Ne varsa hemen gelsin ozamanSildim zaten adet olmak istiyorum diye isyan ediyorum
Merhaba hanimlar bana bir yardimci olun lutfen karmakarisik oldum..
7 agustos adet gunumdu 26 gune bir dongum.5 gun durdu bitti o gunden beri gogusumun sadece yanlarinda agri var bel agrim yumurtlamaya kadar ve yumurtlamadan sonra 3 gun de devam etti tutulmus gibi bir agri kipirdatamiyordum egilip kalkarken bicak saplaniyormus gibi oluyordu sol kasigim beni deli edecek sekilde agriyordu 20 agistos yumurtlama gubumdu 3 gun oncesi o gun vé 3 gun sonrasi degerlendirdik sonra 4 gundur hic agri sizi yoktu goguslerim haric yanlarin hala agriyordu bugun esimle birlikte olduk pembemsi acik kahverengi gibi karisik bir damla akinti geldi ters veya zorlama bir hareket olmadi dikkatliydik.devami gelmesi gun boyu yine sol kasik batmalarim kramplarim basladi.1 aydir gegirme sorunum var hic basima gelmeyen bisey en cok bunu merak ediyorum abartisiz gunde 30 40 defa gegiriyorum afedersiniz sabaha karsi inanilmaz mide kramplariyla ugrastim halada mide hassas suan.ishal oldum gun icinde sadece 2 defa 2 gun oncede kabizdim evet adete 2 gun kaldi merak ettigim..
Gegirme gebelik belirtisimidr?
Bugunki iliski esnasinda gelen yerlesme kanamasi olabilirmi?
Adet olmadan 4 gun once bilirdim karnimdan olacagimi ama suan hic olacakmis gibi degil eve t karin agrim guruldama var fakat adet olacakmisim gibi degil karnimin altinda kucuk kucuk sancilar..benim adet agrim boyle olmaz kendimi bildim bileli adetimin 1 gunu acillik olurum..1 yildir istiyorum rabbim isteyen herkesin yardimcisi olsun..lutfen yorum yapip beni bilgilendirin lutfen..
Rica ederimAnladım canım çok sağol
Cnm sen bi kan testi yaptirsanyaOf aynen yaaa
Aslinda pek dinlemiyorum kendimi cok yaptim o hatayi bu ay uat uste cok sey yasayinca acabami dedimBana fazla takmıssın kafayı gibi geldi canım benimde her dedigini yasadıgım günlerim oldu iliski sonrası pembe akıntıda oldu ama malesef bat günü agrılı ama cok az kanamam geldi ve tam anlamıyla sökülmeden sildikce gecirdim bat günlerimi. Kimyasal oldugumdan süphelendim hatta. Oyüzden kendini fazla bünyene odaklama bırak ne oluyorsa olsun bitsin. Bebek varsa zaten kendini kan testinde belli eder canım adet gününü bekle emi
Kiz dusunmuom da illaki agrilarim var bacagim belim kopuo resmen istemesemde hatirlatio vucudum bakalim ne cikcak sonundaBen halen inanamiyorum. Vardır insAllah düşünme stres yapma dua et
Kaç gün gecikti canımİnşallah canım ama bu ay hala adet olmadım gecikti ya
Internet baglancak az kaldi o zmn gunduz tum burda olurum o isdeyken gelecem dedikodu ya dewam artik sisemi deriz kirpacmi deriz yoksa degisik fantazilerimi cikaririz bakcaz artikBunada sükür ozaman
Annnaaaaaammm kari unutmamis yaInternet baglancak az kaldi o zmn gunduz tum burda olurum o isdeyken gelecem dedikodu ya dewam artik sisemi deriz kirpacmi deriz yoksa degisik fantazilerimi cikaririz bakcaz artik
Birşey çıkmıcak canım biliyorum sürekli her ay gittim kan verdim sonu hüsrandıCnm sen bi kan testi yaptirsanya
Unuturmuyum laAnnnaaaaaammm kari unutmamis ya
Ay hado git misafirlerinlen ilgilen bizi de unutmaUnuturmuyum laasil yarin geleyim gorscez
Valla bugun 39.gündü mormalde haftaiçi olmam lazımdı salı çarşamba.. düzensiz bide tam da bişey diyemiyorumKaç gün gecikti canım
Olabilir tansiyon falanda dikkat etBenim de basim donuyor ya acaba sekerim mi düşüyor yaa
Insallah bebistir sessiz geliyordurValla bugun 39.gündü mormalde haftaiçi olmam lazımdı salı çarşamba.. düzensiz bide tam da bişey diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?