- 20 Temmuz 2019
- 57
- 35
- 18
- 41
Bu arada hosbuldumHayır agustos
Sen de haklısın canımKızlar her yumurta döllenip bebek olsa oooBi sıkıntı olabilir yada sebepsiz olabilir
Banaa erkenden test yapıp cıkmayınca hic aglamayın üzüldügünüzü söylemeyin sadece cift cizgi görenlerle konusucamNana bizi dövecek ama yapalım
Ağladığımı söylemem sana merak etmeBanaa erkenden test yapıp cıkmayınca hic aglamayın üzüldügünüzü söylemeyin sadece cift cizgi görenlerle konusucam
Nerdesin sen🎗IYI GECELER KIZLARRR
HAMILE OLANLARIN GOZLERI AYDIN OLSUN DARISI BIZIM BASIMIZA OLSUN COK SEVINDIM TEBRIK EDERIMBEN BIR HAFTA FALAN AKTIF OLAMAYACAGIM NEYSE HIC MERAK EDIP DE SORAN DA OLMAMIS ZATEN BENI BEN NIYE VARIM KI EN IYISI BEN GIDIYIM DE BI KOSEDE VARLIGIMI SORGULIYIM
O görev sana ait cöregim🎗🎗 12K OLMUSUUUUUUUUUUUUUZZZZZ KIIZZZZLLLLLAAAARRRR🎗
BEN OLMASAM KIMSE KUTLAMIYORNE KADAN DA UMURSAMAZ BI TOPIKS
Rica ederim inşallahSağol anlattığın için, hayırlı olsun sağlıkla alırsın inş kucağına..
Gebemisin yoksa totemmi yapıyorsunBu arada hosbuldum
Hem suclu hem güclü masallah masallahAğladığımı söylemem sana merak etme
Valla ben daha gebe olup olmadığımı bilmiyorum bu takvim çıktı ya vallahi nasıl çıktı bilmiyorum nereye bastım da o cıktı onu da bilmiyorum adetten 3 gün önce test yaptım negatif çıktı şimdi adet gecikti test yapmadım yarın da adet olmazsam test yapicam gebemiyimdeğilmiyim bilmiyorum yaniGebemisin yoksa totemmi yapıyorsun
Bence gebesin gebeler bölümüne aldım bile seniValla ben daha gebe olup olmadığımı bilmiyorum bu takvim çıktı ya vallahi nasıl çıktı bilmiyorum nereye bastım da o cıktı onu da bilmiyorum adetten 3 gün önce test yaptım negatif çıktı şimdi adet gecikti test yapmadım yarın da adet olmazsam test yapicam gebemiyimdeğilmiyim bilmiyorum yani
Aynen şimdi gebe bölümüne direk almasaydın ya değilsem yarın test yapicam bakalım değilsem de nasip birdahaki sefere inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinBence gebesin gebeler bölümüne aldım bile senirahmetli kemal sunal gibi oldu biraz ben buraya nasıl cıktım nerden cıktım niye cıktım
Amin canım insallah gebesindirde degistirmeye gerek kalmazAynen şimdi gebe bölümüne direk almasaydın ya değilsem yarın test yapicam bakalım değilsem de nasip birdahaki sefere inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Küstüm sanaOooo baskanın sag koluu
Ooooo bir espri makinasııı
Ooooo baskanın gözcöregiiii
Oooooo mükemmel bir anne adayııııı
O bir yetenek harikası
Oooo biiirr
L Loriklorik ❤❤❤❤❤
Kayıtsızkalamayacagını biliyordumKüstüm sanagun boyu hic sormamissin beni hiiiiiihhhhhh
Valla pek gecikmez zınk diye gününde gelirAmin canım insallah gebesindirde degistirmeye gerek kalmazgerekirsede haber verirsin düzeltiriz canım. Gecikiyormuydu böyle hep?
Ben artik yohhuummmKayıtsızkalamayacagını biliyordum❤
Canım bende sürekli aktif degildimki girdim cıktım girdim cıktımararara
Ozaman var biseyler hadi yap yarın testinide haber ver bakalımValla pek gecikmez zınk diye gününde gelir
Ama nadiren de olsa böyle mevsim değişikliklerinde bir iki gün oynuyordu.Valla pek gecikmez zınk diye gününde gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?