Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nerden yapılıyo ve nasıl? İlk defa duydum

Kızlar sizce pik olmuşmu
Dün çok silikti çizgi bugün anında koyulaştı
Bugün 11.gün
Normalde hep 13. Gün olurdu aslında
Yarın yeniden mi yapayım test sizce
Pikmidir bu

Eklentiler

• 0A9DBAEE-493A-4329-BE64-FD729D7A7367.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar sizce pik olmuşmu
Dün çok silikti çizgi bugün anında koyulaştı
Bugün 11.gün
Normalde hep 13. Gün olurdu aslında
Yarın yeniden mi yapayım test sizce
Pikmidir bu

Canım tam pik olmamış ama olmak üzere gibi gözüküyo. Bende emin olmak için az önce bi tane daha yaptım. Sabah ve akşam ikisi de kopkoyu çıktı. Benim de 11. günüm bugün, bende aslında 2 gün sonraya bekliyodum. Yumurta akı gibi akıntım oldu bugün, sende oldu mu? Benim testler bu şekilde, sende varsa sende koysana canım testlerini.

Eklentiler

• 0B4AE893-4E98-4847-9797-8CAB064A251C.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 22
Hanımlar birsey sormak istiyorum?

Yumurtlama akıntısı yasayanlar ay ay akıntı kıvamı yada yogunlugu degisen varmı?
Sabahtan beri ayaktayım mutfakta ugrasıyorum inanın wc ye bile girememistim komple beyaz kıvamlı akıntı gelmis böyle birsey yasamıyordum ben daha az geliyordu nokta seklinde olurdu bu resmen bir isaret parmagı boyundaydı simdi gelen kafama takıldı sormak istedim

Hic wc ye girnediysen bi anda gelmistir bnm her ay degisio bazen cook az bazen gunde iki uc kez gunluk ped degistiriom adet gibi yogun beyaz gelio dolu dolu aydan aya farklilik gosterio

One kiz öle degisik ilk kez duyuyom

Hayırlısı olsun canım bence yinede okusaydın ama sen bilirsin hayal alemi tatlım sildinmi?

Nerde nasıl yapıyorsun hemen söyle

Aynısı bugün bana oldu canım. Her zaman olmazdı bana ve bu kadar yoğun olduğunu ilk defa gördüm. Belki de önceden dikkat etmediğimiz için mi böyle oldu bilemedim.

Hic wc ye girnediysen bi anda gelmistir bnm her ay degisio bazen cook az bazen gunde iki uc kez gunluk ped degistiriom adet gibi yogun beyaz gelio dolu dolu aydan aya farklilik gosterio
Bende ilkkez olunca cok sasırdım ya

Aynısı bugün bana oldu canım. Her zaman olmazdı bana ve bu kadar yoğun olduğunu ilk defa gördüm. Belki de önceden dikkat etmediğimiz için mi böyle oldu bilemedim.
Yok canım ben herzaman dikkat etmisimdir belli eder kendini ama cokluguna sok oldum bu sefer belki buna tutunur cocuklar aksam denemeler yapmak lazım ama hic hevesimde yok

Yok canım ben herzaman dikkat etmisimdir belli eder kendini ama cokluguna sok oldum bu sefer belki buna tutunur cocuklar aksam denemeler yapmak lazım ama hic hevesimde yok

Herşeyde bi hayır vardır canım. Sana bi işaret belki de bu. Boş geçirme bence değerlendir.

Kızlaaaar ben dayanamadm iğnenin etkisi gecmis mi die merak ettim test yaptım snrm geçmiş dimi bugün 9. Gün

Eklentiler

• IMG_20190906_183809(1).webp
    106,3 KB · Görüntüleme: 34
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…