Yumurtlama olunca doktor hergun mu gün aşırılı ilişki öneriyor acaba??Kızlar tatlımlar. Çok yazamıyorum telefona cok vaktim olmuyo. Klomene devam ediyorum bugun gittim yumurta oluşmaya başlamış perşembe tekrar gitcem. İnşallah Eylül de güzel haberler vericem. Ve hep birlikte guzel haberler verelim arada sırasa bakıyorum hamişlere falan.
Yumurtlama da şeffaf bir akıntı oluyor adet zamanında da 1 2 gün önce evet ıslaklık oluyor cnm ama sarı akıntı diyorlar hep belirti olarak ama ben sarı akıntıyı enfeksiyon diye biliyorum şeffaf kokusuz sağlıklı akıntı diye biliyorumAmin
Bende biliyomusun kendimde ne fark ettim
Adete bi hafta kala sivi hibi akintim gelirse adet olacagimi biliyorum
Ama hamile kaldigim ay kup kuruydum akinti felan yoktu ama adetim gecikince yogun akinti geldi.
Canim sari akintiyi bilmiyorummYumurtlama da şeffaf bir akıntı oluyor adet zamanında da 1 2 gün önce evet ıslaklık oluyor cnm ama sarı akıntı diyorlar hep belirti olarak ama ben sarı akıntıyı enfeksiyon diye biliyorum şeffaf kokusuz sağlıklı akıntı diye biliyorum
Sıkısmadin kiz dahaKızlar burdayım henüz testi yapamadım anca alabildim islerim vardı bakıp cıkmak zorunda kaldım simdi cevaplıcam sorularınızı test icinde biraz sıkısmayı bekliyorumnegatifi hep birlikte görelimde rahatlayalım artık
Canım benim adet dönemi gecenleri mecbur siliyorum karısıklık olmasın diye. Ve sen hala neden inatla persembeyi bekliyorsun bugün gidip bi acilde reglim sukadar gün gecikti karnımda cok agrıyor diyip bir kan testi versene
Yumurtlama döneminde olabilirsin canım iyi degerlendir bu günleriUmarım bir an önce gelirYaa kızlar bu arada ben reglin 17. Günündeyim leke gelmiş kahverengi desen değil açık pembe desen o da değil kırmızı gibi acaba regl mi oluyorum tekrardan ama daha nerdeyse 10 gün var regl e bu ne demek şimdi kafam çok karıştı yardımcı olun lütfen korkmaya başladım yerleşme kanaması değil sanki erken regl ise bir sorun var ki bu kadar erken oldu bu ne demek yaa
Hosgeldin canım tam bat tarihini özelden bana at senide totemimize alalımkızlar selam
bende katılmak isterim aranıza
eğer kabul ederseniz
2 yıllık evliyim
4 aydır deniyoruz henüz gebelik oluşmadı
2 günüm kaldı bata
ama lekem geldi dün
sabah test yaptım hiçbirşey çıkmadı
benim öyküm de böyle
Gözünüzaydın canım insallah bebek hemen gelirBebek var mı bilmiyorum test yapmadım daha güzel bişey oldu eşimden dolayı aşılama bile zor demişti doktor. Bugün başka bi doktora sonucu gösterdim. Eşinizde hiç bi sorun yok . Normal yoldan 6 ay daha deneyin dedi. Çok şükür bi sorun yokmuş.
Evet
Acile daha önceki aylarda ben gittigimde gebelik testi yapmıyoruz diyip göndermislerdi sen nasıl sürekli yaptırabiliyosun canımAnladım canm. Ben daha Dr a da gitmedim. Devlet hastanesinin acilinde verdim kanı hep. Yarım saate cıkıyo sonuç. Dr a ne zaman giderim bilemiyorum. Daha erken diye bekliyorum öyle. Kollar delik teşik oldu kan vermekten de
Bende seni özledim kuzum nerelerdeydin sen
Helaaaaaal kayyumummmmmmEvet erken test yok bizde artkdayanin. Nana yok ben variiiiim
Sen test hala yapmadın mi kizBende seni özledim kuzum nerelerdeydin sentestide yapıcam ha simdi ha sonra
Kesinlikle tek doktorla kalmamalı canım bak çok şükür güzel haberler almaya başladın devamıda gelir umarımAmin inşallah canım. Zaten aşılama gruplarındakilerde iyi diyorlardı sonucumuza . Doktor değiştir dediler bende çok kişiden böyle tepki alınca başka doktora sordum
Meraba canım yemek yapmaca sen nasılsınMrblar kızlar nasılsınız ☺
Kayyum dedgin aktif olurHelaaaaaal kayyumummmmmm❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?