İlk aylarda öle kuzum bikaç ay sonra başlar aşermeler tuttuğunu yicenEstgfrllh kiz ne ozru. Cnm hic bisy cekmio malesef.istahszlk var
Mantar için zeytinyağını araştırın derim iyi geldiğini okumuştum.Kızlar vajinal enfeksiyon ve mantar için ilaç kullanıyorum ama kaşıntı ve yanma devam ediyor sanki içerisi yanıyor öyle yanıyor ki idrar yollarım mı orasımı bilemiyorum o derece geçecegine artıyor sanki üstelik sürekli değişiyorum üstümü sirkeli su ile temizliyorum karnımın içine kadar yanma sızlama gibi birşey var
Benim vardı ama yıllardır çektiğim için belirtilerini normallestirmis olabilirim. Hangi yumurtaliktaysa o tarafta ağrı yapar. Ara lekelenme yapar. Adet öncesi ve sonrası üç dört gün kahverengi lekelenme yapar. Hatırladıklarım bunlar şimdilik.Kızlar ben hala hasta olmadım kistten şüpheleniyorumhayıt hapı kullanmıştım kist yapmış olabilir mi? midem bulanıyor göğüslerim çok acıyor ama gebelik yok gelen giden de yok yarın dra gidicem. Daha önce kisti olan oldu mu belirtisi nedir tam olarak internette yazanlara göre hepsi bende var
Yok yavrm yapma vicdanOhhh mis kız eşim uyansın getiririm valla vicdan azabı çektim hamiş sin diye
Sisecem bi guzel deseneeİlk aylarda öle kuzum bikaç ay sonra başlar aşermeler tuttuğunu yicen
Kist kendini çok belli etmiyor bence. Arkadaşımda vardı doktor doğum kontrol hapı verdi 6 ay kullandı temizlendi kist ve hemen hamile kaldı.Kızlar ben hala hasta olmadım kistten şüpheleniyorumhayıt hapı kullanmıştım kist yapmış olabilir mi? midem bulanıyor göğüslerim çok acıyor ama gebelik yok gelen giden de yok yarın dra gidicem. Daha önce kisti olan oldu mu belirtisi nedir tam olarak internette yazanlara göre hepsi bende var
Yorumlarda kadinlar diyoe ki surekli agzi kuruyor su iciypr katiller oyle yaparmisKiz bu adam tam bi mal yaaa . Anlama kitligi var resmen adamda. Allhim nasil insanlr var yaa
Allah bağışlasın canım.yas aldıkça kilo verir diyorlar ama hiç öyle durmuyo.diyetisyene falan götürmeyi düşünüyorum ama bilemedim.var mı seninde bu konuda bi fikrinBenim kızımda pazartesi 4 oldu ve 25 kilo maşallahı varinşallah Allahım kısa zamanda kardeş nasip eder onlara
Cok bos konusuo ondandrYorumlarda kadinlar diyoe ki surekli agzi kuruyor su iciypr katiller oyle yaparmis
inşallah dilediğin gibi okur şekercimBebek konusunda mi yapmama sebebim, öyleyse yok canım kilo problemim var diye biz biraz erteledik sonra son 14-15 aydir çok çabalamamiza rağmen olmadı kimyasal oldu tahmin ediyorum bi kac kez artık tedaviye başlayalım dedik bu ay o yüzden çatlatma iğnesinin 7. Günü artık bugün
Amin cumlemizinkini, bende bi ara düşündüm ama biraz daha beklemeye karar verdim yazın hep dışarıdaydı havuz bisiklet aktifti ama aynı zamanda kontrolsüz bizden habersiz çok abur cubur dondurma vs yedi, şimdi okulların başlamasıyla daha düzenli beslenir diye dusunuyorum, sağlık bakanlığına bağlı jimnastikli anaokulu gibi yerler var orayla görüşüyorum belki verebilirim, birde babasının tarafı uzun boylu ve kalıplı, görenler boyuna gider daha küçük diyorlar yani bakalım.biraz zamana bıraktım:)Allah bağışlasın canım.yas aldıkça kilo verir diyorlar ama hiç öyle durmuyo.diyetisyene falan götürmeyi düşünüyorum ama bilemedim.var mı seninde bu konuda bi fikrin
Gebeliğin ilk zamanı çok şey e bakıyorlar vücutta bir eksiklik fazlalık var mi diye normal yani :)) ama beklemesi zorBugun 6 tup kan verdiiiimmmal al bitmedi yaa. 2 tane de idrr aldilr. Teeee cuma gunu cikcakmis. Gel de bekleee
Aynen benimkide aynı babannesi fizik olarak.kilolu olmasına neden bu kadar şaşırıyorsamAmin cumlemizinkini, bende bi ara düşündüm ama biraz daha beklemeye karar verdim yazın hep dışarıdaydı havuz bisiklet aktifti ama aynı zamanda kontrolsüz bizden habersiz çok abur cubur dondurma vs yedi, şimdi okulların başlamasıyla daha düzenli beslenir diye dusunuyorum, sağlık bakanlığına bağlı jimnastikli anaokulu gibi yerler var orayla görüşüyorum belki verebilirim, birde babasının tarafı uzun boylu ve kalıplı, görenler boyuna gider daha küçük diyorlar yani bakalım.biraz zamana bıraktım:)
Evet normal gebelik testleri, idrar kültürü filan yapıyorlar enfeksiyon bakteri mantar vs gibi şeyler var mi yokmu diye, kan pıhtılaşması testi de yapıyorlar normalde onu da sorun yapmislar mi, bazen atlamıyor ve bu yüzden bebegini kaybeden çok oluyor ancak bir kaç düşükten sonra anlıyorlarEvet cnm ona da bakicklr
Norml gebelik tetkikleri galiba.ilk defa bakilick. Valla idrar niye istedi bilmiom
Ilk gebelk kontrolleri galiba cnm. Herkesten alinio ilk zamnlrda bole. Insllh siz de veicksinz hihihihihihihidelik deşik olcaksinz
Bilmiom ki .kandaki hemsireye sordm yarin cikar dedi. Idrardakine de sordum cuma 3 bucukta cikar dedi. Ikisi ayri ayri mi soledi anlamadim
Evet malesef. Hayatimz bi bekleme aslnda hep bisyleri bekliorz.Gebeliğin ilk zamanı çok şey e bakıyorlar vücutta bir eksiklik fazlalık var mi diye normal yani :)) ama beklemesi zor
Saol cnm ii hatrlttin. Dr a gidince sorarimEvet normal gebelik testleri, idrar kültürü filan yapıyorlar enfeksiyon bakteri mantar vs gibi şeyler var mi yokmu diye, kan pıhtılaşması testi de yapıyorlar normalde onu da sorun yapmislar mi, bazen atlamıyor ve bu yüzden bebegini kaybeden çok oluyor ancak bir kaç düşükten sonra anlıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?