Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O yuzden nana hanim beni yanlis anlamis olucak ki küs olduğumu sanmis bilerek gorup de cevap vermediğimi falan sanmissiniz oysaki ben demistik sabahtan berinin elektrik olmadigini sarjimin %5 oldugunu
Yüzde bes sarjla bütün yazısmaları nasıl okudun hele bir anlat

Hadi yaa canım hiç bilmiyorum ki.peki 100 'luk mu iciyorsun coraspirin.her gün mu iciyorsun.Ben de öyle yapayım olmadı .bana özelde 2 doktora gittim 2 doktor da vermedi aspirin.test yaptir dedi ikiside.

Ama bir de iğne başlamak için pihtilasma olup olmadığı bilmek gerekmiyor mu?

Canım bir de hsgden sonra çalışmaları sıkı tut. Tüpler iyice açıldığı için sonrasında hemen hamiş olanlar varmış. Bende işe yaramadı inşallah sende yarar.( ama benim kistim vardı)
Ewt bnde öle duydum hatta bi komsum demisti asilama yapilcakmis bi ay bkletmisler hamile kalmis ay insallah kiz bnim koca son 3 aydir ac beklio zaten skldm artik herkezde hefes var bnde tik yok sanirim artik sadece iliskiyi bebek icin die dusundugum icin ee olmadigi icinde istemiorum neye bilmiorum icimden gelmio

kızlar adetin 12. günü bugün.uzayan akıntı var ya şeffaf baya bi geldi ondan.bu yumurtladim mı yoksa yumurtlama yaklaştı mı demek acaba? çünkü takvime göre daha 3 gün var yumurtlamaya.hep 15. gün gelirdi şimdi 12. gün erken oldu şaşırdım. şunu farkettim kimyasal dan hemen sonra bu yum.akintisi çok fazla geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…