Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende aynini düşünüyorum kızın kac yaşında benim kız bi de derli toplu cok sakin uysal bi çocuk yaramazligi hic yok bebekken bile oyleydi
4 yaşında kızım almiram maşallahı var 25 kiloBenim kızda uysal ne desem yapar çocuk sonuçta yaramazligida var tabi ama olsun o kadar

Bizde böyle düsünebilmek icin birinciyi yapmaya calısıyoruz canım
Ama aramızda tecrübelelerimizde var her konuda yardım alırsın tekrar tekrar sor sen
Allah hepinize saglikli mutlu huzurlu bebeler nasip etsin bebe'LER'dedim dikkatini cekerim

4 yaşında kızım almiram maşallahı var 25 kiloBenim kızda uysal ne desem yapar çocuk sonuçta yaramazligida var tabi ama olsun o kadar
Benim kızım da 5 yaşında bizde önden gidiyoruz kilo olarak ama Allah tan boyu da var Rabbim sağlık versin hayirlisindan kardeş nasip eder insAllah sürekli dua ediyor benim ki kardeş için olsa napariz bilmiyorum ama

Benim kızım da 5 yaşında bizde önden gidiyoruz kilo olarak ama Allah tan boyu da var Rabbim sağlık versin hayirlisindan kardeş nasip eder insAllah sürekli dua ediyor benim ki kardeş için olsa napariz bilmiyorum ama
Allahım yerim yaaminigin duaları kabul olur inşallah

Gece gece ne guldum ya alemsiniz kizlar bn geliom kayipsiniz gidip 35 40 sayfa olmus oku oku bitmio masallah
Ay bugunde ne fantaziler ögrendik ögle cok guldum dewamini bklerim
Aynen vala bak geldik kimse yok sayfa bitti derken ya sabah ya öğlene sayfalar birikmiş oluyor nereden tutsam sohbeti bilemiyorum

InsAllah ya ben de çok duygulanıyorum öyle yaptikca ağlayasım geliyor son bi senedir böyleyiz biz Rabbim isteyen herkesle beraber bize de nasip etsin insAllah
Yapmamanin bir nedeni var mi özel değilse? Burada yeniyim.konulara tam olarak vakıf değilim

Yapmamanin bir nedeni var mi özel değilse? Burada yeniyim.konulara tam olarak vakıf değilim
Bebek konusunda mi yapmama sebebim, öyleyse yok canım kilo problemim var diye biz biraz erteledik sonra son 14-15 aydir çok çabalamamiza rağmen olmadı kimyasal oldu tahmin ediyorum bi kac kez artık tedaviye başlayalım dedik bu ay o yüzden çatlatma iğnesinin 7. Günü artık bugün

Ovu testinde hiç çift köyü gördünüz mü?? Ben hiç öyle bişey yaşamadım şimdiye kadar
evet 2 aydır ovu yapıyorum.zamanında gördüm çift çizgiyi.
Bu ay cok garip oldu.
parmakla kontrolde yaptım yapışan,uzayan akıntım var.Neyse değerlendirdik ama ovulasyona devam.amannn öyle yada böyle kısmetten öteye köy yokta bakma biz meraklıyız işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…