- 21 Ağustos 2019
- 106
- 142
- 18
- 41
Kızlar yüzük falı diye birşey var denedinizmi hiç ben yapıyorum cidden herkesinkini biliyor. Kaç yasında evlendiğini ve kaç çocugunun oldugunu falan gösteriyor ama herkesinki doğru çıkıyor şaka gibi
Kendin yapıyorsun canım youtubeda var nasıl yapıldığı yüzük ve saç teli ile yapılıyorNerden yapılıyo ve nasıl? İlk defa duydum
Kızlar sizce pik olmuşmu
Dün çok silikti çizgi bugün anında koyulaştı
Bugün 11.gün
Normalde hep 13. Gün olurdu aslında
Yarın yeniden mi yapayım test sizce
Pikmidir bu
çok sevinirim :) Hakkımızda hayırlısı inşallah
Kaç çocuğun olacakmışKızlar yüzük falı diye birşey var denedinizmi hiç ben yapıyorum cidden herkesinkini biliyor. Kaç yasında evlendiğini ve kaç çocugunun oldugunu falan gösteriyor ama herkesinki doğru çıkıyor şaka gibi
İdrar damlatma yerinde yesil birsey vardı bozuklugunu ordan tahmin ettim benBozuk derken dağınık değildi canım ikinci çizgi baya belli silikti dağınık ilsa bozuk olabilir di
Bazen gerekio normalde bu tarz seyleri sewmm kolayina laf solemem ama soleyincede otuttyruom oh mis icim rahatlio ama millet yuzsuz yine soruo kiLaf sokunca birden bi havalarq giriliyoronlarin susmasi morarmasi kadar guzel bi duygu yook yasasin aciksozluluk
Batını ver canım senide aramıza alalım hosgeldinBende çok istiyorum hamile kalmayı klomene başladm nasıpse bende. Bu ay gebeyim demek isterim evrene
Hic wc ye girnediysen bi anda gelmistir bnm her ay degisio bazen cook az bazen gunde iki uc kez gunluk ped degistiriom adet gibi yogun beyaz gelio dolu dolu aydan aya farklilik gosterioHanımlar birsey sormak istiyorum?
Yumurtlama akıntısı yasayanlar ay ay akıntı kıvamı yada yogunlugu degisen varmı?
Sabahtan beri ayaktayım mutfakta ugrasıyorum inanın wc ye bile girememistim komple beyaz kıvamlı akıntı gelmis böyle birsey yasamıyordum ben daha az geliyordu nokta seklinde olurdu bu resmen bir isaret parmagı boyundaydı simdi gelen kafama takıldı sormak istedim
One kiz öle degisik ilk kez duyuyomKızlar yüzük falı diye birşey var denedinizmi hiç ben yapıyorum cidden herkesinkini biliyor. Kaç yasında evlendiğini ve kaç çocugunun oldugunu falan gösteriyor ama herkesinki doğru çıkıyor şaka gibi
Hayırlısı olsun canım bence yinede okusaydın ama sen bilirsinTüp Bebek randevum Kasım verildi morelimi bozdu Kasım'da tedavi başlayacak. Dua grubundan adımı silebilşrsiniz köşeme çekiliyorum usulca Rabbim isteyen tüm anne adaylarının kucaklarını tez zamanda hayırlı evlatlar ile doldurdum Allah'a emanet olun teşekkür ederim
Nerde nasıl yapıyorsun hemen söyleKızlar yüzük falı diye birşey var denedinizmi hiç ben yapıyorum cidden herkesinkini biliyor. Kaç yasında evlendiğini ve kaç çocugunun oldugunu falan gösteriyor ama herkesinki doğru çıkıyor şaka gibi
Hanımlar birsey sormak istiyorum?
Yumurtlama akıntısı yasayanlar ay ay akıntı kıvamı yada yogunlugu degisen varmı?
Sabahtan beri ayaktayım mutfakta ugrasıyorum inanın wc ye bile girememistim komple beyaz kıvamlı akıntı gelmis böyle birsey yasamıyordum ben daha az geliyordu nokta seklinde olurdu bu resmen bir isaret parmagı boyundaydı simdi gelen kafama takıldı sormak istedim
Bende ilkkez olunca cok sasırdım yaHic wc ye girnediysen bi anda gelmistir bnm her ay degisio bazen cook az bazen gunde iki uc kez gunluk ped degistiriom adet gibi yogun beyaz gelio dolu dolu aydan aya farklilik gosterio
Yok canım ben herzaman dikkat etmisimdir belli eder kendini ama cokluguna sok oldum bu sefer belki buna tutunur cocuklar aksam denemeler yapmak lazım ama hic hevesimde yokAynısı bugün bana oldu canım. Her zaman olmazdı bana ve bu kadar yoğun olduğunu ilk defa gördüm. Belki de önceden dikkat etmediğimiz için mi böyle oldu bilemedim.
Yok canım ben herzaman dikkat etmisimdir belli eder kendini ama cokluguna sok oldum bu sefer belki buna tutunur cocuklar aksam denemeler yapmak lazım ama hic hevesimde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?