Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi yazıya denk geldim belki işine yarar
Sağol cnm, ben daha ilk sıradakini yaptırdım bugün, prolaktini merak ettim 21. Gün mü dedim burda biri 3. Gün demişti doktor o yüzden mi yapmadı acaba bilmiyorum, diğerleri için biraz daha bekleyeceğiz eşime test yaptırmak filan ilerleyen aylarda düşünüyoruz bakalım başladık işte birşey çıkmaz inş

Nebileyim anlamadım ben de, farklı laboratuvarlara gittiği için mi değişiyor acaba, benim aile hekimim izinliymiş bu adam bilemedi mi ki ebeye sordum o da bakılmıyor dedi ama anlamadım

Nebileyim anlamadım ben de, farklı laboratuvarlara gittiği için mi değişiyor acaba, benim aile hekimim izinliymiş bu adam bilemedi mi ki ebeye sordum o da bakılmıyor dedi ama anlamadım
Olabilir cnm hastanede yaptrcan o zmn onlari da hayrlisi bklm diger sonuclari al bklm guzel cikar InsAllah sonuclar

Benim proşaktinim 13 düşmüş sevindim ama adet olamadım yaa tarlusala basladımm

Amh testini adetliyken yaptırmak şart mı adetsiz günümde yaptırdım sorun olurmu bilginiz varmı bi kaç yerde araştırdım adetin herhangi bir günü yazan da var adet şart değil yazanda var arada kaldım şimdi pazartesi günü tahlilleri götüreceğim doktora

Hamişlerimiz ne durumda acaba B Babyandmom ilk hamiş sanırım ve diğerleri nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik anlatın biraz
Canım kendimi iyi hissediyorum valla, işe gidip geliyorum. İş dışında fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum. Netten yeni bilgiler öğrenmeye çalışıyorum. Evde işi baya bölüm bölüm yapmaya başladım. Bi gün yemek, bir gün ocak temizle, bir gün banyoyu ov, bir gün çamaşır yıkama, bir gün ütü yapma vs.. eskisi kadar herşeyi birden yüklenmiyorum aynı zamanda iştahsızlık var. Az yağlı yiyecekler ve meyve tüketiyorum. Şimdilik bende bunlar var ama henüz hiç aşermedim inş. sorunsuz geçecek ilk hamişliğim. Sizlere de dua ediyor, güzel annelik haberinizi beklıyorumm.

Evet adetliyken istiyorlar doktor bana öyle demişti ama tabi yaptırmadım

Ayyyy maşallahhhhh canım hep böyle güzel sıkıntısız gider inşallah darısı bize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…