O iş başka gelmesinler acil işleriGelmezler onlar isleri var malum
Gozun aydn cnm. Beta degerin kac cikti
Dedim bile kıymalı peynirli kuşbaşı lı kaşarlı sucuklu karışık sıcak sıcak ohhh missDeeemmeeeee
GalibaTahmin ettigim sey olsun
Ay ne diyim yarim sey et sen o isiUyanmaz uyuz gitti bu ayda artik
4 yaşında kızım almiramBende aynini düşünüyorum kızın kac yaşında benim kız bi de derli toplu cok sakin uysal bi çocuk yaramazligi hic yok bebekken bile oyleydi
Biz bitaneyi bulakda ikinci snrada olsa olurFazlasında gözüm varda yok birine gebe kalsak digeri bi sene sonrada gelse olur
Allah hepinize saglikli mutlu huzurlu bebeler nasip etsinBizde böyle düsünebilmek icin birinciyi yapmaya calısıyoruz canım
Ama aramızda tecrübelelerimizde var her konuda yardım alırsın tekrar tekrar sor sen
Benim kızım da 5 yaşında bizde önden gidiyoruz kilo olarak ama Allah tan boyu da var Rabbim sağlık versin hayirlisindan kardeş nasip eder insAllah sürekli dua ediyor benim ki kardeş için olsa napariz bilmiyorum ama4 yaşında kızım almirammaşallahı var 25 kilo Benim kızda uysal ne desem yapar çocuk sonuçta yaramazligida var tabi ama olsun o kadar
Amin insAllah kalabalık aile güzel maddi açıdan yetebilirsek tabiAllah hepinize saglikli mutlu huzurlu bebeler nasip etsinbebe'LER'dedim dikkatini cekerim
Allahım yerim yaaBenim kızım da 5 yaşında bizde önden gidiyoruz kilo olarak ama Allah tan boyu da var Rabbim sağlık versin hayirlisindan kardeş nasip eder insAllah sürekli dua ediyor benim ki kardeş için olsa napariz bilmiyorum ama
InsAllah ya ben de çok duygulanıyorum öyle yaptikca ağlayasım geliyor son bi senedir böyleyiz biz Rabbim isteyen herkesle beraber bize de nasip etsin insAllahAllahım yerim yaaminigin duaları kabul olur inşallah
Aynen vala bak geldik kimse yok sayfa bitti derken ya sabah ya öğlene sayfalar birikmiş oluyor nereden tutsam sohbeti bilemiyorumGece gece ne guldum ya alemsiniz kizlar bn geliom kayipsiniz gidip 35 40 sayfa olmusoku oku bitmio masallah
Ay bugunde ne fantaziler ögrendik ögle cok guldum dewamini bklerim
Yapmamanin bir nedeni var mi özel değilse? Burada yeniyim.konulara tam olarak vakıf değilimInsAllah ya ben de çok duygulanıyorum öyle yaptikca ağlayasım geliyor son bi senedir böyleyiz biz Rabbim isteyen herkesle beraber bize de nasip etsin insAllah
Bebek konusunda mi yapmama sebebim, öyleyse yok canım kilo problemim var diye biz biraz erteledik sonra son 14-15 aydir çok çabalamamiza rağmen olmadı kimyasal oldu tahmin ediyorum bi kac kez artık tedaviye başlayalım dedik bu ay o yüzden çatlatma iğnesinin 7. Günü artık bugünYapmamanin bir nedeni var mi özel değilse? Burada yeniyim.konulara tam olarak vakıf değilim
Sen naptin vicdansiz qadııınnn.Dedim bile kıymalı peynirli kuşbaşı lı kaşarlı sucuklu karışık sıcak sıcak ohhh miss
evet 2 aydır ovu yapıyorum.zamanında gördüm çift çizgiyi.Ovu testinde hiç çift köyü gördünüz mü?? Ben hiç öyle bişey yaşamadım şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?