Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız gizli gizli yaz aa çok olmus cidden yaa ben olsaydım bir kez daha bhcg baktirirdim kesin
Gizli yaziom zaten kiz firsat buldukca geliom bos kalmiomki hic 2 kez baktirdim kuzum arastirdim adet sokturucu bi hap verdi doktor en fazla 10 en az 4 gun sonra millet adet oluo eger hamileysemde o ictigim ilac bebegin tutunmasina yariomus oyuzden bkliom
Hala bi umut ariom iste

Ay gülüm yaa ins bukadar beklemenin guzel sonuçlarını alirsin

Ev değiştirdik ikametgahım diğer tarafta önce onu halletmemiz lazım canm ya ve sağlık ocağı nerde şuan bilmiyorum onuda öğrenmem lazım sonra insAllah

aynen öyle cnm herşey kısmet, aşağı uzun uzun yazdım tekrarlamamak için ,Çok sağol❤
En altta yazdım olanları, sana soruna cvb yazayım dedim cnm, 13-14-15-en sonda 18inde olmuş, 15yumurtlama günümdü bu arada,, bşdaha test yapmadım cnm dün evdeyken yaptım işte sırf yola çıkıcaz diye, ama kanda zaten çıkmaması şaşırtmıştı beni, rüyamda çok etkiledi sabah çok kötü uyandım cnm yaa, hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor çok gerçekçiydisağlık olsun herşey için olmadıysada üzülmiycem ölüm yok ucunda, belkide havalardan yada stresten gecikti diyelim napalım, şu kasığımdaki batma hala devam ediyo bide regl sancım yok hiç. Valla sırf bu yüzden ümit ettim ,çok farklı şeyler hissediyorum, nedendir bilinmezdeyiz hala

Allah razı olsun cnm, inşallah,
Başım çok ağrıyor, gece rüyamda çok kötü bişey gördüm düşük yapmıştım canlıydı avuc içi kadar bişeydi iskelet gibiydi ama bebekti nefes alıyordu kanamam çok oldu birden bebek yere düştü aldım elime ağlamaya başladım, eşime dedim drlar bunu yerine koyabilirmiki karnıma, yaşarmı ölmesin diye sıkı sıkı bebeği tutuyordum, çok ağlıyordum dayanılcak gibi değildiuyandım birden gerçektede ağlamaya başladım,eşimin abisinin evinde yatıdayız, yengemle abi işe gitmişler sabah, wcye gittim peçeteye şeffaf akıntı içinde damarlı kan vardı,ped taktım yattım uyudum, öğlen korkarak yine girdim peçeteye silince bu sefer yine şeffaf akıntıyla karışık çok koyu kahverengi leke geldi, dedim yerleşme olabilirmi bi ümit, ama ben lekelenmeyi yerleşmeye yoramıyorum hiç arkası regl olur gibi geliyor, ama gecikme yaşadımya acabamı demiyo değilim, rabb'im hayır etsin, yarın dönücez eve, bugünde burdayız kafamı dağıtmak için iyi fırsat aslında, artık üzülmüyorum ne olursa olsun sağlık olsun, başım aşırı ağrıyor kalkasımda yok, eşim hap iç diyor içmiycem diye ısrar ediyorum, adet sancım olsa anlıycam adet başkıycak diye ama oda yok oyüzden ilaç falan almak istemiyo beynim bi ümit işte

F Fatma KTL kiz senmi dediydin karnimi bi yere dayayinca sertlik var gibi bnde ole bu ara artik sinirim bozuldu adet yok bebek yok diolar pazartesi veya sali tekrar gitcem adet olmazsam
Yok cnm ben demedim. P.tesi git direk bekleme daha fazla. Insllh bi sıknti yoktur

Regl gelmediyse iki gün sonra tekrar kan ver cicegim

Kizlar rüyamda hamid bir bayan arkadaşımı görüyorum bizim eve gelmiş oturuyoruz evin içinde de 8-9 aylık bir bebek herhalde erkekti saçları kuday çünkü yürüyordu bende bu da benim oğlan maşallah oğluma erken yürüdü diyorum sonra bir de kendini hamile olarak gördüm hayrolsun birde değil tarihinde tatildeyim havuz için sürekli sadece iki gün sürdü 3 gün yok yoktu biraz kafam karıştı acikcasi

Benim de bat 3 eylül test yaptım bugün tek çizgi çıktı kan tahlili versem çıkar mı ki
Hiç-bir şekilde evde siz test yapmayın bekleyin bat gününüzü. Çünkü ben bu hatayı hep yaptım. Bu ay yapmadım ve gebeyim . Günüm 5 gün geçince kan testi yaptım. Evde yapınca stres yapıyoruz ister istemez olacaksada olmuyor. Bat gününüze kadar bebek gebelik düsünmeyin. Yaşadığımı anlattim size

Hosgeldin canım hakkında hayırlısı olsun insallah gebe olursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…