Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canım yaa olabilir belki son kez denerim.Ay keske kimyasal olmasa bu ay.Ama bir sorundan dolayi oluyor belki de hic bilmiyorum kiGerci kavga ettik benimkiyle.Saydirdim baya, bu ay biraz zor:)

Evet canım yaa olabilir belki son kez denerim.Ay keske kimyasal olmasa bu ay.Ama bir sorundan dolayi oluyor belki de hic bilmiyorum kiGerci kavga ettik benimkiyle.Saydirdim baya, bu ay biraz zor:)
Barışırsın inş, bebek çalışmalarında küsmeyin adetliyken küsebilirsiniz ben öyle yapıyorum

Anladım canım sen daha iyi bilirsin bi şikayetin yoksa gitme tabi

Ben de geçtim o yollardan, hesap makinesi ile hesaplar yaptım günler sonrasını tavsiyem her türlü stresten kaç, gebeliğin keyfini çıkar
Valla karnim cikana kadar heralde ben inanamiycam hamile olduguma unutuyorum hep kacinci olcak senin canim

Canim yalan iyi birsey degil ama bazi arkadaslar 3.kimyasalim diyorlar o zaman devlettede yapiliyor

Daha çok yenii
Böyle duyunca önce biz daha uzun zaman bekleyenlere nasip et diye dua ediyorum doğrusu affınıza sığınarak
Evet ben de size dua ediyorum emin ol, bekleme süresi değil de benim bir evladım var Allah hiç olmayanlara versin önce diyorum aama insanoğluyuz kendimiz içinde istiyoruz içten içe, rabbimin nimeti bol eksilmez, isteyeni geri çevirmez inş.

Allah razı olsun, çok çok aminnn duan için.
Öyle tabi ister 2. olsun ister 5. olsun insan isteyince farketmiyor, Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…