- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Bizim okulda öyleydiOtur dedin tamam hocam oturuyorum kızma
1 buçukta daha uyanıktım alıştı bünye geç yatmayaSorma bende sanki yarın öğlen kalkacakmış gibi bir rahatlık, maraton başlıyor bakalım, iyi geceler
Geçen derste nana mıza yaptığımız şakayı nana beğenmedi onu işledik bugün de sanırsam onu barıştırma çabaları adlı çalışmaya yer verecez hocacımBizim okulda öyleydi
-good morning student ?!
- good mooooooorniiiiiiiiing teacheeeeeeeer
- how are you today ?!
-fayynnn tenkksss ennddddd yuuuuuuuuuu
-tenk yuu sit dan piiiiilliiiisssss
Evet arkadaslar gecen derste hangi konuları işlemiştik hadi biri bana soylesin
Kız İngilizce katili misin
İnanmıyorum cok küstüm☹
[/QUOT
AhahahahaKız İngilizce katili misinbak ben İngilizce öğretmeniyim yakarım seni
Sesli güldüm yaaaaKız İngilizce katili misinbak ben İngilizce öğretmeniyim yakarım seni
Sen geldin hos geldin deeNe kizlar bnde geldim internetim baglandi artik surekli kop kop
Geçen ay Benimki de koyulasmadi cnmSlm kizlar oglan okula basladi bir haftadir kayitti alisveristi giremiyorum fazla günler gecip gidiyor. Gerci iyi oldu stres yapmaya zamanim kalmiyor en azindan. Sadece düzenli ovulasyon testi yaptim. 14.15.günler yumurtluyordum ama buay testlerde koyulasma yok. Bugün 15.gun galiba yumurtlamicam.
Bizim okulda öyleydi
-good morning student ?!
- good mooooooorniiiiiiiiing teacheeeeeeeer
- how are you today ?!
-fayynnn tenkksss ennddddd yuuuuuuuuuu
-tenk yuu sit dan piiiiilliiiisssss
Evet arkadaslar gecen derste hangi konuları işlemiştik hadi biri bana soylesin
Kız İngilizce katili misinbak ben İngilizce öğretmeniyim yakarım seni
ne güzel bende anaokulu öğretmeniyimİngilizce cnm
Cnm günün geçtiğine göre test yapabilirsin benceSelam kızlaar ben hala adet olmadım dün olmam gerekiyodu 30. Günümdeyim 3 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı. Hiç belirtim yok adet olcam diye ödüm kopuyobu ay astım alerjisi hapları kullandım antibiyotik filan onlar geciktirmiş olabilir mi? Göğüslerimdeki acı hala devam ediyor
Şu an annemdeyim akşam eve giderken alıcam tabii hala kırmızılar gelmemiş olursaCnm günün geçtiğine göre test yapabilirsin bence
Ya simdi camur gibi kahve renkli akinti geldi adet mi olcam neNasilsin napiyorsun durumun nasil bebekkiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?