- 4 Kasım 2017
- 945
- 1.006
- 113
Mügeyi izleyince çok üzülüyorum ben ya psikolojim bozuluyor. Bir de bağımlı oluyorumYorumlarda kadinlar diyoe ki surekli agzi kuruyor su iciypr katiller oyle yaparmis
Sağol cnm, ben daha ilk sıradakini yaptırdım bugün, prolaktini merak ettim 21. Gün mü dedim burda biri 3. Gün demişti doktor o yüzden mi yapmadı acaba bilmiyorum, diğerleri için biraz daha bekleyeceğiz eşime test yaptırmak filan ilerleyen aylarda düşünüyoruz bakalım başladık işte birşey çıkmaz inşBi yazıya denk geldim belki işine yarar
Tavsiye İstiyorum ACİLL ❤Konun hangisi canım profilin kapalı
Nebileyim anlamadım ben de, farklı laboratuvarlara gittiği için mi değişiyor acaba, benim aile hekimim izinliymiş bu adam bilemedi mi ki ebeye sordum o da bakılmıyor dedi ama anlamadıminsAllah cnm hepimiz için öyle olur
Allah Allah ben de verdim bugün kan prolaktin progesteron ve e2 istedi doktorum sağlık ocağında verdim yarın çıkacak sonuc acaba şehir bölge olarak degısıyor mu ki
Anldm cnm hayrlisi vardr bunda da bi hayır o zmn
Haklisin acilen kesmen lazm o seyleriiAbur cubur falan yememeye çalış dengeli beslenmene dikkat edersen sıkıntı olmaz bence canım
Olabilir cnm hastanede yaptrcan o zmn onlari da hayrlisi bklm diger sonuclari al bklm guzel cikar InsAllah sonuclarNebileyim anlamadım ben de, farklı laboratuvarlara gittiği için mi değişiyor acaba, benim aile hekimim izinliymiş bu adam bilemedi mi ki ebeye sordum o da bakılmıyor dedi ama anlamadım
Benim proşaktinim 13 düşmüş sevindim ama adet olamadım yaa tarlusala basladımmCanım ben sabah kan verdim doktora sordum prolaktin de bakılıyor mu diye baya baktı yok dedi prolaktin hariç fsh lh tsh östrojen filan dedi işte yarın çıkacak sonuçlar ama ben en çok prolaktini merak ediyordum bakalım sonra doktoruma gidince yaptıracağım
Canım beta hcg 0.1 çıktı hiç umut yok yani. Prolaktin 13 çıktı valla sabah içtim bir tane tarlusal adet olmam lazım ki diğer aya şansım olsun. Doktor hiç bir sorunun yok dedi bakalım artıkBeklemekseni cnm değerin kac çıktı bhcg ona gore iç yada içme diyelim
Valla dün haberlerde izledim abue cubur kör sağır yapıyormus bide hamilesin sakın yeme bebeğinin saglığı içinHaklisin acilen kesmen lazm o seylerii
Canım kendimi iyi hissediyorum valla, işe gidip geliyorum. İş dışında fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum. Netten yeni bilgiler öğrenmeye çalışıyorum. Evde işi baya bölüm bölüm yapmaya başladım. Bi gün yemek, bir gün ocak temizle, bir gün banyoyu ov, bir gün çamaşır yıkama, bir gün ütü yapma vs.. eskisi kadar herşeyi birden yüklenmiyorum aynı zamanda iştahsızlık var. Az yağlı yiyecekler ve meyve tüketiyorum. Şimdilik bende bunlar var ama henüz hiç aşermedim inş. sorunsuz geçecek ilk hamişliğim. Sizlere de dua ediyor, güzel annelik haberinizi beklıyorumm.Hamişlerimiz ne durumda acaba B Babyandmom ilk hamiş sanırım ve diğerleri nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik anlatın biraz
Evet adetliyken istiyorlar doktor bana öyle demişti ama tabi yaptırmadımAmh testini adetliyken yaptırmak şart mı adetsiz günümde yaptırdım sorun olurmu bilginiz varmı bi kaç yerde araştırdım adetin herhangi bir günü yazan da var adet şart değil yazanda var arada kaldım şimdi pazartesi günü tahlilleri götüreceğim doktora
Ayyyy maşallahhhhh canım hep böyle güzel sıkıntısız gider inşallahCanım kendimi iyi hissediyorum valla, işe gidip geliyorum. İş dışında fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum. Netten yeni bilgiler öğrenmeye çalışıyorum. Evde işi baya bölüm bölüm yapmaya başladım. Bi gün yemek, bir gün ocak temizle, bir gün banyoyu ov, bir gün çamaşır yıkama, bir gün ütü yapma vs.. eskisi kadar herşeyi birden yüklenmiyorum aynı zamanda iştahsızlık var. Az yağlı yiyecekler ve meyve tüketiyorum. Şimdilik bende bunlar var ama henüz hiç aşermedim inş. sorunsuz geçecek ilk hamişliğim. Sizlere de dua ediyor, güzel annelik haberinizi beklıyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?