Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun canım. Ben bi zararı olmadığını hatta faydası olduğunu biliyorum. Günde bir tane yeterli oluyor genelde. Moralini hiç bozma.
Sağol canım inşallah Allahım yüzümü güldurur bu sefer .buradaki herkesin kucağını sağlıklı bebislerle doldur Allahım.Aspirin hamile kalmayı da kolaylastiriyormus diye duydum .Ama bilemiyorum yinede

Sağol canım inşallah Allahım yüzümü güldurur bu sefer .buradaki herkesin kucağını sağlıklı bebislerle doldur Allahım.Aspirin hamile kalmayı da kolaylastiriyormus diye duydum .Ama bilemiyorum yinede
Bende kullanayım bari birdahaki ay. Benim bildigim agrı kesiciler zararlı ilac dahi kullanmayın derler bu topikte duydum asprin icenleri

Kız öyle deme hepimiz aspirine başlarız bak ben de geçen ay kimyasaldan şüphelenmiştim bir daha olursa kullansam mı zararı var mıdır acaba? Kanı fazla sulandırmasın bu seferde

İyi geceler prensesler. Çok şükür hafta sonu geldi yumurtlama gününde olanlar iyi değerlendirin benim de daha 10.günğm ama sanırım erken yumurtlucam aşırı kasık ağrım var
Kız ben erken kalkmayı unutmuşum bu hafta hep uykusuz gezdim eve geldim yattım uyuyamadım bugün biraz kestirmişim sadece napıcaz yaa maraton başlıyor hiç dinlenememişim sanki eşimde haftasonu memlekete gidelim diyor ben bu yorgunlukla hiç kımıldamak istemiyorum canım çok sıkıldı yaa yeni geldik bayramdan daha pff

Sorma Sibel im ya bende fenalardayım bu hafta aşırı yoğun geçti her gün toplantı oldu bizim planlar zümreler mahvolduk valla. Uyku beni de vurdu ya. Tam güne geçti okulumuz en erken dersim 8 40 da başlıyor 2 gün şimdiden nasıl kalkaçm diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…