Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar akşam uyumuştum şimdi uyku tutmadı kitap okuyım dedim ondan da sıkıldım, belim ağrımaya başladı daha 9 gün var moralim bozuldu ya bu ne böyle erkenden regl belirtisi hiç umutlanma der gibi pff

Kızlar akşam uyumuştum şimdi uyku tutmadı kitap okuyım dedim ondan da sıkıldım, belim ağrımaya başladı daha 9 gün var moralim bozuldu ya bu ne böyle erkenden regl belirtisi hiç umutlanma der gibi pff
Benimde dokuz gün önceden agrılarım olmustu canım ben sanırım kimyasal gecirdim yarın netlestiricem iste

Kiz zaten son 10 gunde belli etmye baslio kendisini. Insllh tutuyordr bus efer

Benimde dokuz gün önceden agrılarım olmustu canım ben sanırım kimyasal gecirdim yarın netlestiricem iste
Benim denemenin ilk ayı yani haziranda da böyle erken başlayan ağrılar oldu ve sonuç erken gelen regl, zaten erken yumurtladım ona göre bir hafta kalmış bile olabilir.. geçen ay bir iki gün geç olmuştu siyah kahve pıhtılı kanama oldu kimyasaldan şüphelendim bu ay umutluydum ama bekleyeyim bakalım yine de.. yarın kan testi mi yaptıracaksın sen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…