Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

canım sana zahmet nasıl bir yol izlicemizi nasıl dua ediceğimizi yazarmısın. Kalabalığız maşallah kaçıyor valla arada :)

canım sana zahmet nasıl bir yol izlicemizi nasıl dua ediceğimizi yazarmısın. Kalabalığız maşallah kaçıyor valla arada :)

Listeye pazartesi günü başlayacağız. Her gün 100 adet "Rabbi hebli minessalihiyn" okuyoruz.
İlaveten herkes listede kendi isminin yanındaki tarihte 1 adet Meryem suresi okuyacak

Benim siram çok iyi sakin beni tarihinden kaydırmayı bu ara bende 6 tl dedi kg haliya bakti 5 tl de olur dedi kızlar 25 sayfa geriden geldim oku oku amca bitti ya bir de benim bu gün sürekli kadınların ağrıyor yumurtluyormuyum acaba yoksa işittim mu bu arada bat 19 bekliyorum bakalim arada bacağına vuruyor ağrı sağ kasigim sabah ağlıyordu 1 saat olucak sol kasigim ağrıyor

Aynenn bence bilerek diyolar istemiyoruz
Zaten hersey nasip bide goze sokuyolar
Diyecek hic bisey yok belki bolesi daha hayirlisidirrr
Insallah en yakin zamanda hamile kaliriz

Valla internette enfeksiyon etkilemez diyo. Geçen ayda içtim ben tarlusal 3.hapta adet oldum bu kez olamadım ya ondan canım bide haftaya tatile gidicem orda adet olmak istemiyorum sıkıntıanlayamadım
Yok kuzum bn bekarken taa 4 sene once enfeksyom yuzunden adetim kesildi ama agrim cokdu o zmnda dedi doktor umarim hemen olursun tatilde guzel gecer zmnin

Napiyim kiz durup soruolar balkona carsaf sermeye korkar oldum eda gel eda hamilemisin ay bunalttilardi bende artik lafi sokuom rahatliom
Laf sokunca birden bi havalarq giriliyor onlarin susmasi morarmasi kadar guzel bi duygu yookyasasin aciksozluluk

Yarin test yap silik cikarsa 14 gun sonra gebelik testi yap

Bir saat sonra falan tekrar test yapıcam, bugün iki tane yapmış olucam. Belki akşam ki silik çıkar, her ihtimale karşı yapim diyorum. Bu da testlerimin sıralı fotosu canım. Seninde böyle bi anda mı pik olmuştu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…