Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerdesin sen

Gebemisin yoksa totemmi yapıyorsun
Valla ben daha gebe olup olmadığımı bilmiyorum bu takvim çıktı ya vallahi nasıl çıktı bilmiyorum nereye bastım da o cıktı onu da bilmiyorum adetten 3 gün önce test yaptım negatif çıktı şimdi adet gecikti test yapmadım yarın da adet olmazsam test yapicam gebemiyimdeğilmiyim bilmiyorum yani

Bence gebesin gebeler bölümüne aldım bile seni rahmetli kemal sunal gibi oldu biraz ben buraya nasıl cıktım nerden cıktım niye cıktım

Bence gebesin gebeler bölümüne aldım bile seni rahmetli kemal sunal gibi oldu biraz ben buraya nasıl cıktım nerden cıktım niye cıktım
Aynen şimdi gebe bölümüne direk almasaydın ya değilsem yarın test yapicam bakalım değilsem de nasip birdahaki sefere inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Aynen şimdi gebe bölümüne direk almasaydın ya değilsem yarın test yapicam bakalım değilsem de nasip birdahaki sefere inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin canım insallah gebesindirde degistirmeye gerek kalmaz gerekirsede haber verirsin düzeltiriz canım. Gecikiyormuydu böyle hep?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…