Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mantar için zeytinyağını araştırın derim iyi geldiğini okumuştum.

Kızlar ben hala hasta olmadım kistten şüpheleniyorum hayıt hapı kullanmıştım kist yapmış olabilir mi? midem bulanıyor göğüslerim çok acıyor ama gebelik yok gelen giden de yok yarın dra gidicem. Daha önce kisti olan oldu mu belirtisi nedir tam olarak internette yazanlara göre hepsi bende var

Benim vardı ama yıllardır çektiğim için belirtilerini normallestirmis olabilirim. Hangi yumurtaliktaysa o tarafta ağrı yapar. Ara lekelenme yapar. Adet öncesi ve sonrası üç dört gün kahverengi lekelenme yapar. Hatırladıklarım bunlar şimdilik.

Kist kendini çok belli etmiyor bence. Arkadaşımda vardı doktor doğum kontrol hapı verdi 6 ay kullandı temizlendi kist ve hemen hamile kaldı.

Benim kızımda pazartesi 4 oldu ve 25 kilo maşallahı var inşallah Allahım kısa zamanda kardeş nasip eder onlara
Allah bağışlasın canım.yas aldıkça kilo verir diyorlar ama hiç öyle durmuyo.diyetisyene falan götürmeyi düşünüyorum ama bilemedim.var mı seninde bu konuda bi fikrin

inşallah dilediğin gibi okur şekercim

Allah bağışlasın canım.yas aldıkça kilo verir diyorlar ama hiç öyle durmuyo.diyetisyene falan götürmeyi düşünüyorum ama bilemedim.var mı seninde bu konuda bi fikrin
Amin cumlemizinkini, bende bi ara düşündüm ama biraz daha beklemeye karar verdim yazın hep dışarıdaydı havuz bisiklet aktifti ama aynı zamanda kontrolsüz bizden habersiz çok abur cubur dondurma vs yedi, şimdi okulların başlamasıyla daha düzenli beslenir diye dusunuyorum, sağlık bakanlığına bağlı jimnastikli anaokulu gibi yerler var orayla görüşüyorum belki verebilirim, birde babasının tarafı uzun boylu ve kalıplı, görenler boyuna gider daha küçük diyorlar yani bakalım.biraz zamana bıraktım:)

Aynen benimkide aynı babannesi fizik olarak.kilolu olmasına neden bu kadar şaşırıyorsam

Evet normal gebelik testleri, idrar kültürü filan yapıyorlar enfeksiyon bakteri mantar vs gibi şeyler var mi yokmu diye, kan pıhtılaşması testi de yapıyorlar normalde onu da sorun yapmislar mi, bazen atlamıyor ve bu yüzden bebegini kaybeden çok oluyor ancak bir kaç düşükten sonra anlıyorlar

Saol cnm ii hatrlttin. Dr a gidince sorarim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…