Ay inşallah yaa, bize de umut olursunYarında cift cizgi cıkıyormus en kırmızısındannana mefta topik baskanını aranızda secersiniz artık
Gercktn kalkip gobek atacam kiz kendi kendimeYarında cift cizgi cıkıyormus en kırmızısındannana mefta topik baskanını aranızda secersiniz artık
Hay ağzın bal yesinBen bacaklrim agrio belim agrio üsütmusum galiba derken tutunuomus megerseminsllh guzl haber aliriz sizden
Bekle canım günün gecmeden test yapma sakın insallah tutunur bebegin sanaBenim denemenin ilk ayı yani haziranda da böyle erken başlayan ağrılar oldu ve sonuç erken gelen regl, zaten erken yumurtladım ona göre bir hafta kalmış bile olabilir.. geçen ay bir iki gün geç olmuştu siyah kahve pıhtılı kanama oldu kimyasaldan şüphelendim bu ay umutluydum ama bekleyeyim bakalım yine de.. yarın kan testi mi yaptıracaksın sen?
Gebe kalmamamı baskanlık seciminemiGercktn kalkip gobek atacam kiz kendi kendimesoz sanaa
Senn de yesin canmcimHay ağzın bal yesin
Hamis olcagin icinGebe kalmamamı baskanlık seciminemi
İnsallah canım yaaaaBen bacaklrim agrio belim agrio üsütmusum galiba derken tutunuomus megerseminsllh guzl haber aliriz sizden
Cok hoplayıp zıplamanı istemem kuzum oturdugun yerden ellerini oynatırsın olurmu bebegine dikkat etmen lazım amaHamis olcagin icin
Ne güzel dualar onlar öyleHerkese iyi geceler. İnşallah buraya yazan herkes bu ay hamile kalır bende dahil. Sonrasında da 9 ay sonraTürkiye'de nüfus patlaması yaparız inşallah.
Acelen neydi canım?Merhaba kızlar iyi geceler 3 tane test yaptım ve 3.ündede bir süre sonra kırmızı çizgi çıktı bekledikten sonra hemen değil adet gecikmem daha olmadı 1 hafta var adetimesizce hamilemiyim
Valla canım ya cok isterim baksana aynı ben bunu yazan kisiyle aynı seyler olsa ne kadar güzel olurrAy inşallah yaa, bize de umut olursun
Ne güzel dualar onlar öyleinsallah canım bat nedir senide aramıza alalım hosgeldin
Beklenen Adet Tarihi canımBenide alın aranıza ama bat ne demek nilmiyorum
Ah bi bilsem acelemi merak ettimAcelen neydi canım?
Beklenen adet tarihiBenide alın aranıza ama bat ne demek nilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?