Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
L Loriklorik beni hayal kırıklıgına ugrattı falı sana gönderiyorum kuzum bakmak istemezsen cvp verme tamam

Merhaba kizlar, yeni uyeyim.
1,5 senedir cocuk yapmayi deniyoruz ama hamile kalamiyorum.. doktora gittim ne bende nede esimde sorun cikti, yurtdisinda kaliyorum. Kimseyle derdimi paylasamiyorum, kisir damgasi vuracaklar diye. Internette dolanirken bu sayfayi buldum ve hemen uye oldum. Adetime 3 gun var, test yaptim bugun ama negatif cikti yine.. umudum yok artik delirecem

01.10 ne kuzum şu bat tarihi ise benim 12.09 değilse önemli değil

Hepimiz bunun için buradayız aynı sorunu paylaşıyoruz. Lütfen üzülme inşallah Rabbim bizede nasip etsin

Tam bat tarihin ne canım aramıza hosgeldin nasıl buldun internetten kimi daha cok sevdin aynı duyguları hepimiz yasıyoruz bu konuda kardes gibiyiz üzülmede diyemiyorum hayırlısını otur ve bekle bizim gibi kafanı dagıtırsın burada iyi olmus üye oldugun

01.10 ne kuzum şu bat tarihi ise benim 12.09 değilse ☺ önemli değil
Meryem suresini okuyacagın tarih canım
Sanırım bilgileri kacırmıssın
RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN okuyacagız pazartesi günü baslayıp ekime kadar hergün.
Herkeste kendi tarihinde meryem suresi okuyacak
Ufak bir duamızda var meryem suresi bitiminde onuda okuyacagız yine paylasırım sayfayı takip et sürekli tamam

Canım tayildeyim mümkün olduğunca geriye gitmeye ve okumaya çalışıyorum ama bazen çok sayfa oluyor 3-5 sayfa anca gidebiliyorum geriye. konunun o kısmını kaçırmışım şimdi ben hergün 1 kere RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN mi okuyacağıö

DUA KONUSUNDA BİLGİLENDİRME

Arkadaslar selam

Önümüzdeki Pazartesi günü dualarımıza baslıyoruz
Su sekilde yapıyoruz.

“RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN”
Listedeki herkes bunu günde 100 kere okuyacak.
Ayrıca;
Meryem suresini listeden sırasıyla günlük tek kisi olarak okuyacagız.
Meryem suresini okuyan kisi bu duayı etsinki etkili olsun.

Rabbim evlat sahibi olmak isteyen bana ve tüm müslüman kardeslerime tez vakitte hayırlı evlatlar ihsan eyle yalnız sana sıgınır yalnız senden medet umarız cok sükür

Tarihler sizler adına düzenlendi. Bana uymaz diyen varsa bilgilendirsin.

Tarihini ve bu bilgilendirmeyi ekran resmi al istersen kuzum takıldıgın yer varmı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…