Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlık ocağı yapıor bu tahlilleri cnm bende bi kac kez yaptrdm bu ay gittiğimde de özeldeki doktorum direk asm de yaptırabilirsin dedi yarın bende tahlil vericem bklm dr istemişti ne çıkacak sonuc
Canım ben sabah kan verdim doktora sordum prolaktin de bakılıyor mu diye baya baktı yok dedi prolaktin hariç fsh lh tsh östrojen filan dedi işte yarın çıkacak sonuçlar ama ben en çok prolaktini merak ediyordum bakalım sonra doktoruma gidince yaptıracağım

Benim hiç lekelenmem yok arada akıntım var Lavinya Lavinya nın dediği gibi belli etmeyenden sanırım benim ki ablam söylemese hiç aklıma gelmezdi adet belirtsi gibi belirtleri

Bi yazıya denk geldim belki işine yarar

Eklentiler

• Screenshot_20190904-125318_Gallery.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 44
Kndi babam gelme desem kuserdi nys yapcak bisey yok bi gunluk idare etcem

Amh özel bir test onu devlette ve özel hastanelerde ekstra ücretle yapıyorlar normal hormon testinde olmuyor, progesteron ve prolaktin hariç diğerleri asmde yapılıyor bazıları tam kan bazıları hormon testiyle

Amin kuzum aynn bnde annemin sansini yasiom ayniyiz rabbim sansimizi bol etsin

Keşke kızımın peşine hemen 1 tane daha yapsaydım ara vermeden aynı süreçleri tekrar yaşayacağımı düşünmek beni yoruyor sadece ben mi böyle düşünüyorum acaba
Hayır sadece sen değilsn böyle düşünen, ben de aynı şeyin pişmanlığını yaşıyorum

inşallah dilediğin gibi okur şekercim
insAllah cnm hepimiz için öyle olur
Allah Allah ben de verdim bugün kan prolaktin progesteron ve e2 istedi doktorum sağlık ocağında verdim yarın çıkacak sonuc acaba şehir bölge olarak degısıyor mu ki
Kndi babam gelme desem kuserdi nys yapcak bisey yok bi gunluk idare etcem
Anldm cnm hayrlisi vardr bunda da bi hayır o zmn

Benim hiç lekelenmem yok arada akıntım var Lavinya Lavinya nın dediği gibi belli etmeyenden sanırım benim ki ablam söylemese hiç aklıma gelmezdi adet belirtsi gibi belirtleri
Cnm bugünde test yaptinmi sen bi arkadasim adet gunu yqpti çıkmadı 3 gun sonra yaptığında cikmisti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…