Cnm kim ne bilecek kac kez düşük vs yaptığını 3 kez yaptım de sıkıntı varsa tedavine bakarsin
Evet yaptırabilirim belki bu testi ama o zaman bu ay korunmam lazım.Son kez denersem de aspirin icecegim için zaten pihtilasma testini yaptiramam.Ayy kararsız kalmak da zorBence de son kez dene
Yapıyor ama doktor sistemden giriyor sanırım önce derdimi anlatmam lazım, amh yi yapmıyor o ekstra ücretli diye biliyorum
Adetin geçtimi canım
Evet canım yaa olabilir belki son kez denerim.Ay keske kimyasal olmasa bu ay.Ama bir sorundan dolayi oluyor belki de hic bilmiyorum kiBence de bir değil birkaç kere dene, kimyasal olduğuna göre gebe kalabiliyorsun sperm ve yumurta kalitesi için bitkisel şeyler araştır coraspirin zararı yoksa kullan, benim fikrim böyle eşinle konuşup karar verirsin
Barışırsın inş, bebek çalışmalarında küsmeyin adetliyken küsebilirsiniz ben öyle yapıyorumEvet canım yaa olabilir belki son kez denerim.Ay keske kimyasal olmasa bu ay.Ama bir sorundan dolayi oluyor belki de hic bilmiyorum kiGerci kavga ettik benimkiyle.Saydirdim baya, bu ay biraz zor:)
Anladım canım sen daha iyi bilirsin bi şikayetin yoksa gitme tabiBen çok düzenli oluyorum bu ay bir iki gün erken geldi ama yumurtlama da erken olmuştu ovü testi yapmıştım tam 14 gün sonra oldu mayıs ayında kontrolüm vardı rahminde bir sorun yok demişti o yüzden hemen gitmek istemiyorum biraz daha deneyelim öyle inş gerek kalmaz
Bekle o zaman canımYok daha çook var :)
Valla bir denerim bakalımBarışırsın inş, bebek çalışmalarında küsmeyin adetliyken küsebilirsiniz ben öyle yapıyorum
Valla karnim cikana kadar heralde ben inanamiycam hamile olduguma unutuyorum hepBen de geçtim o yollardan, hesap makinesi ile hesaplar yaptım günler sonrasınıtavsiyem her türlü stresten kaç, gebeliğin keyfini çıkar
Bir kızım var 6 yaşında bir de kaybettiğim bir kızım var aslında bu 3. Gebelik olacak inşValla karnim cikana kadar heralde ben inanamiycam hamile olduguma unutuyorum hepkacinci olcak senin canim
Insallah olur ne kadar zamandir deniyosunuzBir kızım var 6 yaşında bir de kaybettiğim bir kızım var aslında bu 3. Gebelik olacak inş
kızlar yardiminiza ihtiyacım var2. kez kimyasal gebelik yaşadım biliyorsunuz.doktora gittim bu pihtilasma tromb.... testi 2500 lira dedi.devlette yaptir dedi.ama devlette de 3 düştükten sonra yapıyorlar diye duydum.benim önümüzdeki 7 gün yumurtlama zamanim.sizce coraspirin kullanip son kez denesemmi testlerden önce yoksa korunup bu pihtilasma testlerini mı yaptirsak.zaten 1 ayı bulur bu test sonuclarini almam bi yol gösterin.son kez aspirin içip deneyeyim diyorum ama hata mı ediyorum.yardim
Hazirandan beri deniyoruz cnmInsallah olur ne kadar zamandir deniyosunuz
Canim yalan iyi birsey degil ama bazi arkadaslar 3.kimyasalim diyorlar o zaman devlettede yapiliyor
Hazirandan beri deniyoruz cnm
Evet ben de size dua ediyorum emin ol, bekleme süresi değil de benim bir evladım var Allah hiç olmayanlara versin önce diyorum aama insanoğluyuz kendimiz içinde istiyoruz içten içe, rabbimin nimeti bol eksilmez, isteyeni geri çevirmez inş.Daha çok yenii
Böyle duyunca önce biz daha uzun zaman bekleyenlere nasip et diye dua ediyorum doğrusu affınıza sığınarak
Ciddenmi hiç hissettirmiyor şuanValla karnim cikana kadar heralde ben inanamiycam hamile olduguma unutuyorum hepkacinci olcak senin canim
Valla hala adet olacakmis gibiyim karnimda oyle bi agri kac gundur bi de ilk denemem ya daha bilincine varamadim henuzCiddenmi hiç hissettirmiyor şuan☺
Yeniymis canim zamanini bekliyodur belki minikHazirandan beri deniyoruz cnm
Evet ben de size dua ediyorum emin ol, bekleme süresi değil de benim bir evladım var Allah hiç olmayanlara versin önce diyorum aama insanoğluyuz kendimiz içinde istiyoruz içten içe, rabbimin nimeti bol eksilmez, isteyeni geri çevirmez inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?