Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Otur dedin tamam hocam oturuyorum kızma
Bizim okulda öyleydi
-good morning student ?!
- good mooooooorniiiiiiiiing teacheeeeeeeer
- how are you today ?!
-fayynnn tenkksss ennddddd yuuuuuuuuuu
-tenk yuu sit dan piiiiilliiiisssss
Evet arkadaslar gecen derste hangi konuları işlemiştik hadi biri bana soylesin

Geçen derste nana mıza yaptığımız şakayı nana beğenmedi onu işledik bugün de sanırsam onu barıştırma çabaları adlı çalışmaya yer verecez hocacım

Geçen derste nana mıza yaptığımız şakayı nana beğenmedi onu işledik bugün de sanırsam onu barıştırma çabaları adlı çalışmaya yer verecez hocacım
Aahhhhh N Nana Ana VERY VERY VERY VERY SOOORRRRYYYYYYYY I MISS YOUI LOVE YOU SO MUCH

Slm kizlar oglan okula basladi bir haftadir kayitti alisveristi giremiyorum fazla günler gecip gidiyor. Gerci iyi oldu stres yapmaya zamanim kalmiyor en azindan. Sadece düzenli ovulasyon testi yaptim. 14.15.günler yumurtluyordum ama buay testlerde koyulasma yok. Bugün 15.gun galiba yumurtlamicam.

Geçen ay Benimki de koyulasmadi cnm
Bu ayda 8 tane testim var bakalım koyulasma olacakmi zaten olmazsa eylül adetiyle dr gozukucem

Kız İngilizce katili misin bak ben İngilizce öğretmeniyim yakarım seni
ne güzel bende anaokulu öğretmeniyim

Selam kızlaar ben hala adet olmadım dün olmam gerekiyodu 30. Günümdeyim 3 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı. Hiç belirtim yok adet olcam diye ödüm kopuyo bu ay astım alerjisi hapları kullandım antibiyotik filan onlar geciktirmiş olabilir mi? Göğüslerimdeki acı hala devam ediyor

Cnm günün geçtiğine göre test yapabilirsin bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…