Canım ben sabah kan verdim doktora sordum prolaktin de bakılıyor mu diye baya baktı yok dedi prolaktin hariç fsh lh tsh östrojen filan dedi işte yarın çıkacak sonuçlar ama ben en çok prolaktini merak ediyordum bakalım sonra doktoruma gidince yaptıracağımSağlık ocağı yapıor bu tahlilleri cnm bende bi kac kez yaptrdm bu ay gittiğimde de özeldeki doktorum direk asm de yaptırabilirsin dedi yarın bende tahlil vericem bklm dr istemişti ne çıkacak sonuc
Yediklerini hep kontrol etmek gerekiyor işte, bende eşimde istahliyiz hep kilo sorunumuz var, armut dibine düşüyor işteAynen benimkide aynı babannesi fizik olarak.kilolu olmasına neden bu kadar şaşırıyorsam
Benim hiç lekelenmem yok arada akıntım varBenim vardı ama yıllardır çektiğim için belirtilerini normallestirmis olabilirim. Hangi yumurtaliktaysa o tarafta ağrı yapar. Ara lekelenme yapar. Adet öncesi ve sonrası üç dört gün kahverengi lekelenme yapar. Hatırladıklarım bunlar şimdilik.
Bebiş sağlıklı olsunda verirsin bişey olmaz peşinden koşarken gidiyor zaten kilolarSisecem bi guzel deseneekilo almya da cok musaitm.
Bi yazıya denk geldim belki işine yararCanım ben sabah kan verdim doktora sordum prolaktin de bakılıyor mu diye baya baktı yok dedi prolaktin hariç fsh lh tsh östrojen filan dedi işte yarın çıkacak sonuçlar ama ben en çok prolaktini merak ediyordum bakalım sonra doktoruma gidince yaptıracağım
Allah hastalıklarını göstermesinde düzene girerler inşallah bi şekildeYediklerini hep kontrol etmek gerekiyor işte, bende eşimde istahliyiz hep kilo sorunumuz var, armut dibine düşüyor işte
Kndi babam gelme desem kuserdi nys yapcak bisey yok bi gunluk idare etcembu prolaktinin de düştüğü de sikinti çıktığı da snrm
Ay canim hersey ust üste gelmiş sabir de sinirle söylüyorsun tabi bazi şeyleri her gecenin sabahı var biliosun gcecek bunlar kendi baban mi kp mi gelme rahatsizm deseydin alinir miyfi
Amh özel bir test onu devlette ve özel hastanelerde ekstra ücretle yapıyorlar normal hormon testinde olmuyor, progesteron ve prolaktin hariç diğerleri asmde yapılıyor bazıları tam kan bazıları hormon testiyleNormalde yapılması gerekenler
FSH,LH,E2,Progesteron, Prolaktin,AMH, Tam kan sayımı, TSH,T3,T4, Dvitamini ve B12. Bunlardan bazılarını sağlık ocağı yapıyor ama hepsini değil yaptırımlarınızda bunların hepsi var mi kontrol edin bence
Amin kuzum aynn bnde annemin sansini yasiom ayniyizValla ananin sansi neyse kizina gecio . Cok ii biliormbende de ayni durum. Cok kismetsizm tum salak insanlr karsima cikar. Gittgim yer kurur resmen. En kucuk seyde bile karsima cikar bole bahtszliklarim. Rabbim bundan sonra yolumuzu acik etsin. Cocuklarimn sansi kismeti cok olsn
Hayır sadece sen değilsn böyle düşünen, ben de aynı şeyin pişmanlığını yaşıyorumKeşke kızımın peşine hemen 1 tane daha yapsaydım ara vermedenaynı süreçleri tekrar yaşayacağımı düşünmek beni yoruyor sadece ben mi böyle düşünüyorum acaba
insAllah cnm hepimiz için öyle olurinşallah dilediğin gibi okur şekercim
Allah Allah ben de verdim bugün kan prolaktin progesteron ve e2 istedi doktorum sağlık ocağında verdim yarın çıkacak sonuc acaba şehir bölge olarak degısıyor mu kiCanım ben sabah kan verdim doktora sordum prolaktin de bakılıyor mu diye baya baktı yok dedi prolaktin hariç fsh lh tsh östrojen filan dedi işte yarın çıkacak sonuçlar ama ben en çok prolaktini merak ediyordum bakalım sonra doktoruma gidince yaptıracağım
Anldm cnm hayrlisi vardr bunda da bi hayır o zmnKndi babam gelme desem kuserdi nys yapcak bisey yok bi gunluk idare etcem
InsllhBebiş sağlıklı olsunda verirsin bişey olmaz peşinden koşarken gidiyor zaten kilolar
Cnm bugünde test yaptinmi sen bi arkadasim adet gunu yqpti çıkmadı 3 gun sonra yaptığında cikmistiBenim hiç lekelenmem yok arada akıntım varLavinya Lavinya nın dediği gibi belli etmeyenden sanırım benim ki ablam söylemese hiç aklıma gelmezdi adet belirtsi gibi belirtleri
Cok incesin cicegim sanada rabbim minimini bebisler nasip etsin ikinciylede kalma ücüde yap insallahAllah hepinize saglikli mutlu huzurlu bebeler nasip etsinbebe'LER'dedim dikkatini cekerim
Insllhama zor
Bnm de korkum oVala sağlık olsun tabi oncelikle ama dikkatte et cnm ben hic vermedim
Konun hangisi canım profilin kapalıKızlar yeni konu açtım bakabilir misiniz tavsiye istiyorum
Abur cubur falan yememeye çalış dengeli beslenmene dikkat edersen sıkıntı olmaz bence canımBnm de korkum o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?