Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen cnm sabah yaparım belki yarın belki yarından da yakınsen ne alemdesin tatlım ağrın Bi sıkıntın var mı
Hayr yapmaaa
Arada hissettirio sıpa kendini bazen belim agrio bazen de adet olcam gibi his gelio. Memintolar zaten aldi basini gidio simdiden. Bu gidisle 2 beden buyur kafamdan buyuk olur
Sende neler var

Kızlar burdayım henüz testi yapamadım anca alabildim islerim vardı bakıp cıkmak zorunda kaldım simdi cevaplıcam sorularınızı test icinde biraz sıkısmayı bekliyorum negatifi hep birlikte görelimde rahatlayalım artık

Ama baya yanliş sonuc veriyor bildigim kadar sonradan silik bariz cikiyor
Evet testini gordum cnm tekrardan hayirli olsun belirtin varmi cnm
Göğüs hassasiyeti bide iki taraflı kasik seyirmesi gibi bisey var ama adetten önce de hep aynıydı benim farklı olarak sanırım bi wcye çok çıkıyorum şuan akintim felan da yok. Tskrler cnm darısı herkese inşallah isteyen

Dur bakalım inş çift görürüz hayırlısıyla ama negatif olursa da yıkılma üzülme nolur önemli olan o senin her iki duruma hazırlıklı olman

Amin
Bende biliyomusun kendimde ne fark ettim
Adete bi hafta kala sivi hibi akintim gelirse adet olacagimi biliyorum
Ama hamile kaldigim ay kup kuruydum akinti felan yoktu ama adetim gecikince yogun akinti geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…