- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Helal olsun bakalim bu seferGünahınamı girdim helal et hakkını bacımbende seni seviyordum iste
14 Agustos mu Eylülmü canımBende bata bekleyenlerdenim14 Ağustos inşallah gelmez
Aynen canım bekleyecem bat günü ya da geçince yaparım stres oluyorum sonraTest yapsan çıkar sankiyine de gerçi ben nolur nolmaz diye bat günü yapmıştım testi
Ben de sabah bo hevesle girdim kadinlar klubune giremiyorum hic internet isaretine de bakmak aklima gelmiyorAman başlarız onların planına
Yüzde bes sarjla bütün yazısmaları nasıl okudun hele bir anlatO yuzden nana hanim beni yanlis anlamis olucak ki küs olduğumu sanmis bilerek gorup de cevap vermediğimi falan sanmissinizoysaki ben demistik sabahtan berinin elektrik olmadigini sarjimin %5 oldugunu
Yeminle okumaya çalıştimYüzde bes sarjla bütün yazısmaları nasıl okudun hele bir anlat
Hadi yaa canım hiç bilmiyorum ki.peki 100 'luk mu iciyorsun coraspirin.her gün mu iciyorsun.Ben de öyle yapayım olmadı .bana özelde 2 doktora gittim 2 doktor da vermedi aspirin.test yaptir dedi ikiside.Ben sorun olacagını bilmiyorum. Daha önce de yazmıştım okudunmu bilmiyorum. Boş gebelik ve kimyasaldan sonra bir doktorun önerisiyle coraspine başladım. Pıhtılaşma sorunu var mı bilmiyordum. Kızıma hamileyken doktora aspirin içtigimi söyledim o da devam et o zaman dedi. Kızım sağlıkla doğdu. Ondan sonra tekrar hamile kaldım ama aspirin içmedim. Her kontrolde bebek birkaç gün küçük çıkıyordu. Dr ultrason hatası olabilir dedi ve 12. Hafta kontrolünde 8. Haftada kalbinin durduğunu öğrendim. Hatta doktorum tekrar hamile kalırsan kan sulandırıcı iğne başlarız demişti. Ben 2 aydır doktora danışmadan aspirine başladım bile. Sorun olacağını da düşünmüyorum.
İnsallah cicegim yaaDarısı en kısa zamanda başına canım benim
Haha oluyor öyle farketmiyor insanBen de sabah bo hevesle girdim kadinlar klubune giremiyorum hic internet isaretine de bakmak aklima gelmiyor
Zaten sabah sabah gozlerimi zor aciyorumHaha oluyor öyle farketmiyor insan
Ama bir de iğne başlamak için pihtilasma olup olmadığı bilmek gerekmiyor mu?Ben sorun olacagını bilmiyorum. Daha önce de yazmıştım okudunmu bilmiyorum. Boş gebelik ve kimyasaldan sonra bir doktorun önerisiyle coraspine başladım. Pıhtılaşma sorunu var mı bilmiyordum. Kızıma hamileyken doktora aspirin içtigimi söyledim o da devam et o zaman dedi. Kızım sağlıkla doğdu. Ondan sonra tekrar hamile kaldım ama aspirin içmedim. Her kontrolde bebek birkaç gün küçük çıkıyordu. Dr ultrason hatası olabilir dedi ve 12. Hafta kontrolünde 8. Haftada kalbinin durduğunu öğrendim. Hatta doktorum tekrar hamile kalırsan kan sulandırıcı iğne başlarız demişti. Ben 2 aydır doktora danışmadan aspirine başladım bile. Sorun olacağını da düşünmüyorum.
Gargara yapıyorum suan pekiYeminle okumaya çalıştimekran kisik gozlerime soktum resmen telefonu bunlar hep merakkkkttaaaabnn
Nnnneeeeyy diddiiiddiinnGargara yapıyorum suan peki
AldimO en bastaki sopayı sana iade ediyorum
Ewt bnde öle duydum hatta bi komsum demisti asilama yapilcakmis bi ay bkletmisler hamile kalmis ay insallah kizCanım bir de hsgden sonra çalışmaları sıkı tut.Tüpler iyice açıldığı için sonrasında hemen hamiş olanlar varmış. Bende işe yaramadı inşallah sende yarar.( ama benim kistim vardı)
Aynen bağımlılık yaptı bende öyleZaten sabah sabah gozlerimi zor aciyorumilk aklima burasi geliyor
Maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?