Yazık kıyamam ya esine cıtlatıverde bir sakin dursun gelmesin ya en dikkat etmen gereken zamanların ilk üc ay cicegim fazla yorma kendini kimse icinKiz bu bize gelmisti dun muydu neydi izmire gitti ben de temelli gitti sandmsu an yolda esim almya gitti kendim kahvlti yapmiom ama millete sabh kalkip hazrliom yaaa
Saffat süresi 100.ayet için dua niyetiyle okunduğundan adetli iken okunur arkadaşlar
liste güzel düzenlenmiş elinize sağlık
Bende öyle biliyorum cicegim yaSaffat süresi 100.ayet için dua niyetiyle okunduğundan adetli iken okunur arkadaşlar
Var biryerlerde bir hata durduk yere iki ay boyunca uzamaz canım regl yinede hayırlısı olsun amaaaan ne diyim sallamaktan baska care yokBn strese inanmiorum ya nie dersen ilk 6 ay deli gibiydim halimi bi gorseniz herseyden bi sey cikartiodum ama adet oluodum zamaninda bide stres olsa o aylar hic olmazdim adet fln ve sonra bisey oldu duydugum gordugum yasadigim seyler bni dizginledimi napti bilmiom sakin olmaya basladim duami ediorum ben ve bnm gibi evlat hasreti ceken herkeze saglikli hayirli evlat nasip et rabbim diom hergun ama ne biliyim her belirtiyi yasadigim icin sadece dua ve istek var eskisi gibi olup bitmiom olsa dunya bnm olur ama olmayinca aglayamiorum bile artik nasip degil diorum ne biliyim ay bnm icim curudu sanirim he bide ne zmn biraktim soleyim inanmazsin yemin ederim sacimda tek tel beyazim vardi 3 ay önce resimde bi baktim ki saclarim beyaz dolmus dedimki uzulsemde olmuo uzulmesemde yazik degilmi saclarima vurmus uzuntum beyazlamis kndimizi kndimiz bitirioz snra saldim gitti istiorum ama saliomda yani
Var canım cok varKızlar adetim Baya gecikti zaten düzensiz oluyorum ama dün test yaptım ve bu şekilde ilk başta az siliktindurdukca koyuldu başına gelen var mı?
Bi yerden başlamalı nefsi yenmek lazım sohbet dinleyerek kendini hazirlayabilirsinBunu burda hepbirlikte yapsak olmaz mııı
Namazımı kılmıyorum ama
Başlamayı da çok istiyorum her seferinde yıkanınca başlıycam diyorum şeytan yanımdan ayrılmıyor :)
Aa ne güzel sevindim senin adinaBenimde evlatlarım ücüz olacak
Günaydın kızlar yumurtlama donemideyim takvime göre pazar günü yumurtlamam lazım adetim 27 28 gün sürüyor en azından 2 aydır böyle takvim yöntemine pek güvenmiyorum akıntı ve ates yöntemini takip ediyorum bunlar her ne kadar kesin olmasada 2. Denememiz olacak eğer bu ay tutmazsa ovulasyon testine göre yapicam. Gece eşimle bu birlikktelik yaşadık sabah yumurta aki kivamindaydi akintim muhtemelen yumurtluyorum 12 ile 24 saat arası yaşıyormuş yumurta şimdi gece girilen ilişki de gebelik mümkün mu çünkü o zmn akintim filan yoktu
Canım hamile olanların çoğu böyle diyor adet belirtilerinin aynısıymış hamilelikte yani adet olucakmışsında sökülemiyomuş gibi bişry diyolarArkadaşlar günaydın . Ben dünde yazmıştım hatırlayanınız vardır . Değerim 22 çıktı diye . Ya dünden beri adet olacakmışım hissi var ama olamıyorum . Bat günüm yarın . Hamile olupta böyle hisseden var mı ? Tecrübelilerden tavsiyelere ihtiyacım var . Psikolojim bozuldu ya sürekli adet olucam sanki . Bebeğimi kaybetmek istemiyorum
Aynen öyle düşünüyorum inşallah bu ay kacirmayizBöyle durumlarda eşinizde sıkıntı yoksa hergun öneriyorlar devam edebiliyorsanız 3 gün daha devam edin hergun yoksa gün aşırı devam edin
ay ilk defa duydum kıızBisey sorabilir miyimm ya belki bileniniz vardir . Simdi sag elimde biswy dikkatimi cekti bas ve isaret parmagim boyle kina gibi lekelenmis . Hani kina sureriz ya cok bekletmeden yikariz ayni o renk olmus . Nedir bu bileniniz var mi .
Vallaha bir kere daha boyle basima gelmisti de heralde dedim renk veren biseye dokunmusumdur . Ama degilmisay ilk defa duydum kıız
Enteresan bi durum aslında kaynanana sorabilirsin eskiler bilir :)Vallaha bir kere daha boyle basima gelmisti de heralde dedim renk veren biseye dokunmusumdur . Ama degilmis
Dün patlıcan yemeği falan yapmış olabilir misiniz ki? Ya da renk veren bir sebze/meyve teması oldu mu acaba?Bisey sorabilir miyimm ya belki bileniniz vardir . Simdi sag elimde biswy dikkatimi cekti bas ve isaret parmagim boyle kina gibi lekelenmis . Hani kina sureriz ya cok bekletmeden yikariz ayni o renk olmus . Nedir bu bileniniz var mi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?