Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yumurtlama olunca doktor hergun mu gün aşırılı ilişki öneriyor acaba??

Amin
Bende biliyomusun kendimde ne fark ettim
Adete bi hafta kala sivi hibi akintim gelirse adet olacagimi biliyorum
Ama hamile kaldigim ay kup kuruydum akinti felan yoktu ama adetim gecikince yogun akinti geldi.
Yumurtlama da şeffaf bir akıntı oluyor adet zamanında da 1 2 gün önce evet ıslaklık oluyor cnm ama sarı akıntı diyorlar hep belirti olarak ama ben sarı akıntıyı enfeksiyon diye biliyorum şeffaf kokusuz sağlıklı akıntı diye biliyorum

Canim sari akintiyi bilmiyorumm
Ama hamileyken yogun beyaz kivaminda ve kokuluydu bnmki tabi adetim geciktiginde fark ettim

Sıkısmadin kiz daha

N Nana Ana nie listeden silion arada ugrarim demistim kiz hemen bni yok sayiyon birakmam bu topigi yaz o raya 6 temmuz arada gelir kaynatirim sonra kaybolurum
Canım benim adet dönemi gecenleri mecbur siliyorum karısıklık olmasın diye. Ve sen hala neden inatla persembeyi bekliyorsun bugün gidip bi acilde reglim sukadar gün gecikti karnımda cok agrıyor diyip bir kan testi versene

Yumurtlama döneminde olabilirsin canım iyi degerlendir bu günleri

Hosgeldin canım tam bat tarihini özelden bana at senide totemimize alalım

Gözünüzaydın canım insallah bebek hemen gelir

Anladım canm. Ben daha Dr a da gitmedim. Devlet hastanesinin acilinde verdim kanı hep. Yarım saate cıkıyo sonuç. Dr a ne zaman giderim bilemiyorum. Daha erken diye bekliyorum öyle. Kollar delik teşik oldu kan vermekten de
Acile daha önceki aylarda ben gittigimde gebelik testi yapmıyoruz diyip göndermislerdi sen nasıl sürekli yaptırabiliyosun canım

Hangi marka gebelik testi kullanıyorsun. Bence kimyasak degilse hamilesin kesin. Ben laboquicki defalarca yaptım. Hamile değilsen ertesi gün bilw ikinci çizgi çıkmıyor.

Amin inşallah canım. Zaten aşılama gruplarındakilerde iyi diyorlardı sonucumuza . Doktor değiştir dediler bende çok kişiden böyle tepki alınca başka doktora sordum
Kesinlikle tek doktorla kalmamalı canım bak çok şükür güzel haberler almaya başladın devamıda gelir umarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…