kızlar adetin 12. günü bugün.uzayan akıntı var ya şeffaf baya bi geldi ondan.bu yumurtladim mı yoksa yumurtlama yaklaştı mı demek acaba? çünkü takvime göre daha 3 gün var yumurtlamaya.hep 15. gün gelirdi şimdi 12. gün erken oldu şaşırdım. şunu farkettim kimyasal dan hemen sonra bu yum.akintisi çok fazla geliyor.
Cok bilgim yok ama sadece bazi kadinlar ayda 3 kere bile yumurtlayabiliomus bazen erken bazen gecde olabilio mevsim vs etkeninden dolayi bnce basladi yumurtlaman genelde yumurtladiginda akinti artio uzuo die biliorum.
Cok bilgim yok ama sadece bazi kadinlar ayda 3 kere bile yumurtlayabiliomus bazen erken bazen gecde olabilio mevsim vs etkeninden dolayi bnce basladi yumurtlaman genelde yumurtladiginda akinti artio uzuo die biliorum.
Kizlar bn cok kadinin biri hamile oluo aradan bir ay gecio doktora gidio ikincikez hamileligi cikio bebeleri dogurmus hala bi ay farki var kadin hamileyken hamile oluo biz bi tanesini cikaramioz ya gelde cildirma
Hadi yaa canım hiç bilmiyorum ki.peki 100 'luk mu iciyorsun coraspirin.her gün mu iciyorsun.Ben de öyle yapayım olmadı .bana özelde 2 doktora gittim 2 doktor da vermedi aspirin.test yaptir dedi ikiside.
Eğer test yaptırma şansınız varsa bnece de yaptırın. Ben boş gebelik ve kimyasaldan sonra fakülteye gittim bu testi yaptırmak için yapmadılar. 3-4 kaybı olanlara yapıyoruz dediler şimdi de hiç gidesim yok. Doktor fobim var biraz. Ben kaç mg içtiğimi hatırlamıyorum ama eczanede söylediğimde 100 mg olanı verdi. Doktorun test yaptırmadan öneemediyse test yaptır bence. Ben daha önce de içtiğim için biraz kafama göre takıldım.