Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O nedemek öyle hic o güzel agzına yakısıyormu simdi acı biber sürerim
Kısa bi sure veda etmem gerekiyor çünkü yatili misafirim var surekli telefon elimde vik vik vik vik olursa olmaz . Hm o arada kafami bosaltmis olurum . Baya yogun bir hafta beni bekliyor .

Ciddisin anladım ara ara bir nefes ver yinede lütfen
Cok ciddiyim vedalari hic sevmemaz,daha yazsam agliycam resmwnçünkü kopamiyorum burdan cok iyi arkadasliklar dostluklar olustu her ne kadae birbirimiz tanimasakda gormesekte kalben baglandik ☺ki ben oyle hiisediyorum .. yakinlarimizin bilmedilleri sorunlarimizi birbirimiz ile rahatlikla paylasabildik . Ne bizim arkamizdan konuşan ne bizim dedikodumizu yapan ne de derdimizden faydalananan olmadi bu cok hos biswy☺☺ hepinize kucal dolusu sevgiler .. simdilik hakkinizi helal edin benden yana hakkiniz var ise helal hoş olsun .. ama sanmayin ki gelmiycem bir daha .. dönüşüm muhteşem olucak bunu unutmayin iyi ki sen N Nana Ana iyi ki siz kizlar .insallah hamile arkadaşlar sayisi çoğalır

Bir haftalık vedaya bu cok agır geldi bir hafta sonra geleceginden eminsin dimi?
Söylediklerindede sonuna kadar haklısın
Aynı duyguları yasadık aynı dili konustuk birbirimizi cok iyi anladıgımız icin en ufak sorunlarda baska ciceklerimiz icinkendi adımıza tedirgin olduk endise duyduk mutlu olduk ve evet bunların devamı gelecek daha nice bu sayfalarda gebelik haberleri pesisıra dökülecek insallah herkes niyetinin ekmegini yiyecek
Gözümü yolda bırakma böcegim özleneceksin bil ve arayı bir haftadan fazla acma lütfen umarım beynini istedigin sekilde rahatlatıp yanımıza katılırsın baskan yardımcısı degilmisin kaytar hemen keske benimde öyle bir sansım olsa malesef burdaki ciceklerime kıyamıyorum
Seni beklicez L Loriklorik kendine iyi bak lütfen

Valla yazicaktm ama ben de pek bakamdim buraya bugun yavrm. Hayrdr nereye gidion

1 hafta dedim ama belki 1 haftadan daha kisa da surebilie daha uzun da ... sizler de kendinize iyi bakin . Saglikla kalin a

Ben varim yavrm elimden geldgince burdaym yardmci olurum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…