Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet. Ben süt iznim yaza denk gelmesin diye gecen yıl kürtajfan sonra 1 yıla yakın bekledim ama maalesef olması. Artık yaza doğru kayıyor
Canım ben 1,5 yıl önce ocak gibi 4. Sınıflarım varken hamile kalayım 1lere başlamayayım dedim hem onlar hem benim için ama hemenhamile kalamadım geçen yıl eylülde kaldım Mayıs’ta doğum olacaktı ama kaybettim bebeğimi sonra dedim ki ben plan yapmayacağım benden öte plan yapan var çünkü, isterse temmuzda ağustosta doğsun sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum

Evet. Ben süt iznim yaza denk gelmesin diye gecen yıl kürtajfan sonra 1 yıla yakın bekledim ama maalesef olması. Artık yaza doğru kayıyor
Senin de kürtajın varmış bak sende bilirsin o acıyı, boşverelim zamanı bizim için hayırlı zamanı bilir Allah

Ewt kizlar adete döndu olay 59 gun sonunda adet oluorum şaka gibi wc de sadece gelio o da komik rabbime siginiorum ne diyim bu olaya artik hangi belirtide inancim olur bilmiorum her belirtiyi yasadim en komigide nerdeyse 60 gun gelmeyen adet sanirim bi gun hamile olursam kaza ile yada doguma gidicem direk halime uzulemiorum bile ruh halim bile bozuldu gulsemmi aglasammi bilemedim sinirlerim bozuluo ne zormus ve belirsizlik daha zordu , demekki bnm sinavimda bole daha zorlu gecicek buyuk ihtimal adet bittiginde rahin filmine giricem cok korkuodum oysaki demekki yasamam gerekiomus ah dualarimdasiniz hepiniz rabbim evlat atesi ile tutusan her kadina annelik duygusunu saglikli hayirli bisekilde yasatsin

Bi hormon varmış cnm kendini hamile gibi düşününce reglin gecikir yada az gelirmiş bence bu yüzden bu sıkıntı. Adet oldun artık doktora danış istersen soğan kürü yapabilirsin iyice sökğlmek için

Cnm hamile hissetmeye hic zamanim olmadi ve ilac kullandim adet sokucu o bile gec yapti oyuzden biraz allak bullak oldum ilac biteli 7 gun oldu gerci bi arkadas 10 gun sonra olmustu ama nasip ya hayirlisi olsun napalim.

Herkes bana da öyle diyor. Ama okulum uzak. Süt izni kullanamıyoruz. Heyet raporu sıkıntı. O stresle nasıl yapacağımı bilemiyorum. Ücretsiz izin almamda imkansız. İnşallah bir çaresini bulabilirim.

Canisi bence sen yakin zamnda hamile kalicaksn icime ole dogdu insllh kabul olur. Hsg yi de cekil baklm hayrla sonuclnsn insllh

Senin de kürtajın varmış bak sende bilirsin o acıyı, boşverelim zamanı bizim için hayırlı zamanı bilir Allah
Evet ilk hamileliğim boş gebelikti kürtaj oldum. Sonra 2 kimyasal. Sonra bir doktorun tavsiyesiyle coraspin içmeye başladım hamile kalınca da devam ettim. Kızım oldu. 2. İçin tekrar hamile kaldım. Onda coraspin içmedim ve 8. Haftada kalbi durdu. Yine kürtaj oldum. Şimdi kendim aldım coraspin ve hamile kalana kadar içeceğim. Hamile kalınca belki kan sulandırı iğne verir doktor diye düşünüyorum. Kürtaj gerçekten çok yıpratıcı. Son hamileliğimde kalbinin durduğunu 12. Haftada öğrendim. Aglaya aglaya kürtaja girdim

Herkes bana da öyle diyor. Ama okulum uzak. Süt izni kullanamıyoruz. Heyet raporu sıkıntı. O stresle nasıl yapacağımı bilemiyorum. Ücretsiz izin almamda imkansız. İnşallah bir çaresini bulabilirim.
Dur bakalım ne zaman olur bilmiyoruz daha, bir çocuğun daha var galiba kaç yaşında?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…