Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün 15di canim benimde ama zaten dongum kısa 13unde falan olması lazimdiyani neyse artık devam edicem bende biraz daha zaten eylül adetiylede dr gidicem bu durumuda iletirim kendisibe

Benimde döngüm 27 28gün ama umut dünyasi. Bende regliyle yeni doktor arayisina giricem.

Sakın gecistrme haa bu geceyi mutlka degelrndr. Bnm de toplasan 2 3 defa olmstu ole yogun akinti.
Koca bir saat oldu geleli cok yorgun uzandı benimde sırtım kopuyor bütün gün mutfaktaydım insallah olursa uyku arası birseyler bakalım

Ben ücüncü cocuk icin yapmaya cesaret edemedim bu yıl olacakmı diye bir cesaretlendim oda olacak dedi
Suan gebeyiz ozaman

Koca bir saat oldu geleli cok yorgun uzandı benimde sırtım kopuyor bütün gün mutfaktaydım insallah olursa uyku arası birseyler bakalım
Sabaha karsi daha iyi olur hem vucud dinlenmis olur hem spermler dinlenmiş olur bana bi doktor demisti

Çok geçmiş olsun canım. Ben bi zararı olmadığını hatta faydası olduğunu biliyorum. Günde bir tane yeterli oluyor genelde. Moralini hiç bozma.

Benimde içimden geçirdiğim her zaman buydu. Hepimiz için hayırlısı canım. ☺ Bize bu testi gösterdiğin için de teşekkürler canım
Rica ederim canım bildiğim şeyi sizlerle paylaşmak istedim moralimizi yüksek tutalım en azından valla bugüne kadar hep çıktı çogu kişide inşallah bizlerinde olucak

İyi geceler prensesler. Çok şükür hafta sonu geldi yumurtlama gününde olanlar iyi değerlendirin benim de daha 10.günğm ama sanırım erken yumurtlucam aşırı kasık ağrım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…