- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Eksik kalmasisslarBenim elimde de olmuştu seneler önce arada bi uğruyorlar galiba
Dua Listemiz
09.09 @Zerdem2016
10.09 @icecreamm
11.09 L Loriklorik
12.09 @Eslem91
13.09 B bocek345
14.09 @sosmivida
15.09 @Icebergsss
16.09 N Nana Ana
17.09 @Misst
18.09 @rosebatum
19.09burcusami
20.09hayal alemi
21.09 @Melegim15
22.09 @Sibelll16
23.09 @15yusra11
24.09 @kirmizipatiklikiz
25.09 @Deryakadir
26.09Ebrubeyazit
27.09 M Minikbirmucizemeselesi
28.09 @Atiyasemin
29.09 @Ayga
30.09 @Mrsiron_
Arkadaşlar güncelleme yaptım, herkes bu listede etiketli lütfen listeden ayrılacak olan şimdi ayrılsın, listeyle ilgili problemi olan söylesin.
Birbirimizin hakkına girmeyelim güzel bir iş yapmaya çalışırken
canım sana zahmet nasıl bir yol izlicemizi nasıl dua ediceğimizi yazarmısın. Kalabalığız maşallah kaçıyor valla arada :)
tamamdır çok saol canımListeye pazartesi günü başlayacağız. Her gün 100 adet "Rabbi hebli minessalihiyn" okuyoruz.
İlaveten herkes listede kendi isminin yanındaki tarihte 1 adet Meryem suresi okuyacak
Başlarda bende şunu koymayim bunu koymayim diordum ama artık Allah ne verdiyse koyuyorumSağlık açısından iyi değilmişya ne bileyim atmıyorumTabi kurtarıcı kıızz mutfak toplu oluyosa makine sayesinde
Aynenn bence bilerek diyolar istemiyoruzBenimde oyle benden sonra evlenenler nerdeyse 2.yi yapıcaklar bi de demezler mi yok yapmiycam ben cocuk 1.2 sene sonra ilk geceden tutturdular . Madem istemiyordun korunsaydin dimi sacmaliyor bazen insanlar ya .. cok uyuz oluyorum oyle durumlara ben kendimden beklerken hatta onlarin dugunune hamile giderim diye düşünürken üstelik.. ahh bilmiyorum sabirla bekliyoruz bakalim nasipten oteye gecemiyoruz ne yazikki .. Rabbim hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize
Maşallah canim
Maşallah canim
Testin pik insallah tutar
Sivi alimina dikat ettinmi
Yarin test yap silik cikarsa 14 gun sonra gebelik testi yapEttim canım, hiç sıvı almadım. Zaten 11 e doğru yaptım test, hiç bişey yememiştim ve içmemiştim
Ana 4 4.5 tl di kiz bahali geldiKizlar halilrimi yikamaya vericm de metre karesi 6 tl dedi sizce nasil.
En guzeli napiyimHiç aklıma gelmemişti iyi fikir
Yok kuzum bn bekarken taa 4 sene once enfeksyom yuzunden adetim kesildi ama agrim cokdu o zmnda dedi doktor umarim hemen olursun tatilde guzel gecer zmninValla internette enfeksiyon etkilemez diyo. Geçen ayda içtim ben tarlusal 3.hapta adet oldum bu kez olamadım ya ondan canım bide haftaya tatile gidicem orda adet olmak istemiyorum sıkıntıanlayamadım
Napiyim kiz durup soruolar balkona carsaf sermeye korkar oldum eda gel eda hamilemisin ay bunalttilardi bende artik lafi sokuom rahatliomAyy oldumm. Gülmekten
Laf sokunca birden bi havalarq giriliyorNapiyim kiz durup soruolar balkona carsaf sermeye korkar oldum eda gel eda hamilemisin ay bunalttilardi bende artik lafi sokuom rahatliom
Dengesizler resmenBenimkide aylarca görüşmedik sıkıntı yaşamıştık ilk görüştüğümde bebek meselesini sordu hepsi aynı bunların. Sonrada öğrendim ki hamileymiş nispet yaparak anlattı
Yarin test yap silik cikarsa 14 gun sonra gebelik testi yap
İnşallah canım ya olursamda kısmet artıkYok kuzum bn bekarken taa 4 sene once enfeksyom yuzunden adetim kesildi ama agrim cokdu o zmnda dedi doktor umarim hemen olursun tatilde guzel gecer zmnin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?