Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne bu seni damızlık falan mı sanmış...iyi demişsin

Insallah gercektn cok guzel heyecanlar Allahm sizlerede nasip etsn en kisa zamanda
Amin inşallah canım...benim çocuklarım var ama son bir kere daha yaşamak istiyoruz bu heyecanıinan bana sizlerde bu sevinci gördükçe kendimmiş gibi seviniyorumAllah hepinizin gönlüne göre versin inşallah

Amin inşallah canım...benim çocuklarım var ama son bir kere daha yaşamak istiyoruz bu heyecanıinan bana sizlerde bu sevinci gördükçe kendimmiş gibi seviniyorumAllah hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Aminn bnde gercekten buradaki tum gebe haberlerine kendm gbi sevndm smdi sira bnde rabbim lutfetti cok sukur

N Nana Ana kızlaaar dua ya bende katılırım fakat daha alışamadım mesajları tam takip edemiyorum
Altta sayfa numaraları yazan yerin üstüne dokundugunda istedigim sayfaya gidebiliyorsun canım en son hangi sayfada olduguna dikkat et cıkqrken birdahaki girisinde ordan devam edip okursun dualara katılacaksan kacırmaman lazım

Tmm canım kendin elinde burdan katılmak isteyenlerin listesini yaparsın sana zahmetben sorucam sürekli
Dua konusunu ben arastırıcam bi hangisi daha etkiliyse onu yapalım

BEBEGİ OLSUN İSTEYEN ARKADASLAR DİLEK DUASI YAPACAGIZ KİMLER KATILMAK İSTER?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…