L Loriklorik beni hayal kırıklıgına ugrattı falı sana gönderiyorum kuzum bakmak istemezsen cvp verme tamamYok kiz saka ettim bn daha önce bakiodum bni bi korkuttular snra tobe dedim yok ama fallik bi durum olmadigini fark ettim 6 . Hissim bazen cok tutuo , dejavu cok yasiorum ,elim kasiniosa kesin para gidio yada gelio sag kasiniosa kesin gelio ve son olarak cok sık olur kimi ruyamda gorsem o kisiyle ilgili bisey cikio kesinsaf salagim ya malum oluo
Kiz iki salla mudurecigime L Loriklorik uzmeL Loriklorik beni hayal kırıklıgına ugrattı falı sana gönderiyorum kuzum bakmak istemezsen cvp verme tamam
Gördüklerimi soyledim gercekten
Waaay ii bakalim o mudurecimdi sende falci bakicimsin artikGördüklerimi soyledim gercekteninanip inanmamak ona kalmis bisey
Waaay ii bakalim o mudurecimdi sende falci bakicimsin artiklakaplar guzel
Ben falcı olsam gönderdigim fala roman yazardııııımGördüklerimi soyledim gercekteninanip inanmamak ona kalmis bisey
Ama ben falci degilim sadexe gordullerimi yazdimBen falcı olsam gönderdigim fala roman yazardııııım
Görmek icin baksam bile yazardımmAma ben falci degilim sadexe gordullerimi yazdim
Tutarsa yapisirim yakana ama cidden kimse bnde tuturamio cok hefesleniomYok daha neler
09.09 @Zerdem2016
10.09 N Nana Ana N Nana Ana
11.09 L Loriklorik
12.09 [IMG alt="Eslem91"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/928/928414.jpg?1564011997[/IMG] Eslem91
13.09 @bocek345
14.09 @sosmivida
15.09 @Icebergsss
16.09 @icecreamm
17.09 @Misst
18.09 @rosebatum
19.09 @burcusami
20.09 @hayal alemi
21.09 @Melegim15
22.09 @Sibelll16
23.09 @elifcolak53
24.09 @15yusra11
25.09 @kirmizipatiklikiz
26.09 @Deryakadir
27.09 @Ebrubeyazit
28.09 @Gulll098
29.09 @Atiyasemin
30.09 @Ayga
01.10Mrsiron_
Ekledim canım
Hepimiz bunun için buradayız aynı sorunu paylaşıyoruz. Lütfen üzülme inşallah Rabbim bizede nasip etsinMerhaba kizlar, yeni uyeyim.
1,5 senedir cocuk yapmayi deniyoruz ama hamile kalamiyorum.. doktora gittim ne bende nede esimde sorun cikti, yurtdisinda kaliyorum. Kimseyle derdimi paylasamiyorum, kisir damgasi vuracaklar diye. Internette dolanirken bu sayfayi buldum ve hemen uye oldum. Adetime 3 gun var, test yaptim bugun ama negatif cikti yine..umudum yok artik delirecem
Tam bat tarihin ne canım aramıza hosgeldinMerhaba kizlar, yeni uyeyim.
1,5 senedir cocuk yapmayi deniyoruz ama hamile kalamiyorum.. doktora gittim ne bende nede esimde sorun cikti, yurtdisinda kaliyorum. Kimseyle derdimi paylasamiyorum, kisir damgasi vuracaklar diye. Internette dolanirken bu sayfayi buldum ve hemen uye oldum. Adetime 3 gun var, test yaptim bugun ama negatif cikti yine..umudum yok artik delirecem
Meryem suresini okuyacagın tarih canım01.10 ne kuzum şu bat tarihi ise benim 12.09 değilse ☺ önemli değil
Canım tayildeyim mümkün olduğunca geriye gitmeye ve okumaya çalışıyorum ama bazen çok sayfa oluyor 3-5 sayfa anca gidebiliyorum geriye. konunun o kısmını kaçırmışım şimdi ben hergün 1 kere RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN mi okuyacağıöMeryem suresini okuyacagın tarih canım
Sanırım bilgileri kacırmıssın
RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN okuyacagız pazartesi günü baslayıp ekime kadar hergün.
Herkeste kendi tarihinde meryem suresi okuyacak
Ufak bir duamızda var meryem suresi bitiminde onuda okuyacagız yine paylasırım sayfayı takip et sürekli tamam
Canım tayildeyim mümkün olduğunca geriye gitmeye ve okumaya çalışıyorum ama bazen çok sayfa oluyor 3-5 sayfa anca gidebiliyorum geriye. konunun o kısmını kaçırmışım şimdi ben hergün 1 kere RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN mi okuyacağıö
Tarihini ve bu bilgilendirmeyi ekran resmi al istersen kuzum takıldıgın yer varmı?DUA KONUSUNDA BİLGİLENDİRME
Arkadaslar selam
Önümüzdeki Pazartesi günü dualarımıza baslıyoruz
Su sekilde yapıyoruz.
“RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN”
Listedeki herkes bunu günde 100 kere okuyacak.
Ayrıca;
Meryem suresini listeden sırasıyla günlük tek kisi olarak okuyacagız.
Meryem suresini okuyan kisi bu duayı etsinki etkili olsun.
Rabbim evlat sahibi olmak isteyen bana ve tüm müslüman kardeslerime tez vakitte hayırlı evlatlar ihsan eyle yalnız sana sıgınır yalnız senden medet umarız cok sükür
Tarihler sizler adına düzenlendi. Bana uymaz diyen varsa bilgilendirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?