun benim daha ilk pko var bi de oyuzden fazla umutlandirmiyorum kendimi
hiç moralini bozma bende de pko Var ayrıca böbrek üstü bezleri düzensiz ve tsh yüksek...doktorun biri senin çocuğunun olması mucize dedi bir başka doktor %60 olmaz dedi ama çok şükür hiç hamile kalırken zorlanmadım

Tabiki dunyanin sonu deil. Illa ki olucak bi gun. Simdiden gelmistr insllh mucizen.Rabbim en hayrlsiini en guzlini versin

Ayy cok sukur Allah sana bagislasin pkonun hangi belirtileri var peki ne kadar surede hamile kaldin benim dhea testosteron asiri yuksek onun disinda fsh lh normal bunada sukur

Ayy cok sukur Allah sana bagislasin pkonun hangi belirtileri var peki ne kadar surede hamile kaldin benim dhea testosteron asiri yuksek onun disinda fsh lh normal bunada sukur
Teşekkür ederim canım...adet düzensizliği,sivilce,tüylenme vardı...üç çocuğum var hiç birinde zorluk yaşamadım...ikisinde adetim düzensiz olmasına rağmen adet bitiminden itibaren sayarak yumurtlama zamanını denk getirmişsin biri de güya korunuyorduk hala anlayamıyoruz o nasıl oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…