- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Çok iyi demişsin, bir tane torunu bulmuşlar 2. Soruyorlar canımız istemezse yapmayadabilirz yani kime ne, birincilerin kardeşsiz kalmasını umursamasak yapmayız yani hesap mı vereceğiz ben de deli oluyorum imalı imalı konuşmalar, yılın başında bebeğimi kaybettim diye şimdilik ses yok ama bazen kendi annem bile kızdırıyor beniSlm kizlar ben buay fazla bebes isine yogunlasmiyorum ve kendime soz verdim stres yapmicam diye. Ama biraz once k.v aradi artik yasin geciyor 2.yi yap dedi. Belki bazi arkadaslar bilir nisan ayinda bir rahatsizlik gecirdim 1 ay hastanede yattim inanin ne bana ne ogluma hatta kendi ogluna bile bakmadi. Daha ayaga kalkali kac ay oldu kadin cocuk soruyor. Hastaneden ciktigimdada artik senin cocugun olmaz dimi der gibi bir cumle kurdu. Ozaman sesimi cikartmadim ama bugun agzinin payini verdim. Sen ben hastayken gelipte 1 tas corba yaptinmida simdi sagligimda 2.cocugu yapmicanmi diye soruyorsun dedim. Ohhh icim rahatladi.
Çok iyi demişsin, bir tane torunu bulmuşlar 2. Soruyorlar canımız istemezse yapmayadabilirz yani kime ne, birincilerin kardeşsiz kalmasını umursamasak yapmayız yani hesap mı vereceğiz ben de deli oluyorum imalı imalı konuşmalar, yılın başında bebeğimi kaybettim diye şimdilik ses yok ama bazen kendi annem bile kızdırıyor beni
iyi demişsin canım oh ağzına sağlık..Slm kizlar ben buay fazla bebes isine yogunlasmiyorum ve kendime soz verdim stres yapmicam diye. Ama biraz once k.v aradi artik yasin geciyor 2.yi yap dedi. Belki bazi arkadaslar bilir nisan ayinda bir rahatsizlik gecirdim 1 ay hastanede yattim inanin ne bana ne ogluma hatta kendi ogluna bile bakmadi. Daha ayaga kalkali kac ay oldu kadin cocuk soruyor. Hastaneden ciktigimdada artik senin cocugun olmaz dimi der gibi bir cumle kurdu. Ozaman sesimi cikartmadim ama bugun agzinin payini verdim. Sen ben hastayken gelipte 1 tas corba yaptinmida simdi sagligimda 2.cocugu yapmicanmi diye soruyorsun dedim. Ohhh icim rahatladi.
Ay ne kadar ayıp hem sana bakmıyor torununa bakmıyor hemde çocuk soruyor karıştırtma hiç canım bir kere yüz verdinmi işin içinden çıkılmazSlm kizlar ben buay fazla bebes isine yogunlasmiyorum ve kendime soz verdim stres yapmicam diye. Ama biraz once k.v aradi artik yasin geciyor 2.yi yap dedi. Belki bazi arkadaslar bilir nisan ayinda bir rahatsizlik gecirdim 1 ay hastanede yattim inanin ne bana ne ogluma hatta kendi ogluna bile bakmadi. Daha ayaga kalkali kac ay oldu kadin cocuk soruyor. Hastaneden ciktigimdada artik senin cocugun olmaz dimi der gibi bir cumle kurdu. Ozaman sesimi cikartmadim ama bugun agzinin payini verdim. Sen ben hastayken gelipte 1 tas corba yaptinmida simdi sagligimda 2.cocugu yapmicanmi diye soruyorsun dedim. Ohhh icim rahatladi.
Tesekkurler cnmHayırlı olsun canım
iyi demişsin canım oh ağzına sağlık..
bende 14 aylık evlyiim eşim şehir dışında sadece bir gece birlikte olabilioduk.. hep çocuk çocuk diyorlardı bizde istemiyoruz dedik.. 5-6 aydır istiyoruz ama olmuyor... benimde eşimin sperm değerlerinin hzıının aşırı düşük olduğunuu öğrendik 1 ay önce.. şuan 3 aylık tedaviye.. deniyoruz ama olmuyor... tabi etrafa şuan erken uzağız istemiyoruz diyoruz.. eşim 1 aydır izinde yanımda.. k.validem laf çıkarmış çocuğu olmuyor ama kendi istemiyoruz diyor die... duyduğumda şoka girdim ama hiç birşey demedim kimseye güldüm geçtim.. halbuki sorun oğlunda.. dikkate bile almıorm.. cahille cahil olunmuyor
Ay ne kadar ayıp hem sana bakmıyor torununa bakmıyor hemde çocuk soruyor karıştırtma hiç canım bir kere yüz verdinmi işin içinden çıkılmaz
O da garipmiş bir oğlun olunca bir de kız olsun derler ama senin kaynana soya sopa takmış bir taneden yeteri kadar yürümezse demek soyuAynen canim ben 2.cocugu sadece oglum kardes sevgisini tatsin diye nasipse istiyorum. Birde olursa bir oglan daha olsun diyor ismarlama. Bende niye dedim benim oglum ailede tek erkek torunmus soy sop ondan yürüyecekmis.birtane daha oglan olsunmus. Bende heee heee dogru söylüyorsun anne zaten paşa sülalesisinizya aman soyunuz devam etmeli dedim. Ayyy kadin cildirtti beni.
O da garipmiş bir oğlun olunca bir de kız olsun derler ama senin kaynana soya sopa takmış bir taneden yeteri kadar yürümezse demek soyu
Aynen Bende öyle hissediyorum o çok normalmisyaaa evet canimm insallah vardir ya adet olacakmisim gibi hissediyorum niyeyse
Amiin inş gebelerin duası kabul olurSanırım 14 tane gebişimiz oldu
Topigimiz çok uğurlu masallah eylülde inşallah diğer arkadaşların da hepsi gebiş olsun allah im♥
Masallh masllllhhhBuda 5 dakika sonrasi ya kendimi o kadar negatife hazirlamstm ki cok sasirdm cok heyecanliym
Ohhhhh icimin yaglari eridii ne guzl demissin. Ii yapmissin. Pislik kadin yaaa. Hepsi bole galibaSlm kizlar ben buay fazla bebes isine yogunlasmiyorum ve kendime soz verdim stres yapmicam diye. Ama biraz once k.v aradi artik yasin geciyor 2.yi yap dedi. Belki bazi arkadaslar bilir nisan ayinda bir rahatsizlik gecirdim 1 ay hastanede yattim inanin ne bana ne ogluma hatta kendi ogluna bile bakmadi. Daha ayaga kalkali kac ay oldu kadin cocuk soruyor. Hastaneden ciktigimdada artik senin cocugun olmaz dimi der gibi bir cumle kurdu. Ozaman sesimi cikartmadim ama bugun agzinin payini verdim. Sen ben hastayken gelipte 1 tas corba yaptinmida simdi sagligimda 2.cocugu yapmicanmi diye soruyorsun dedim. Ohhh icim rahatladi.
Insallah canm yarn kan verecegm sabirsizlikla bekliyorm bakalmMasallh masllllhhhHayrli olsn cnm. Saglikla gelsn jnsllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?