Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende nasıl olur ki yapamam diyordum ama oluyormuş. Bi de çok yoğun bir isim var bazen regl günümü bile düşünemez anlarim oldu. Illa geldi ama olursa olur olmazsa olmaz dedim zaten son ay dedim

N Nana Ana naptinki durum ne sende yazilari okuyamadim misafir gelcek sorayim dedim
Bizde durumlar relaks belki bidahaki ay adetim gelmezde 8haftalık gebe oldugumu ögrenirim km bilir diye bir umutla bekliyorum iste calısma yapmadan
Özlettinkendini kalksın artık su yasak insallah vardır bebis

Hayır olsun bebek olsun insallah cicegim

Evet canım bende okumuştum ama kim yazmıştı hatirlamiom. Bende de öyle oldu sertlik vardi hani göbeğimi içeri cekemiyordum çünkü bir şişkinlik vardı engel olamadigim

Ben yazmıstım onu acıyo bi acı var diye ama meger morluk varmıs

Kızlar ya benim de bat 5 yaklaştı ben dün gece bir rüya gördüm çok garip ya oğlum olucakmış adıda ömer di Umarım hayırlı olur

Bizde durumlar relaks belki bidahaki ay adetim gelmezde 8haftalık gebe oldugumu ögrenirim km bilir diye bir umutla bekliyorum iste calısma yapmadan
Özlettinkendini kalksın artık su yasak insallah vardır bebis
Insallah hepimizde saglikla vardir kuzum ya bnde patliom da gebelik olmadigi surece rahat vermio odun koca soramiomda herseyi kimseye bole bkliom arada bakiom kaciom

Merhaba hanimlar bana bir yardimci olun lutfen karmakarisik oldum..
7 agustos adet gunumdu 26 gune bir dongum.5 gun durdu bitti o gunden beri gogusumun sadece yanlarinda agri var bel agrim yumurtlamaya kadar ve yumurtlamadan sonra 3 gun de devam etti tutulmus gibi bir agri kipirdatamiyordum egilip kalkarken bicak saplaniyormus gibi oluyordu sol kasigim beni deli edecek sekilde agriyordu 20 agistos yumurtlama gubumdu 3 gun oncesi o gun vé 3 gun sonrasi degerlendirdik sonra 4 gundur hic agri sizi yoktu goguslerim haric yanlarin hala agriyordu bugun esimle birlikte olduk pembemsi acik kahverengi gibi karisik bir damla akinti geldi ters veya zorlama bir hareket olmadi dikkatliydik.devami gelmesi gun boyu yine sol kasik batmalarim kramplarim basladi.1 aydir gegirme sorunum var hic basima gelmeyen bisey en cok bunu merak ediyorum abartisiz gunde 30 40 defa gegiriyorum afedersiniz sabaha karsi inanilmaz mide kramplariyla ugrastim halada mide hassas suan.ishal oldum gun icinde sadece 2 defa 2 gun oncede kabizdim evet adete 2 gun kaldi merak ettigim..
Gegirme gebelik belirtisimidr?
Bugunki iliski esnasinda gelen yerlesme kanamasi olabilirmi?
Adet olmadan 4 gun once bilirdim karnimdan olacagimi ama suan hic olacakmis gibi degil eve t karin agrim guruldama var fakat adet olacakmisim gibi degil karnimin altinda kucuk kucuk sancilar..benim adet agrim boyle olmaz kendimi bildim bileli adetimin 1 gunu acillik olurum..1 yildir istiyorum rabbim isteyen herkesin yardimcisi olsun..lutfen yorum yapip beni bilgilendirin lutfen..

Tersi çıkar insAllah. Inşallah bebeğin seninledir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…