Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin tez vakitte inşallah

kızlar yardiminiza ihtiyacım var 2. kez kimyasal gebelik yaşadım biliyorsunuz.doktora gittim bu pihtilasma tromb.... testi 2500 lira dedi.devlette yaptir dedi.ama devlette de 3 düştükten sonra yapıyorlar diye duydum.benim önümüzdeki 7 gün yumurtlama zamanim.sizce coraspirin kullanip son kez denesemmi testlerden önce yoksa korunup bu pihtilasma testlerini mı yaptirsak.zaten 1 ayı bulur bu test sonuclarini almam bi yol gösterin.son kez aspirin içip deneyeyim diyorum ama hata mı ediyorum.yardim

Cnm kim ne bilecek kac kez düşük vs yaptığını 3 kez yaptım de sıkıntı varsa tedavine bakarsin

Bence de son kez dene

Kizlar bugunde betaya baktilar 523 cikti onceki de 293tu normalmi sizce 2 kati degil
2 gün önce verdiğin aynı saatte ve aynı laboratuvarda vermen lazımdı öyleyse bile sorun yok en az yüzde altmış kadar artması gerekiyor ki artmış, endişe etme rahat ol

Asmler sonuçları tam yorumlayamiyo ki cnm zaten kadindoguma yönlendirir seni tsh değeri için bile dahiliyeye gidin derler cnm

Yok canım benim aile hekimim baya bilgili ki ben zaten sonucu yine kadın doğumcuma gösteririm bir sorun çıkarsa, eylül sonu ekim gibi gitmeyi düşünüyorum daha 3. Ay denemem olduğu için biraz daha bekleyelim diyorum ama hormonları da merak ediyorumo yüzden

Bence de bir değil birkaç kere dene, kimyasal olduğuna göre gebe kalabiliyorsun sperm ve yumurta kalitesi için bitkisel şeyler araştır coraspirin zararı yoksa kullan, benim fikrim böyle eşinle konuşup karar verirsin

Bencede git darklı bi sonuc cıkarsa. Ben gidicem yarın doktora adet olamadım çünkü yine

Bencede git darklı bi sonuc cıkarsa. Ben gidicem yarın doktora adet olamadım çünkü yine
Ben çok düzenli oluyorum bu ay bir iki gün erken geldi ama yumurtlama da erken olmuştu ovü testi yapmıştım tam 14 gün sonra oldu mayıs ayında kontrolüm vardı rahminde bir sorun yok demişti o yüzden hemen gitmek istemiyorum biraz daha deneyelim öyle inş gerek kalmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…