- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Bugün 15di canim benimde ama zaten dongum kısa 13unde falan olması lazimdiyani neyse artık devam edicem bende biraz daha zaten eylül adetiylede dr gidicem bu durumuda iletirim kendisibe
Ee kaç çocuğun varBende 2 çıktı kız ve erkek
Ay canım çok çok sağol.tesekkur ederimUmudunu hiç kaybetme canım rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Her gün içiyordum ama mg onu bilmiyorum normal bebek aspirini işte.
Şimdi baktım internetten 100 mg imiş canım
Canisi ilacin recetesinde yazio aslnda ne zmn ne kdr kullnilacgi. Belki unutmussundr diye dedim
Koca bir saat oldu geleli cok yorgun uzandı benimde sırtım kopuyor bütün gün mutfaktaydım insallah olursa uyku arası birseyler bakalımSakın gecistrme haa bu geceyi mutlka degelrndr. Bnm de toplasan 2 3 defa olmstu ole yogun akinti.
Herzaman demekki 18. Günümde catlıyor benimki öyle cok degerlendirdikki bu 18iYok kiiz ne sicagiiiicerde calisma var
Ben ücüncü cocuk icin yapmaya cesaret edemedim bu yıl olacakmı diye bir cesaretlendim oda olacak dediBende yaptım, ilk çocuğum kız mı erkek mi diye ileri geri sallandı yani erkek. İkinci çocuğum kız mı erkek mi dedim daire çizdi, yani kız. Dedim hadi 3. çocuk sorayım ama öyle bişey düşünmüyorum tabi ki. Hiç sallanmadı. Ben de şok
Sabaha karsi daha iyi olur hem vucud dinlenmis olur hem spermler dinlenmiş olur bana bi doktor demistiKoca bir saat oldu geleli cok yorgun uzandı benimde sırtım kopuyor bütün gün mutfaktaydım insallah olursa uyku arası birseyler bakalım
Koca bir saat oldu geleli cok yorgun uzandı benimde sırtım kopuyor bütün gün mutfaktaydım insallah olursa uyku arası birseyler bakalım
Aynen tatlım krem gibi yogunduEvet canım baya benimde her ay öyle olur kıvamı krem gibimiydi
Uyku arasi zor olur valla. Ikna et uyumadan once . 5 dkkacik deKoca bir saat oldu geleli cok yorgun uzandı benimde sırtım kopuyor bütün gün mutfaktaydım insallah olursa uyku arası birseyler bakalım
Ne zmn kismet olcgi belli olmaz.Herzaman demekki 18. Günümde catlıyor benimki öyle cok degerlendirdikki bu 18i
2 kimyasal düşük yaptım arka arkaya.ve test yaptırmadım henüz bu ay da hamile olma ihtimalim var.onlem olarak veriyor bazı doktorlar.benimki vermedi ama bir zararı yok belki bu sefer sağlıklı olmasına faydası olur diye iciyorum 100 'luk coraspirin.ama 2 günde 1 mı içsem bilemedim.Amerikada bile hamilelik dusunenlere folik asit ile beraber veriliyormuş aspirin.
Oh maşşaallah üçer üçer ❤Benimde 4. De durdu1 kiz iki erkek cikti
Rica ederim canım bildiğim şeyi sizlerle paylaşmak istedim moralimizi yüksek tutalım en azından valla bugüne kadar hep çıktı çogu kişide inşallah bizlerinde olucakBenimde içimden geçirdiğim her zaman buydu. Hepimiz için hayırlısı canım. ☺Bize bu testi gösterdiğin için de teşekkürler canım
İnşallah canımmmmKızlar şu falı bende yaptım 3 çocuk görünüyor ilki kız son ikisi erkek
Aynen ya benimde öyle bildii inşallah bebişlerde doğru çıkarBende yapmistim zamaninda ve 22 cikmisti gercektende 22 yasimda evlendm
Henüz yok 1 yıllık evliyim bakalım bekliyoruzEe kaç çocuğun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?