- 18 Ağustos 2019
- 69
- 133
- 13
Ayy çok güzelBuda 5 dakika sonrasi ya kendimi o kadar negatife hazirlamstm ki cok sasirdm cok heyecanliym
Insallah gercektn cok guzel heyecanlar Allahm sizlerede nasip etsn en kisa zamandaAyy çok güzelRabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Ne bu seni damızlık falan mı sanmış...iyi demişsinSlm kizlar ben buay fazla bebes isine yogunlasmiyorum ve kendime soz verdim stres yapmicam diye. Ama biraz once k.v aradi artik yasin geciyor 2.yi yap dedi. Belki bazi arkadaslar bilir nisan ayinda bir rahatsizlik gecirdim 1 ay hastanede yattim inanin ne bana ne ogluma hatta kendi ogluna bile bakmadi. Daha ayaga kalkali kac ay oldu kadin cocuk soruyor. Hastaneden ciktigimdada artik senin cocugun olmaz dimi der gibi bir cumle kurdu. Ozaman sesimi cikartmadim ama bugun agzinin payini verdim. Sen ben hastayken gelipte 1 tas corba yaptinmida simdi sagligimda 2.cocugu yapmicanmi diye soruyorsun dedim. Ohhh icim rahatladi.
Amin inşallah canım...benim çocuklarım var ama son bir kere daha yaşamak istiyoruz bu heyecanıInsallah gercektn cok guzel heyecanlar Allahm sizlerede nasip etsn en kisa zamanda
Aminn bnde gercekten buradaki tum gebe haberlerine kendm gbi sevndm smdi sira bnde rabbim lutfetti cok sukurAmin inşallah canım...benim çocuklarım var ama son bir kere daha yaşamak istiyoruz bu heyecanıinan bana sizlerde bu sevinci gördükçe kendimmiş gibi seviniyorum Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Altta sayfa numaraları yazan yerin üstüne dokundugunda istedigim sayfaya gidebiliyorsun canım en son hangi sayfada olduguna dikkat et cıkqrken birdahaki girisinde ordan devam edip okursun dualara katılacaksan kacırmaman lazım
Ooy etmezmiyim herkesin bu duyguyu ve heyecani tatmasini cani gonulden istiyormSümeyye çok sevindim dua et gruba da ayağını süre süre inş .
Amin canım hosgeldinAmiin allah bu yolda emek verenlerinemeğine bola çıkarmasın isteyen herkese hayırlı evlatlar versinbat 1 eylül bende Hamişim hamişim
Hosgeldin canım senide totemimize aldım insallah hamilesindirSlm kizlar aranizda yeniyim bende insallah hamisimdir bat 4 eylul
Tmm canım kendin elinde burdan katılmak isteyenlerin listesini yaparsın sana zahmetGünaydın hatunlar kaç saattir yazdıklarınızı okuyorum maşallah size
@Loriklorik @Mrsiron_ Anlattıklarınızla kayınvalidelerinize kıymak istedim çok afedersiniz
N Nana Ana Ben duacı başı olmak istiyorum gönüllüyüm
Nasıl yapıyoruz bu konu içinde mi alıyoruz katılımı farklı bir konu mu açıyoruz ve ne okuyoruz ? 41 Meryem suresi deniyor.
Yüzümde gülümseme sebebim oldu resim Allah seni ömür boyu evladınla gülümsetsin canım gebesinn gebesinnİlk dk çıkan
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnEvet talep toplama başlamıştır
Bende bendeEvet talep toplama başlamıştır
Evet cnm insalah kabul olur ama ben inanıyorum burası çok uğurlu herkes hamile kalacak o bebek buraya gelecek o kadarAmiin inş gebelerin duası kabul olur
Masallah Allah nazarlardan saklasın baayaanlarr gözlerim yasarıyor insallah yaaaaSanırım 14 tane gebişimiz oldu
Topigimiz çok uğurlu masallah eylülde inşallah diğer arkadaşların da hepsi gebiş olsun allah im♥
Aminn canm cok saol cumlemizi insallahYüzümde gülümseme sebebim oldu resim Allah seni ömür boyu evladınla gülümsetsin canım gebesinn gebesinnHAyırlı olsun cicegiim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?