Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deil miii ii kaynattilar.onlra kus ama burda ol yinee

Nanacııııımmm gör görrrr dost bildikleriniii burda şaka şaka takıldılar geri geleceğini biliyorduk kiii zaten bu ay aşırı değerlendiriyorum kız valla bu seferde değerlendirdiğimde olmassa gidecem bu diyardan

Aynı şeyleri yaşıyorum benimde regl 18 Eylül acaba yumurtlama günlerini değerlendiriyoruz ondan mı oluyor yada üşütmektenmi acaba diyorum ve benden dün leke geldi

Aaa aşkolsun nanacım, ben zaten yapacaktım testi senin gitmene denk geldi hem sonra yazdım nana olsaydı yapma deseydi dedim ama neden böyle yapıyorsun beni üzüyorsun

Hayırlı olsun canımm

Ya nana cım seni kırdıysak özür dilerim ben ama İnan bana kötü bir niyetimiz yoktu gülüp eğlendik sen de geri gelince eğlenceye devam ederiz diye düşündük ama ciddi misin gerçekten üzüldün küstün mü

Ask olsun nana vallaha şakasınaydi herseyyoksa SENIIII COOOOKKK SEVIYORUUUZZ,❤❤

Aynen ya
Ask olsun nana vallaha şakasınaydi herseyyoksa SENIIII COOOOKKK SEVIYORUUUZZ,❤❤
çok seviyoruz tabiki de küsersen üzülürüz kıs hadi gel yine neşelensin buralar hem küslük de neymiş kıs üç günlük dünyada N Nana Ana

Aynen ya
çok seviyoruz tabiki de küsersen üzülürüz kıs hadi gel yine neşelensin buralar hem küslük de neymiş kıs üç günlük dünyada N Nana Ana

Arkamdan hepiniz kıskıs gülmüssünüz yeni topik sahibi bile secelim topik bos kaldı demissiniz batları gecmeyenler hemen testlere kosusmus özellikle hepinize cok küstüm sen,
E Eslem91 L Loriklorik senden hic beklemezdim S Sibelll16 ve arkamdan diger kıskıs gülenler etiketleyemediklerim onlar kendilerini biliyor cok tesekkürler cok küstüm.

Kıs saçmalama senden iyi topik sahibi mi olur hadi hadi nazlanma geeeeeellllllllllllll ne olursun gelllllll

Noldu kiz burda nie kusturduler seni cnmin ici

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…