Deil miiiYazıklaaaar olsuuuuunnnn beni umursamadan gitmemi bekler gibi hemen test yapıp negatifi görüp üzüldüklerini yazanlaraaaaaa
Dedikodumu yapanlarada küsüyorum
Konusmamak icin cıkıyorum simdi
Dünde küstügüm icin girmemistim
Yazık yazık
Sanada tesekkür ederim kimseye uymadıgın icin sagolDeil miiiii kaynattilar.onlra kus ama burda ol yinee
anladim tatlımCnm bende o kadar fazla olmadı belime falan atıyodu ağrısı ama inşallah vardır herkes farklı farklı yaşıyo mide bulantısı normalde daha geç başlar ama bende daha erken oldu mesela bide midemim alt kısmı ağrıyodu hep
Nanacııııımmm gör görrrr dost bildikleriniii burdaYazıklaaaar olsuuuuunnnn beni umursamadan gitmemi bekler gibi hemen test yapıp negatifi görüp üzüldüklerini yazanlaraaaaaa
Yazık yazık
Aynı şeyleri yaşıyorum benimde regl 18 Eylül acaba yumurtlama günlerini değerlendiriyoruz ondan mı oluyor yada üşütmektenmi acaba diyorum ve benden dün leke geldiKizlar kasigim 2 gundur bir kac dakikalığına ağrıyor hafif bacagimada vuruyor regrli 19 eylul gecen ay reglim lekelenmeler birlikte 3 gün sürdü ordaki sol kasığındaki damarın daha belirgin attığını hissediyorum suan bile ağrıyor yardım lütfen
Aaa aşkolsun nanacım, ben zaten yapacaktım testi senin gitmene denk geldi hem sonra yazdım nana olsaydı yapma deseydi dedim ama neden böyle yapıyorsun beni üzüyorsunYazıklaaaar olsuuuuunnnn beni umursamadan gitmemi bekler gibi hemen test yapıp negatifi görüp üzüldüklerini yazanlaraaaaaa
Yazık yazık
Hayırlı olsun canımmÇok teşekkürler cnm evet vardı kasıklarım arar ara ağrıyodu midem bulanıyodu bu kadar erken başlamaz diyolardı ama bende tam tersi oldu benim başım kolay kolay ağrımazdı çok sık ağrımaya başladı bide göğüslerim ağrıdı hem kanda hem idrarda çıktı hatta ☺☺
Ya nana cım seni kırdıysak özür dilerim ben ama İnan bana kötü bir niyetimiz yoktu gülüp eğlendik sen de geri gelince eğlenceye devam ederiz diye düşündük ama ciddi misin gerçekten üzüldün küstün müYazıklaaaar olsuuuuunnnn beni umursamadan gitmemi bekler gibi hemen test yapıp negatifi görüp üzüldüklerini yazanlaraaaaaa
Yazık yazık
Benimde adımı yazabilirsinizArkadaşlar son çağrı kapatıyoruz
Ask olsun nana vallaha şakasınaydi herseyYazıklaaaar olsuuuuunnnn beni umursamadan gitmemi bekler gibi hemen test yapıp negatifi görüp üzüldüklerini yazanlaraaaaaa
Yazık yazık
İnanmıyorum cok küstümAsk olsun nana vallaha şakasınaydi herseyyoksa SENIIII COOOOKKK SEVIYORUUUZZ,❤❤
Kıs saçmalama senden iyi topik sahibi mi olurArkamdan hepiniz kıskıs gülmüssünüz yeni topik sahibi bile secelim topik bos kaldı demissiniz batları gecmeyenler hemen testlere kosusmus özellikle hepinize cok küstüm sen,
E Eslem91 L Loriklorik senden hic beklemezdim S Sibelll16 ve arkamdan diger kıskıs gülenler etiketleyemediklerim onlar kendilerini biliyor cok tesekkürler cok küstüm.
Hoş geldin canımNe kizlar bnde geldim internetim baglandi artik surekli kop kop
Noldu kiz burda nie kusturduler seni cnmin iciArkamdan hepiniz kıskıs gülmüssünüz yeni topik sahibi bile secelim topik bos kaldı demissiniz batları gecmeyenler hemen testlere kosusmus özellikle hepinize cok küstüm sen,
E Eslem91 L Loriklorik senden hic beklemezdim S Sibelll16 ve arkamdan diger kıskıs gülenler etiketleyemediklerim onlar kendilerini biliyor cok tesekkürler cok küstüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?