- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Haha inşallahhBen ücüncü cocuk icin yapmaya cesaret edemedim bu yıl olacakmı diye bir cesaretlendim oda olacak dedi
Suan gebeyiz ozaman
Bebis icin nasil yaptnz :) aynisekilmi yptnzAynen ya benimde öyle bildii inşallah bebişlerde doğru çıkar
Sol bileğine tutuyosun canım üzerine ilk çocugum ne olucak diyosun yüzük hareket etmeye baslıyoBebis icin nasil yaptnz :) aynisekilmi yptnz
Allalaha bnu ilk duydm bakSol bileğine tutuyosun canım üzerine ilk çocugum ne olucak diyosun yüzük hareket etmeye baslıyo ☺
Daha kaliteli oluyormus sabah spremleri cicegim evetSabaha karsi daha iyi olur hem vucud dinlenmis olur hem spermler dinlenmiş olur bana bi doktor demisti
Cayı bile zor ictik o bir koltukta ben bir koltukta birbirimize bakmaya bile mecalimiz yokUyku arasi zor olur valla. Ikna et uyumadan once . 5 dkkacik de
Erken gebelik testi yapanlara otomatik görünce kızgın surat yapıyorum canım benlik birsey degil elimde degil
Var herkes yapıyo ben özellikle çocugu olmuş kişileri deniyorum hepsini biliyoAllalaha bnu ilk duydm bak
Sağol canım inşallah Allahım yüzümü güldurur bu sefer .buradaki herkesin kucağını sağlıklı bebislerle doldur Allahım.Aspirin hamile kalmayı da kolaylastiriyormus diye duydum .Ama bilemiyorum yinedeÇok geçmiş olsun canım. Ben bi zararı olmadığını hatta faydası olduğunu biliyorum. Günde bir tane yeterli oluyor genelde. Moralini hiç bozma.
PikiErken gebelik testi yapanlara otomatik görünce kızgın surat yapıyorum canım benlik birsey degil elimde degil
Bende kullanayım bari birdahaki ay. Benim bildigim agrı kesiciler zararlı ilac dahi kullanmayın derler bu topikte duydum asprin icenleriSağol canım inşallah Allahım yüzümü güldurur bu sefer .buradaki herkesin kucağını sağlıklı bebislerle doldur Allahım.Aspirin hamile kalmayı da kolaylastiriyormus diye duydum .Ama bilemiyorum yinede
Cok sey degisti gercekten dünyamı aydınlattın suandaPiki
Bi daha yapmicim söz adet gününe kadar
Kız öyle deme hepimiz aspirine başlarız bakSağol canım inşallah Allahım yüzümü güldurur bu sefer .buradaki herkesin kucağını sağlıklı bebislerle doldur Allahım.Aspirin hamile kalmayı da kolaylastiriyormus diye duydum .Ama bilemiyorum yinede
Kız ben erken kalkmayı unutmuşum bu hafta hep uykusuz gezdim eve geldim yattım uyuyamadım bugün biraz kestirmişim sadece napıcaz yaa maraton başlıyor hiç dinlenememişim sanki eşimde haftasonu memlekete gidelim diyor ben bu yorgunlukla hiç kımıldamak istemiyorum canım çok sıkıldı yaa yeni geldik bayramdan daha pffİyi geceler prensesler. Çok şükür hafta sonu geldiyumurtlama gününde olanlar iyi değerlendirin benim de daha 10.günğm ama sanırım erken yumurtlucam aşırı kasık ağrım var
E valla sabh erknden yapabilirseniz çoh guzl olur o zmn.Cayı bile zor ictik o bir koltukta ben bir koltukta birbirimize bakmaya bile mecalimiz yok
Sorma Sibel im ya bende fenalardayım bu hafta aşırı yoğun geçti her gün toplantı oldu bizim planlar zümreler mahvolduk valla. Uyku beni de vurdu ya. Tam güne geçti okulumuz en erken dersim 8 40 da başlıyor 2 gün şimdiden nasıl kalkaçm diye düşünüyorumKız ben erken kalkmayı unutmuşum bu hafta hep uykusuz gezdim eve geldim yattım uyuyamadım bugün biraz kestirmişim sadece napıcaz yaa maraton başlıyor hiç dinlenememişim sanki eşimde haftasonu memlekete gidelim diyor ben bu yorgunlukla hiç kımıldamak istemiyorum canım çok sıkıldı yaa yeni geldik bayramdan daha pff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?