Yok görmedim yoktu 15 20 dk 1 2 saat sonra baktığımda vardıHımmm evet ama sen çizgiyi görmedin mi 10 dk içinde
Bak sana ilk çizgiyi yollayım
Bak canım bu sonradan çıkan çizgi hamile değildim zaten korunuyorduk geçen ay
Allah sifa versin canimInsllh cnm. Cok sukur iiym arada bel agrisi oluo o kdr. Bugun gidicktm iste kismet olmadi. Artk ne zmn kafama eserse
Miratech hic guvenilir degilBak canım bu sonradan çıkan çizgi hamile değildim zaten korunuyorduk geçen ay
Aynen öyle ama albi bende erkenden gösterdiMiratech hic guvenilir degil
Albi ve bebetime de sonradan cizgi cikiyor
Dikkatli bakarsan çizgi varBak canım bu sonradan çıkan çizgi hamile değildim zaten korunuyorduk geçen ay
Evet var canım iki gün sonra tekrar yap bakalım nolcakDikkatli bakarsan çizgi var
Saolsn cnm insllh.Allah sifa versin canim
Hamileligin tadini cikart
Insallah doktor kontrolundede guzel haberler alirsin
Karın ağrısı devam cnm yapmadım test moralim bozulur diye
Ama baya yanliş sonuc veriyor bildigim kadar sonradan silik bariz cikiyorAynen öyle ama albi bende erkenden gösterdi
Ii yaptin cnm. Gecsin bi gunun ole yapKarın ağrısı devam cnm yapmadım test moralim bozulur diye ☺
Aynen cnm sabah yaparım belki yarın belki yarından da yakınIi yaptin cnm. Gecsin bi gunun ole yap
Hayr yapmaaaAynen cnm sabah yaparım belki yarın belki yarından da yakınsen ne alemdesin tatlım ağrın Bi sıkıntın var mı
Göğüs hassasiyeti bide iki taraflı kasik seyirmesi gibi bisey var ama adetten önce de hep aynıydı benim farklı olarak sanırım bi wcye çok çıkıyorum şuan akintim felan da yok. Tskrler cnm darısı herkese inşallah isteyenAma baya yanliş sonuc veriyor bildigim kadar sonradan silik bariz cikiyor
Evet testini gordum cnm tekrardan hayirli olsun belirtin varmi cnm
Dur bakalım inş çift görürüz hayırlısıyla ama negatif olursa da yıkılma üzülme nolur önemli olan o senin her iki duruma hazırlıklı olmanKızlar burdayım henüz testi yapamadım anca alabildim islerim vardı bakıp cıkmak zorunda kaldım simdi cevaplıcam sorularınızı test icinde biraz sıkısmayı bekliyorumnegatifi hep birlikte görelimde rahatlayalım artık
AminGöğüs hassasiyeti bide iki taraflı kasik seyirmesi gibi bisey var ama adetten önce de hep aynıydı benim farklı olarak sanırım bi wcye çok çıkıyorum şuan akintim felan da yok. Tskrler cnm darısı herkese inşallah isteyen♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?