- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Bence hormon testini kadın doğumda yaptır canımKızlar hormon testini sağlık ocağında yaptırmak için doktora mi randevu alıyoruz yoksa direkt ebeye gidip söyleyebilir miyiz acaba?
Kan testi var kesinleşsin öyle söyle bence sonra üzülmeyinKızlar sizce gebelik varmı adetime 6 gün var eşimin doğum günü bugün sizce söylemelimiyim
normalKizlar bugunde betaya baktilar 523 cikti onceki de 293tu normalmi sizce 2 kati degil
Adetin geçtimi canımKızlaarr nasılsınız
Bugün benim midem bulnıyor
Ama sanırım üşüttüm
Keşke hamilelikten bulansaaa
Görüyorum bende ama kan ver bence kesin
Amin tez vakitte inşallahBiliyorum canm regl olduğum için okuyamam manasında demedim 4444 tamamlayıp duamı etseydim belki bi ihtimal tutar diye düşündüğümden dedimŞuanda da bitirip tekrardan başlıycam. Rabbim kabul edip tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşAllah isteyen herkese ve bana
Cnm kim ne bilecek kac kez düşük vs yaptığını 3 kez yaptım de sıkıntı varsa tedavine bakarsinkızlar yardiminiza ihtiyacım var2. kez kimyasal gebelik yaşadım biliyorsunuz.doktora gittim bu pihtilasma tromb.... testi 2500 lira dedi.devlette yaptir dedi.ama devlette de 3 düştükten sonra yapıyorlar diye duydum.benim önümüzdeki 7 gün yumurtlama zamanim.sizce coraspirin kullanip son kez denesemmi testlerden önce yoksa korunup bu pihtilasma testlerini mı yaptirsak.zaten 1 ayı bulur bu test sonuclarini almam bi yol gösterin.son kez aspirin içip deneyeyim diyorum ama hata mı ediyorum.yardim
Bence de son kez denekızlar yardiminiza ihtiyacım var2. kez kimyasal gebelik yaşadım biliyorsunuz.doktora gittim bu pihtilasma tromb.... testi 2500 lira dedi.devlette yaptir dedi.ama devlette de 3 düştükten sonra yapıyorlar diye duydum.benim önümüzdeki 7 gün yumurtlama zamanim.sizce coraspirin kullanip son kez denesemmi testlerden önce yoksa korunup bu pihtilasma testlerini mı yaptirsak.zaten 1 ayı bulur bu test sonuclarini almam bi yol gösterin.son kez aspirin içip deneyeyim diyorum ama hata mı ediyorum.yardim
Neden ki cnm fark eder mi ki?Bence hormon testini kadın doğumda yaptır canım
Asmler sonuçları tam yorumlayamiyo ki cnm zaten kadindoguma yönlendirir seni tsh değeri için bile dahiliyeye gidin derler cnmNeden ki cnm fark eder mi ki?
2 gün önce verdiğin aynı saatte ve aynı laboratuvarda vermen lazımdı öyleyse bile sorun yok en az yüzde altmış kadar artması gerekiyor ki artmış, endişe etme rahat olKizlar bugunde betaya baktilar 523 cikti onceki de 293tu normalmi sizce 2 kati degil
Asmler sonuçları tam yorumlayamiyo ki cnm zaten kadindoguma yönlendirir seni tsh değeri için bile dahiliyeye gidin derler cnm
Bence de bir değil birkaç kere dene, kimyasal olduğuna göre gebe kalabiliyorsun sperm ve yumurta kalitesi için bitkisel şeyler araştır coraspirin zararı yoksa kullan, benim fikrim böyle eşinle konuşup karar verirsinkızlar yardiminiza ihtiyacım var2. kez kimyasal gebelik yaşadım biliyorsunuz.doktora gittim bu pihtilasma tromb.... testi 2500 lira dedi.devlette yaptir dedi.ama devlette de 3 düştükten sonra yapıyorlar diye duydum.benim önümüzdeki 7 gün yumurtlama zamanim.sizce coraspirin kullanip son kez denesemmi testlerden önce yoksa korunup bu pihtilasma testlerini mı yaptirsak.zaten 1 ayı bulur bu test sonuclarini almam bi yol gösterin.son kez aspirin içip deneyeyim diyorum ama hata mı ediyorum.yardim
Kadın doğum doktoru sana daha doğru cevap verir sağlık ocagındakiler her hormondan anlamazkiNeden ki cnm fark eder mi ki?
Bencede git darklı bi sonuc cıkarsa. Ben gidicem yarın doktora adet olamadım çünkü yineYok canım benim aile hekimim baya bilgili ki ben zaten sonucu yine kadın doğumcuma gösteririm bir sorun çıkarsa, eylül sonu ekim gibi gitmeyi düşünüyorum daha 3. Ay denemem olduğu için biraz daha bekleyelim diyorum ama hormonları da merak ediyorumo yüzden
kizla
normal
Anladim canim ayni saat degildi arada en az 8 saat oynuyo tesk ederim2 gün önce verdiğin aynı saatte ve aynı laboratuvarda vermen lazımdı öyleyse bile sorun yok en az yüzde altmış kadar artması gerekiyor ki artmış, endişe etme rahat ol
Ben çok düzenli oluyorum bu ay bir iki gün erken geldi ama yumurtlama da erken olmuştu ovü testi yapmıştım tam 14 gün sonra oldu mayıs ayında kontrolüm vardı rahminde bir sorun yok demişti o yüzden hemen gitmek istemiyorum biraz daha deneyelim öyle inş gerek kalmazBencede git darklı bi sonuc cıkarsa. Ben gidicem yarın doktora adet olamadım çünkü yine
Benim aile hekimi anlıyor canım baya farklı bir adam, önemli birşey çıkarsa zaten giderim doktoruma daKadın doğum doktoru sana daha doğru cevap verir sağlık ocagındakiler her hormondan anlamazki
Ben de geçtim o yollardan, hesap makinesi ile hesaplar yaptım günler sonrasınıAnladim canim ayni saat degildi arada en az 8 saat oynuyo tesk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?