Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bekle canım günün gecmeden test yapma sakın insallah tutunur bebegin sana idrar yapayım diyorum canım olurda(imkansız gibi geliyor) cift cizgi cıkarsa (birumut) kan testi veririm hemen

Hay ağzın bal yesin
Senn de yesin canmcim ama ciddiym bak son 10 de yavas yavas bellli edio. Eger daha onceden bole olmuosa. Bide o agri arada bi gidip geliosa suphelen. Ama ciddi belirtiler ogrendikten sonra oluo yani 5.haftada. bnm yogun akntm oluo artk ki normlde kuruydum cok cok nadir azicik oluodu ogrenmwden once

Ben bacaklrim agrio belim agrio üsütmusum galiba derken tutunuomus megersem insllh guzl haber aliriz sizden
İnsallah canım yaaaa hala oluyomu bacak agrın?
Sanki kaslarım tutmuyomus gibi cok agrıdı benimde bu sabah bacaklarım aglayacaktım resmen sonra dedim cam acık kaldı ayaklarım üsüdü herhal

Merhaba kızlar iyi geceler 3 tane test yaptım ve 3.ündede bir süre sonra kırmızı çizgi çıktı bekledikten sonra hemen değil adet gecikmem daha olmadı 1 hafta var adetimesizce hamilemiyim

Herkese iyi geceler. İnşallah buraya yazan herkes bu ay hamile kalır bende dahil . Sonrasında da 9 ay sonraTürkiye'de nüfus patlaması yaparız inşallah.
Ne güzel dualar onlar öyle insallah canım bat nedir senide aramıza alalım hosgeldin

Bu 2 .deneme olan idrar testi yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• 7946FF19-DAF2-4CAB-8D30-CE1FFF0FE45B.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 40
  • 16E8F8C7-1372-4DEC-86C7-86F15858E3C6.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 41
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…