Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bugünü değerlendirelim canım bence, boş geçmeyelim

Kızlar merhaba pihtilasma tanisi koyulmadan aspirin yada coraspirin içen var mı aranizda? iciyorsa her gün mü ? ve kaç mg?

Bende yapmistim zamaninda ve 22 cikmisti gercektende 22 yasimda evlendm

Merhaba, ben kullanmıyorum, duymadım da. Tanı koymadan içmeyi neden düşündün ki canım?
2 kimyasal düşük yaptım arka arkaya.ve test yaptırmadım henüz bu ay da hamile olma ihtimalim var.onlem olarak veriyor bazı doktorlar.benimki vermedi ama bir zararı yok belki bu sefer sağlıklı olmasına faydası olur diye iciyorum 100 'luk coraspirin.ama 2 günde 1 mı içsem bilemedim.Amerikada bile hamilelik dusunenlere folik asit ile beraber veriliyormuş aspirin.

Benim ilk hamileliğimde kalbi durmuştu bebeğimin oğluma hamileyken doktor bana bebek aspirini kullandırmıştı 36. Haftaya kadar canm

Canım çok sağol cevap verdiğin için.boyle siz yazınca umut doluyor içime.Peki her gün mü icmistin canim? ve 100 mg mıydı?
Canisi ilacin recetesinde yazio aslnda ne zmn ne kdr kullnilacgi. Belki unutmussundr diye dedim

Canım çok sağol cevap verdiğin için.boyle siz yazınca umut doluyor içime.Peki her gün mü icmistin canim? ve 100 mg mıydı?
Umudunu hiç kaybetme canım rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Her gün içiyordum ama mg onu bilmiyorum normal bebek aspirini işte.

Şimdi baktım internetten 100 mg imiş canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…