Günaydııın kırmızılar hala gelmedi test yapmaya korkuyprum sadece göğüs ağrım var ümitlenmek istemiyorum testte negatifide görmek istemiyorum napcüm bilmiyorum
Ewt bayaaaanlar haftaya sali yandim rahim filmine randevu aldim cok stresliyim nasil geccek acaba kan aliolarmi rahim filmine girmeden once yada ultrasynla bakiolarmi bnde yok gebelik onu artik biliozda nie gecikti fln bilirlermi ki ?
Günaydııın kırmızılar hala gelmedi test yapmaya korkuyprum sadece göğüs ağrım var ümitlenmek istemiyorum testte negatifide görmek istemiyorum napcüm bilmiyorum
Evden ders anlatımı olmadan veda 1 çocukla eve yemeye cocuga derken ders çalışmaya zaman ayiramamak biraz zor cnm
Ders olarakda ben hic arapça dersi görmediğim için zorlandım şahsen yaz okulu açıldı busene ilk iste ustten ders seçtim 2 tane de alttan vardı 5 dersten giricem kac dersten geçsem kardir
Benim kardeşim de okuyor özet kitapları aldı ve onu çalıştı ve çıkmış sorulara baktı, hepsinden çok yüksek aldı, arapcayida dersi anlatan hocadan dinledi ondanda çok iyi aldı
Ewt bayaaaanlar haftaya sali yandim rahim filmine randevu aldim cok stresliyim nasil geccek acaba kan aliolarmi rahim filmine girmeden once yada ultrasynla bakiolarmi bnde yok gebelik onu artik biliozda nie gecikti fln bilirlermi ki ?
Bende çektirdim geçtiğimiz Ocak ayında kan almıyorlar, ben uyutulmadan çektirdim çok uzun sürmüyor biraz ağrısı oluyor ama dayanılmicak gibi değil çektirdiğim ay hamile kalmıştım
Yok canım benim aile hekimim baya bilgili ki ben zaten sonucu yine kadın doğumcuma gösteririm bir sorun çıkarsa, eylül sonu ekim gibi gitmeyi düşünüyorum daha 3. Ay denemem olduğu için biraz daha bekleyelim diyorum ama hormonları da merak ediyorumo yüzden
Bende bu ay özele gittim adetliyken, o zaman bakılıyor diye, doktor adetlerim düzenli diye bakmadı ben ikinci kez istedim, doktor olan benim dedi ve bana testi yaptırmadı uyuz oldum. Adetlerin duzenlimi senin