Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ewt bayaaaanlar haftaya sali yandim rahim filmine randevu aldim cok stresliyim nasil geccek acaba kan aliolarmi rahim filmine girmeden once yada ultrasynla bakiolarmi bnde yok gebelik onu artik biliozda nie gecikti fln bilirlermi ki ?

Benim kardeşim de okuyor özet kitapları aldı ve onu çalıştı ve çıkmış sorulara baktı, hepsinden çok yüksek aldı, arapcayida dersi anlatan hocadan dinledi ondanda çok iyi aldı

Ewt bayaaaanlar haftaya sali yandim rahim filmine randevu aldim cok stresliyim nasil geccek acaba kan aliolarmi rahim filmine girmeden once yada ultrasynla bakiolarmi bnde yok gebelik onu artik biliozda nie gecikti fln bilirlermi ki ?
Bende çektirdim geçtiğimiz Ocak ayında kan almıyorlar, ben uyutulmadan çektirdim çok uzun sürmüyor biraz ağrısı oluyor ama dayanılmicak gibi değil çektirdiğim ay hamile kalmıştım

Bende bu ay özele gittim adetliyken, o zaman bakılıyor diye, doktor adetlerim düzenli diye bakmadı ben ikinci kez istedim, doktor olan benim dedi ve bana testi yaptırmadı uyuz oldum. Adetlerin duzenlimi senin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…