Hiç duymadım ben o markayı ama bariz çıkmış çizgi, yanlışlıkla lh testi filan mı koydular acaba kasetin içineTıpKimsan
Gizli yaziom zaten kizKız gizli gizli yazaa çok olmus cidden yaa ben olsaydım bir kez daha bhcg baktirirdim kesin
İki günüm var dahaResmen pembe cikmis ama adet oldunuzmu acaba
Ay gülüm yaa ins bukadar beklemenin guzel sonuçlarını alirsinGizli yaziom zaten kizfirsat buldukca geliom bos kalmiomki hic 2 kez baktirdim kuzum arastirdim adet sokturucu bi hap verdi doktor en fazla 10 en az 4 gun sonra millet adet oluo eger hamileysemde o ictigim ilac bebegin tutunmasina yariomus oyuzden bkliom
Hala bi umut ariom iste
Inş vardir cnmmmİki günüm var daha
InsallahAy gülüm yaa ins bukadar beklemenin guzel sonuçlarını alirsin
Aynen sağlık ocağında baktırabilirsin canım benim mayıs ayında kimyasal olmuştu daha düşmeden kan vermek için gittiğimde bütün tahlilleri yapmışlardı herşey düşük çıkmış aslında ben birazda o yüzden kimyasal olmasından şüpheleniyorum tutunamadığı için bence baktır bi
aynen öyle cnm herşey kısmet, aşağı uzun uzun yazdım tekrarlamamak için ,Çok sağol❤Canım regl gelmedikçe umut hala var bence de bekleyelim bakalım bazen kanda da olsa çıkmayabiliyor umutlandırmak istemem ama ben kızımda nerdeyse 15-20 günlük gecikme de çıkmıştı kanda bile artık tam yok hamile değilim kesin dediğim anda silik çizgiyi görmüştüm kan vermiştim Rabbim neyler neylerse güzel eyler
En altta yazdım olanları, sana soruna cvb yazayım dedim cnm, 13-14-15-en sonda 18inde olmuş, 15yumurtlama günümdü bu arada,, bşdaha test yapmadım cnm dün evdeyken yaptım işte sırf yola çıkıcaz diye, ama kanda zaten çıkmaması şaşırtmıştı beni, rüyamda çok etkiledi sabah çok kötü uyandım cnm yaa, hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor çok gerçekçiydiKızlar selam yine sayfalarca birikmiş ama üşenmedim okudum
CanımAlyam2021 değerine bende şaşırdım
Ama adet olmaman bile güzel bişey ki hep düzenli oluyorum demiştin
Ama ne olur çok stres yapıp geciktirme adetini
Çünkü biliyormusun bende 2 ay önce öyle olmuştu tan 6 gün gecikmişti ve testlerde çıkmamıştı sonra adet olmuştum
Aslında vücudumuz bizim bilinç altımızla değişiyor o yüzden aslında hep söylenen gibi akışa bırakmak lazım
Ama ben umutluyum senden içimden öyle geçiyor
Belkide geç döllenme oldu son ilişki ne zaman olmuştu
Sabah test yaptınmı kuzum hiç bir daha
Allah razı olsun cnm, inşallah,Günaydın canım...
Bekle bakalım benimde dongum 26 gün. Hesabıma göre sen 29-30 agustos gibi olman lazımdı. Kasık ağrısı oluyor doğru. Bende de oldu. Canım bizler çok sabirsiziz. Şöyle bi 5 gün 7 gün geçsin. Değerin yükselir insAllah. Ben de çok yorulmuş bunalmıştım ve bu Ay son demiştim şükürler olsun bu Ay oldu. Düşünme lütfen bulunduğun yerde aklını başka şeylere ver. Mesela ben ev bakıyordum netten ev almayı düşünüyoruz diye. Her gebelik aklıma geldiğinde ev bakiodum. Tek düşüncen odağın bebek olmasın. Bu çok etkiliyor. Olacak ile olmayacak arasında gittim geldim. Ve lütfen gece namazına uyan ve dua et. 3.Mucizeni göreceksin
Insallah kuzm ya bu sefer baska doktora gitcem zatenYok cnm ben demedim. P.tesi git direk bekleme daha fazla. Insllh bi sıknti yoktur
İyi bakalım inşAllah güzel çıkar sonuçlarEv değiştirdik ikametgahım diğer tarafta önce onu halletmemiz lazım canm ya ve sağlık ocağı nerde şuan bilmiyorum onuda öğrenmem lazım sonra insAllah
Kurt var hepinizde masallahDimi kimse kimseye denk gelemiyormisafirlikler durmuyor
İyi geceler arkadaşlar,,,
Yaa ben sabah test yapmıştım ya hani, tek çıkmıltı, bide yola gidicez şehir dışına düğüne demiştim, 3te çıkarken yola hastaneye uğradık acile, eşime dedim de sabah geciktim 2.ci gündeyim diye, giderken acile gidip kan versek sonuca enabızdan bakarım ben beklemeyiz orda hemen çıkarız yola diye,,
Neyse verdik çıktık varıcamız yere gelene kadar tabi aklım sonuçta, varınca girdim baktım sonuç çıkmış,,
0.3 yazıyodu çok şaşırdım, beklemiyordum, ama garip bişey farkettim sonucun altında ilk defa öteki haftalık olan değerlerde verilmiş. Diğer yaptırdıklarımda olmazdı böyle, neyse belki yenilik yapılmıştır böyle olucaktır bundan sonra,,,
Şu saat oldu hala gelen giden yok, her wcde çok fena akıntı görüyorum sarımsı beyaz yoğun, ne düşünücemi şaşırdım, kafam allak bullak,,,
Geç döllenme desem oda olamaz gibi geliyor çünkü ilişki Günlerim sadece yumurtlama öncesi ve yumurtlama günümde oldu, birde bşkaç gün sonra öylesine ilişki oldu, sonra kasık ağrım ve belirtilerimden ötürü gebelikten korkuma ilişki yaşamadım,
Kasık ağrım inanılmaz arttı bugün,ama adet sancım hala yok,, düğünde hiç oynamayada kalkamadım hep oturdum karnımı tuttum
Hangi durumun içindeyim ben, bebiş varmı yokmu napocam nasıl bi yol izliycem beynim durdu yaa
Gece gece kafanızı ağrıttım kusura bakmayın ama bunaldım gerçekten
Yok daha neler onuda nerden cıkardınkiAkraban zannettim o konu acani
Sarı akıntılar bebek habercisi olsun insallah enfeksiyon habercisi degilBata 3 var. terler içinde uyandım az önce ve yoğun sarı akıntım oldu. Allah hayır etsin
Hiç-bir şekilde evde siz test yapmayın bekleyin bat gününüzü. Çünkü ben bu hatayı hep yaptım. Bu ay yapmadım ve gebeyim . Günüm 5 gün geçince kan testi yaptım. Evde yapınca stres yapıyoruz ister istemez olacaksada olmuyor. Bat gününüze kadar bebek gebelik düsünmeyin. Yaşadığımı anlattim sizeBenim de bat 3 eylül test yaptım bugün tek çizgi çıktı kan tahlili versem çıkar mı ki
Bilmiom kiiYok daha neler onuda nerden cıkardınki
Merhaba bende yeni yıla hamile olarak girmek isteyenlerdenim.Bende iki aylık evliyim çalışmalarımız devam ediyor bu arada 39 yaşındayım İlk evliliğimden çocuklarım var ama eşimin de baba olmasını birlikte çok istiyorum bazı testler yaptırdık değerlerim (FSH:7.48 estradiol: 78 prolaktin: 5.47 AMH: 0.067 ) orta düzeyde buldular fakat yumurta rezervi çok düşük olduğu için geç kalınmadan tüp bebek tavsiye ettiler . Zeynep Kamil de tüp Bebek için tedaviye başladık henüz yolun başındayız dosya açıldıktan sonra bir kaç ay sonrasına randevu veriliyormuş.Rabbim nasip etsede tedavi olmadan evladımıza kavuşalım diye dua ediyorum.Adetime 6 gün kala internet ten sipariş ettiğim gebelik testleri ( tıpkimsan) beni net bir şekilde hamile olarak gösterdi gözlerime inanamadım sanırım on dakika öyle teste bakıp kaldım. Bir yandan göz yaşlarımı tutamıyorum Allah'ım dualarımı kabul etti diyorum sonra toparlanıp kendime geldim burada çok kez okudum bu gebelik testlerinin oyunlarını tabi durur muyum gittim eczane ye bir erken birde normal test aldım ikiside negatif halimi anlatmaya gerek yok tahmin edilmesi hiç zor değil şimdi adetime 2 gün kaldı 3 Eylül bu sabah ta yaptım negatif. Tüp Bebek sanırım tek çaremiz. Biraz uzun oldu kusuruma bakmayınRabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?