- 20 Temmuz 2019
- 57
- 35
- 18
- 41
Hadi inşallah diyelimOzaman var biseyler hadi yap yarın testinide haber ver bakalım❤
O nedemek öyle hic o güzel agzına yakısıyormu simdi acı biber sürerimBen artik yohhuummm
Birde yarın 4 gün olacak gelmezse herhalde yarın doğru sonuç verir test dimiHadi inşallah diyelim
Ben yarın test yapıp sonucu da yazarımHadi inşallah diyelim
Valla bu takvim kendiliğinden geliyo he mesaj içeriyo mudur nedirHadi inşallah diyelim
Kısa bi sure veda etmem gerekiyorO nedemek öyle hic o güzel agzına yakısıyormu simdi acı biber sürerim
Ciddisin anladım ara ara bir nefes ver yinede lütfenKısa bi sure veda etmem gerekiyorçünkü yatili misafirim var surekli telefon elimde vik vik vik vik olursa olmaz . Hm o arada kafami bosaltmis olurum . Baya yogun bir hafta beni bekliyor .
Canım kendini cvplıyorsun bana bildirim gelmiyor.Birde yarın 4 gün olacak gelmezse herhalde yarın doğru sonuç verir test dimi
Cok ciddiyim vedalari hic sevmemCiddisin anladım ara ara bir nefes ver yinede lütfen
Bir haftalık vedaya bu cok agır geldi bir hafta sonra geleceginden eminsin dimi?Cok ciddiyim vedalari hic sevmemaz,daha yazsam agliycam resmwn çünkü kopamiyorum burdan cok iyi arkadasliklar dostluklar olustu her ne kadae birbirimiz tanimasakda gormesekte kalben baglandik ☺ki ben oyle hiisediyorum .. yakinlarimizin bilmedilleri sorunlarimizi birbirimiz ile rahatlikla paylasabildik . Ne bizim arkamizdan konuşan ne bizim dedikodumizu yapan ne de derdimizden faydalananan olmadi bu cok hos biswy☺☺ hepinize kucal dolusu sevgiler .. simdilik hakkinizi helal edin benden yana hakkiniz var ise helal hoş olsun .. ama sanmayin ki gelmiycem bir daha .. dönüşüm muhteşem olucak bunu unutmayin iyi ki sen N Nana Ana iyi ki siz kizlar . insallah hamile arkadaşlar sayisi çoğalır
Valla yazicaktm ama ben de pek bakamdim buraya bugun yavrm. Hayrdr nereye gidion🎗IYI GECELER KIZLARRR
HAMILE OLANLARIN GOZLERI AYDIN OLSUN DARISI BIZIM BASIMIZA OLSUN COK SEVINDIM TEBRIK EDERIMBEN BIR HAFTA FALAN AKTIF OLAMAYACAGIM NEYSE HIC MERAK EDIP DE SORAN DA OLMAMIS ZATEN BENI BEN NIYE VARIM KI EN IYISI BEN GIDIYIM DE BI KOSEDE VARLIGIMI SORGULIYIM
Ayyyy kolay geleee baciim. Insllh anlastgindir zMisafirlerim vvvvaarrgorumcem geldi ayoolll
1 hafta dedim ama belki 1 haftadan daha kisa da surebilie daha uzun da ... sizler de kendinize iyi bakin . Saglikla kalinBir haftalık vedaya bu cok agır geldi bir hafta sonra geleceginden eminsin dimi?
Söylediklerindede sonuna kadar haklısın
Aynı duyguları yasadık aynı dili konustuk birbirimizi cok iyi anladıgımız icin en ufak sorunlarda baska ciceklerimiz icinkendi adımıza tedirgin olduk endise duyduk mutlu olduk ve evet bunların devamı gelecek daha nice bu sayfalarda gebelik haberleri pesisıra dökülecek insallah herkes niyetinin ekmegini yiyecek ❤
Gözümü yolda bırakma böcegim özleneceksin bilve arayı bir haftadan fazla acma lütfen umarım beynini istedigin sekilde rahatlatıp yanımıza katılırsın baskan yardımcısı degilmisin kaytar hemen keske benimde öyle bir sansım olsa malesef burdaki ciceklerime kıyamıyorum
Seni beklicez L Loriklorik kendine iyi bak lütfen
Bunu hic görmemiştim daha onceAyyyy kolay geleee baciim. Insllh anlastgindir z
Kısa sürerse berhudar olurum canım benim1 hafta dedim ama belki 1 haftadan daha kisa da surebilie daha uzun da ... sizler de kendinize iyi bakin . Saglikla kalina
Ben varim yavrm elimden geldgince burdaymBir haftalık vedaya bu cok agır geldi bir hafta sonra geleceginden eminsin dimi?
Söylediklerindede sonuna kadar haklısın
Aynı duyguları yasadık aynı dili konustuk birbirimizi cok iyi anladıgımız icin en ufak sorunlarda baska ciceklerimiz icinkendi adımıza tedirgin olduk endise duyduk mutlu olduk ve evet bunların devamı gelecek daha nice bu sayfalarda gebelik haberleri pesisıra dökülecek insallah herkes niyetinin ekmegini yiyecek ❤
Gözümü yolda bırakma böcegim özleneceksin bilve arayı bir haftadan fazla acma lütfen umarım beynini istedigin sekilde rahatlatıp yanımıza katılırsın baskan yardımcısı degilmisin kaytar hemen keske benimde öyle bir sansım olsa malesef burdaki ciceklerime kıyamıyorum
Seni beklicez L Loriklorik kendine iyi bak lütfen
Oyy canımmmBen varim yavrm elimden geldgince burdaymyardmci olurum
İspitliodum da azcik birileriniii ondan cagirdiydiiimEfendim ciceeeeeeem
Yaaw sen bi denesin🎗🎗 12K OLMUSUUUUUUUUUUUUUZZZZZ KIIZZZZLLLLLAAAARRRR🎗
BEN OLMASAM KIMSE KUTLAMIYORNE KADAN DA UMURSAMAZ BI TOPIKS
Onların hepsini ajandama not ediyorum hain planlarım var onlar icin haber verdigin iicin sagol bebegimmİspitliodum da azcik birileriniii ondan cagirdiydiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?