Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz bu bize gelmisti dun muydu neydi izmire gitti ben de temelli gitti sandm su an yolda esim almya gitti kendim kahvlti yapmiom ama millete sabh kalkip hazrliom yaaa
Yazık kıyamam ya esine cıtlatıverde bir sakin dursun gelmesin ya en dikkat etmen gereken zamanların ilk üc ay cicegim fazla yorma kendini kimse icin

Var biryerlerde bir hata durduk yere iki ay boyunca uzamaz canım regl yinede hayırlısı olsun amaaaan ne diyim sallamaktan baska care yok

Kızlar adetim Baya gecikti zaten düzensiz oluyorum ama dün test yaptım ve bu şekilde ilk başta az siliktindurdukca koyuldu başına gelen var mı?
Var canım cok var kan testi yaptırmadınmı?
Yalnız testteki yesil olay dikkatimi cekti o nedir? Baska idrar testi yapmadınmı?

Günaydın kızlar yumurtlama donemideyim takvime göre pazar günü yumurtlamam lazım adetim 27 28 gün sürüyor en azından 2 aydır böyle takvim yöntemine pek güvenmiyorum akıntı ve ates yöntemini takip ediyorum bunlar her ne kadar kesin olmasada 2. Denememiz olacak eğer bu ay tutmazsa ovulasyon testine göre yapicam. Gece eşimle bu birlikktelik yaşadık sabah yumurta aki kivamindaydi akintim muhtemelen yumurtluyorum 12 ile 24 saat arası yaşıyormuş yumurta şimdi gece girilen ilişki de gebelik mümkün mu çünkü o zmn akintim filan yoktu

Arkadaşlar günaydın . Ben dünde yazmıştım hatırlayanınız vardır . Değerim 22 çıktı diye . Ya dünden beri adet olacakmışım hissi var ama olamıyorum . Bat günüm yarın . Hamile olupta böyle hisseden var mı ? Tecrübelilerden tavsiyelere ihtiyacım var . Psikolojim bozuldu ya sürekli adet olucam sanki . Bebeğimi kaybetmek istemiyorum

Böyle durumlarda eşinizde sıkıntı yoksa hergun öneriyorlar devam edebiliyorsanız 3 gün daha devam edin hergun yoksa gün aşırı devam edin

Canım hamile olanların çoğu böyle diyor adet belirtilerinin aynısıymış hamilelikte yani adet olucakmışsında sökülemiyomuş gibi bişry diyolar

Bisey sorabilir miyimm ya belki bileniniz vardir . Simdi sag elimde biswy dikkatimi cekti bas ve isaret parmagim boyle kina gibi lekelenmis . Hani kina sureriz ya cok bekletmeden yikariz ayni o renk olmus . Nedir bu bileniniz var mi .

Bisey sorabilir miyimm ya belki bileniniz vardir . Simdi sag elimde biswy dikkatimi cekti bas ve isaret parmagim boyle kina gibi lekelenmis . Hani kina sureriz ya cok bekletmeden yikariz ayni o renk olmus . Nedir bu bileniniz var mi .
ay ilk defa duydum kıız

Dün patlıcan yemeği falan yapmış olabilir misiniz ki? Ya da renk veren bir sebze/meyve teması oldu mu acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…