- 1 Mayıs 2019
- 511
- 683
- 23
Bende nasıl olur ki yapamam diyordum ama oluyormuş. Bi de çok yoğun bir isim var bazen regl günümü bile düşünemez anlarim oldu. Illa geldi ama olursa olur olmazsa olmaz dedim zaten son ay dedimBende hep kafamı başka yere vereyim diyorum ama olmuyoki canm başka şeyler yapsam da aklımın bi yeri orda her ne kadar yok aşılamaya hazırladım kendimi desemde. Hep stresten geciktiriyorum bende adetimi, bugün regl günüm ama gelmezse de kesim stresten bise olacağından olduğundan degil
Evet canım bende okumuştum ama kim yazmıştı hatirlamiom. Bende de öyle oldu sertlik vardi hani göbeğimi içeri cekemiyordum çünkü bir şişkinlik vardı engel olamadigimInsallah kuzm ya bu sefer baska doktora gitcem zaten
Bizde durumlar relaks belki bidahaki ay adetim gelmezde 8haftalık gebe oldugumu ögrenirim km bilir diye bir umutla bekliyorum iste calısma yapmadan
Hayır olsun bebek olsun insallah cicegimKizlar rüyamda hamid bir bayan arkadaşımı görüyorum bizim eve gelmiş oturuyoruz evin içinde de 8-9 aylık bir bebek herhalde erkekti saçları kuday çünkü yürüyordu bende bu da benim oğlan maşallah oğluma erken yürüdü diyorum sonra bir de kendini hamile olarak gördüm hayrolsun birde değil tarihinde tatildeyim havuz için sürekli sadece iki gün sürdü 3 gün yok yoktu biraz kafam karıştı acikcasi
Evet canım bende okumuştum ama kim yazmıştı hatirlamiom. Bende de öyle oldu sertlik vardi hani göbeğimi içeri cekemiyordum çünkü bir şişkinlik vardı engel olamadigim
Evet sen konuyu fazla yanlıs anlamıssın benide rezil edip kacmıssın ordanBilmiom kiio yorumndan anldm ole ama yanlis alarmmisn neyyysaam
Inşallah kuzum yaaa 9.5 yad oldu bekliyorum bir umitleHayır olsun bebek olsun insallah cicegim
Hayırlı bir ogul olur insallahKızlar ya benim de bat 5 yaklaştı ben dün gece bir rüya gördüm çok garip ya oğlum olucakmış adıda ömer diUmarım hayırlı olur
Inşallah kuzum yaaa 9.5 yad oldu bekliyorum bir umitle
Benimde inanılmaz regl ağrım var 39.gün bugun regl olmadım en son salı günü yaptım test negatifti
Kiz bir agri oluo tuhaf hissediorum kndimide kndirmak istemiorum ama tuhaf isteEvet canım bende okumuştum ama kim yazmıştı hatirlamiom. Bende de öyle oldu sertlik vardi hani göbeğimi içeri cekemiyordum çünkü bir şişkinlik vardı engel olamadigim
Insallah hepimizde saglikla vardir kuzum ya bnde patliom da gebelik olmadigi surece rahat vermio odun kocaBizde durumlar relaks belki bidahaki ay adetim gelmezde 8haftalık gebe oldugumu ögrenirim km bilir diye bir umutla bekliyorum iste calısma yapmadan
Özlettinkendini kalksın artık su yasak insallah vardır bebis
Sildim zaten adet olmak istiyorum diye isyan ediyorumKafandan sildigini düsünsene bir belki ruhen rahatlarsın böcegim
Ben halen inanamiyorumKiz bir agri oluo tuhaf hissediorum kndimide kndirmak istemiorum ama tuhaf iste
Tersi çıkar insAllah. Inşallah bebeğin seninlediraynen öyle cnm herşey kısmet, aşağı uzun uzun yazdım tekrarlamamak için ,Çok sağol❤
En altta yazdım olanları, sana soruna cvb yazayım dedim cnm, 13-14-15-en sonda 18inde olmuş, 15yumurtlama günümdü bu arada,, bşdaha test yapmadım cnm dün evdeyken yaptım işte sırf yola çıkıcaz diye, ama kanda zaten çıkmaması şaşırtmıştı beni, rüyamda çok etkiledi sabah çok kötü uyandım cnm yaa, hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor çok gerçekçiydisağlık olsun herşey için olmadıysada üzülmiycem ölüm yok ucunda, belkide havalardan yada stresten gecikti diyelim napalım, şu kasığımdaki batma hala devam ediyo bide regl sancım yok hiç. Valla sırf bu yüzden ümit ettim ,çok farklı şeyler hissediyorum, nedendir bilinmezdeyiz hala
Allah razı olsun cnm, inşallah,
Başım çok ağrıyor, gece rüyamda çok kötü bişey gördüm düşük yapmıştım canlıydı avuc içi kadar bişeydi iskelet gibiydi ama bebekti nefes alıyordu kanamam çok oldu birden bebek yere düştü aldım elime ağlamaya başladım, eşime dedim drlar bunu yerine koyabilirmiki karnıma, yaşarmı ölmesin diye sıkı sıkı bebeği tutuyordum, çok ağlıyordum dayanılcak gibi değildiuyandım birden gerçektede ağlamaya başladım,eşimin abisinin evinde yatıdayız, yengemle abi işe gitmişler sabah, wcye gittim peçeteye şeffaf akıntı içinde damarlı kan vardı,ped taktım yattım uyudum, öğlen korkarak yine girdim peçeteye silince bu sefer yine şeffaf akıntıyla karışık çok koyu kahverengi leke geldi, dedim yerleşme olabilirmi bi ümit, ama ben lekelenmeyi yerleşmeye yoramıyorum hiç arkası regl olur gibi geliyor, ama gecikme yaşadımya acabamı demiyo değilim, rabb'im hayır etsin, yarın dönücez eve, bugünde burdayız kafamı dağıtmak için iyi fırsat aslında, artık üzülmüyorum ne olursa olsun sağlık olsun, başım aşırı ağrıyor kalkasımda yok, eşim hap iç diyor içmiycem diye ısrar ediyorum, adet sancım olsa anlıycam adet başkıycak diye ama oda yok oyüzden ilaç falan almak istemiyo beynim bi ümit işte
Eşimin yeğeni diyor ya ben de öyle sanmıştım meğer topiğin adıymışBilmiom kiio yorumndan anldm ole ama yanlis alarmmisn neyyysaam
Bunada sükür ozamanInsallah hepimizde saglikla vardir kuzum ya bnde patliom da gebelik olmadigi surece rahat vermio odun kocasoramiomda herseyi kimseye bole bkliom arada bakiom kaciom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?