Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sağol canım destegin için inşallah senınde tez zamanda kucagın sağlıklı hayırlı evlatla mutluluk kucagına gelir

Kızlar lütfen yardımcı olurmusunuz ilk başta yoktu 1 saat
baktım bu halde reglime 3 gün var

Eklentiler

• 20190902_161710.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 46
Evden ders anlatımı olmadan veda 1 çocukla eve yemeye cocuga derken ders çalışmaya zaman ayiramamak biraz zor cnm
Ders olarakda ben hic arapça dersi görmediğim için zorlandım şahsen yaz okulu açıldı busene ilk iste ustten ders seçtim 2 tane de alttan vardı 5 dersten giricem kac dersten geçsem kardir

Kızlar lütfen yardımcı olurmusunuz ilk başta yoktu 1 saat
baktım bu halde reglime 3 gün var
Ben dün böyle sonradan çıkan çizginin kurbanı oldum sen olma bir test daha yap 5-10 dk içinde çıkarsa vardır inş

Uzun zamandır bende saldım bu ay ovu testi felan hiç yapmadım zaten gelişi güzel oldu ne olduysa ama yine fiss. Yarın aşılamaya başlamak için randevu aldım dua edin nolur
Allah en güzel zamanda nasip etsin cnm. Eğer biliyorsan salatı tefriciye çekebilirsin ben vajinismus için çekmiştim şimdi de hamilelik için başlıcam

Allah en güzel zamanda nasip etsin cnm. Eğer biliyorsan salatı tefriciye çekebilirsin ben vajinismus için çekmiştim şimdi de hamilelik için başlıcam

Biliyorum canm 4444 tamamlayamadan regl geldi Ama yinede bitirip yeniden başlıycam inşAllah.

Kızlar hormon testini sağlık ocağında yaptırmak için doktora mi randevu alıyoruz yoksa direkt ebeye gidip söyleyebilir miyiz acaba?

Kızlar sizce gebelik varmı adetime 6 gün var eşimin doğum günü bugün sizce söylemelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…