- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Cok oynuyorNiye sildiiiiinnn
Dinlen yavrm sen. Pert olmussundr simdi senHayir kiz birazdan hem bedeneb hem de ruhen yoh olacagimartik mumla ararsınız beni hiihh
Kufur serbessttt
E yine yukleeerCok oynuyoryaklasik 1 saat once bi kadinda ayni masada oynuyorlardi cik dedim az,kaldi oyuna bitsin sonra dedi cikmadi ve uyudu simdi ben de sildim
se ben yine esegimi saglam kazıkta tutayımKufur serbessttttest yapmk yasak. O alanima girmiyoor. Ama banlanabilirisn bi bilgim yok
Bence de sonra topik baskansiz kalir mazallhNey
se ben yine esegimi saglam kazıkta tutayımanlamıstır oda
Onu göze alamam isteBence de sonra topik baskansiz kalir mazallh
Baskanda umutlar tükenmiyor hicte belirtim yok halbukiBaskan dedigin bole olur istee
Benimde dokuz gün önceden agrılarım olmustu canım ben sanırım kimyasal gecirdim yarın netlestiricem isteKızlar akşam uyumuştum şimdi uyku tutmadı kitap okuyım dedim ondan da sıkıldım, belim ağrımaya başladı daha 9 gün var moralim bozuldu ya bu ne böyle erkenden regl belirtisi hiç umutlanma der gibi pff
Kiz zaten son 10 gunde belli etmye baslio kendisini. Insllh tutuyordr bus eferKızlar akşam uyumuştum şimdi uyku tutmadı kitap okuyım dedim ondan da sıkıldım, belim ağrımaya başladı daha 9 gün var moralim bozuldu ya bu ne böyle erkenden regl belirtisi hiç umutlanma der gibi pff
Sen iste Allh tan beles sonuctaBaskanda umutlar tükenmiyor hicte belirtim yok halbukibaksana kuzum yaa mucize istemekle mucize yaratılırmı ama cok benziyor
Normk test alcan dimiBenimde dokuz gün önceden agrılarım olmustu canım ben sanırım kimyasal gecirdim yarın netlestiricem iste
Yarında cift cizgi cıkıyormus en kırmızısındanSen iste Allh tan beles sonuctaverirse mukafattir vermezse de simdi vakti vardr daha ii bi zmnda vercktr.
Benim denemenin ilk ayı yani haziranda da böyle erken başlayan ağrılar oldu ve sonuç erken gelen regl, zaten erken yumurtladım ona göre bir hafta kalmış bile olabilir.. geçen ay bir iki gün geç olmuştu siyah kahve pıhtılı kanama oldu kimyasaldan şüphelendim bu ay umutluydum ama bekleyeyim bakalım yine de.. yarın kan testi mi yaptıracaksın sen?Benimde dokuz gün önceden agrılarım olmustu canım ben sanırım kimyasal gecirdim yarın netlestiricem iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?