Amin Inşallah öyledir canim sanki regli olacakmışım gibiCidden baya pembe çıkmış
Ağrıları kafana takma cnm aynı ağrılar hamileliktede oluyo
Ben de burdayim gozum uzerinzdee
Gel bebaaammm senin dilinden konusalimmm
Benimde 3 gün vardı bazı yerlerde kimyasal olabilir diyor yani azalan hcgden dolayı öyle çıkmış olabilir filan, bugün 2 gün kala regl oldum yani tam sökülmedi ama geç çıkan çizgiye itibar edilmemeliymiş gerçekten
Genç yarin testini tekrarla cnm baya pembe çıkmış ins vardirrr minnossAmin Inşallah öyledir canim sanki regli olacakmışım gibi
Nereyye gidiyon kiiiizzzzzN Nana Ana biz L Loriklorik le herzamanki gibi şakalaşıyorduk kötü bişey de demedik yani kızlarla niye alındın anlamadım gerçekten biri gidecekse ben giderim topik senin sonuçta nokta.
selametle kızlar kalben hepinizi çok sevdim isteyenlerle özelden intgramdan görüşmeye devam ederim tabiki Rabbim hepimize saglıklı bebişler nasip etsin Allaha emanet olun iyi geceler bu son mesajım buraya öpüldünüz kocaman
Neden gelmiş kizBen de burdayim gozum uzerinzdeebugun kucuk bekar olan kaynm geldi.
Bilmiom ki kafasina esmis geldi. Cok kalmicak gibi sanki. Kucuk bi cantyla gelms cunkuNeden gelmiş kiz
Kız hastayım diyordu belki ondan yazmamistir du hemen nereye gidiyosunnnnN Nana Ana biz L Loriklorik le herzamanki gibi şakalaşıyorduk kötü bişey de demedik yani kızlarla niye alındın anlamadım gerçekten biri gidecekse ben giderim topik senin sonuçta nokta.
selametle kızlar kalben hepinizi çok sevdim isteyenlerle özelden intgramdan görüşmeye devam ederim tabiki Rabbim hepimize saglıklı bebişler nasip etsin Allaha emanet olun iyi geceler bu son mesajım buraya öpüldünüz kocaman
O da şaka yapıyordur diye düşünüyorum canım, alınmasaydın keşkeN Nana Ana biz L Loriklorik le herzamanki gibi şakalaşıyorduk kötü bişey de demedik yani kızlarla niye alındın anlamadım gerçekten biri gidecekse ben giderim topik senin sonuçta nokta.
Hep çift çizgi çıkmasıda değişik bende hiç öyle olmuyor yaYaptım canım oda yaklaşık 1 saat sonra çift çizgi cıktı. Ama çok sancim vat sanırım regli olcam daha 3 günüm var ama
Insallah canım ağzıma sağlıkGenç yarin testini tekrarla cnm baya pembe çıkmış ins vardirrr minnoss
Ben de sınıf öğretmeniyimBen de sınıfbaya her branş çıkacak galiba
Kan ver direkt benceInsallah canım ağzıma sağlık
Heran regli olacakmışım gibi sancim varHep çift çizgi çıkmasıda değişik bende hiç öyle olmuyor ya
Hamilelikte kasık ağrısı oluyormus valla. Bende de oluyor ara sıra ama olamıyorum bende malesefHeran regli olacakmışım gibi sancim var
Reglime 3 gün var beklesem mı diyorum ama yerimde duramıyordum çok hayal kırıklığı yaşadım yine aynısı olursaKan ver direkt bence☺
Cnm ben şaka yaptığını düşünüyorum hala bence gitmene gerek yok herkes şakalaştı zatenN Nana Ana biz L Loriklorik le herzamanki gibi şakalaşıyorduk kötü bişey de demedik yani kızlarla niye alındın anlamadım gerçekten biri gidecekse ben giderim topik senin sonuçta nokta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?