Tamam canım sendeHerşeyde bi hayır vardır canım. Sana bi işaret belki de bu. Boş geçirme bence değerlendir.
GecmemisKızlaaaar ben dayanamadm iğnenin etkisi gecmis mi die merak ettim test yaptım snrm geçmiş dimi bugün 9. Gün
Yok kız niye zıplayım regl günü ya da reglddn sonra daha belirgin olursa zıplayım artikGecmemissilik var hadi zıpla dur simdi regle kadar
Varmı yokmu diye zıplarsın sen simdiiYok kız niye zıplayım regl günü ya da reglddn sonra daha belirgin olursa zıplayım artik
Yok can salı günü doktora gidicem zaten test yapmicam belkide değilim kendimi üzmek istemiyorum açıkcası ama beyaz akıntım çok bugün acaip yoğun beyaz bişey geldi anlamadımZekta tekrarladınmı cicegim testi?
Ne kızıp duruyon kız ilk defa igne oldum merak ettimVarmı yokmu diye zıplarsın sen simdii
Kıvamlı akıntımı allah allah sıcaktanmı oluyor buya bendede oldu bugün ne alakaysa daha batada cok var. Bence bugün idrar testi yap cicegim ya salıya kadar bekleme senYok can salı günü doktora gidicem zaten test yapmicam belkide değilim kendimi üzmek istemiyorum açıkcası ama beyaz akıntım çok bugün acaip yoğun beyaz bişey geldi anlamadım
Cünkü A Antoryum123 unda basına aynısı geldi ve cok üzüldüNe kızıp duruyon kız ilk defa igne oldum merak ettimbi daha yapmicam ki reglr kadar
Ya çok özür dileyerek söylüyorım afedersiniz arkadaşlar böyle sümük gibiydi yoğunluğuKıvamlı akıntımı allah allah sıcaktanmı oluyor buya bendede oldu bugün ne alakaysa daha batada cok var. Bence bugün idrar testi yap cicegim ya salıya kadar bekleme sen
Canım erken de yapsam gecte yapsam olumsuz oldugunfa her türlü uzulcem ben de biliyorum ama su an ki yaotgm teste bel baglamicam zaten biliorum ki ignenin etkisi ama baya silik 14. Gune tamamen yok olur demek ki iğne etkisi ondan sonra koyu oljrsa vardr kıyaslama iicn yaptm meraktnCünkü A Antoryum123 unda basına aynısı geldi ve cok üzüldühayal kırıklıgı yasıyorsunuz hic sabırlı degilsiniz ya
Bende 2 çıktı kız ve erkekKaç çocuğun olacakmış
Valla çıkıyor ben evlenmeden önce kaç yaşında olduguma baktım 23 çıktı ve doğruOne kiz öle degisik ilk kez duyuyom
Şimdi yazıyım herkes okusunNerde nasıl yapıyorsun hemen söyle
Bence sen gebesin gebeYa çok özür dileyerek söylüyorım afedersiniz arkadaşlar böyle sümük gibiydi yoğunluğuama ben soğan kürü kullanmıştım belki ondandır.. ne biliyim canım ya artık belkide geç yumurtladım ondan olmadım içimden gelmiyo hiç bişey yapmak varsa vardır yoksa yoktur kafasındayım şuan yüzümü sivilce bastı onada ayrı bozuğum ama gelen giden de yok :)
İyi iyi aferin aferinCanım erken de yapsam gecte yapsam olumsuz oldugunfa her türlü uzulcem ben de biliyorum ama su an ki yaotgm teste bel baglamicam zaten biliorum ki ignenin etkisi ama baya silik 14. Gune tamamen yok olur demek ki iğne etkisi ondan sonra koyu oljrsa vardr kıyaslama iicn yaptm meraktnsabırsızım yalnız o konuda itirazım yok
Ahh şunu okumak bile içimi kıpır kıpır etti keşke öyle olsa keşke sanki kendimde hamile kalmak mümkün değilmiş gibi davranıyorum:))Bence sen gebesin gebe❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?