- 7 Eylül 2019
- 8
- 11
- 3
Hepimiz bunun için buradayız aynı sorunu paylaşıyoruz. Lütfen üzülme inşallah Rabbim bizede nasip etsin
Tam bat tarihin ne canım aramıza hosgeldinnasıl buldun internetten kimi daha cok sevdin aynı duyguları hepimiz yasıyoruz bu konuda kardes gibiyiz üzülmede diyemiyorum hayırlısını otur ve bekle bizim gibi kafanı dagıtırsın burada iyi olmus üye oldugun
Yok Canım tamamdır ekran görüntüsü alıyorumTarihini ve bu bilgilendirmeyi ekran resmi al istersen kuzum takıldıgın yer varmı?
Hayırlısı olur umarım herkese ugur ve bebek getirsin insallah bu topikAmin insallah canim♥
Bat 10 eylul gulom. Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin, insallah hepimize kismet olur yakinda. Iste neden gebe kalamiyorum diye gezinirken bu sayfa cikti, öyle uye oldum
Amin canım huzurlu gecelerKalanlara iyi geceler duamdır ki herzaman Rabbim önce hayırlısı ile tez vakitte , sağlıklı, sıhhatli, eksiksiz, noksansız, zeka problemi olmayan, gözleri görem, kulakları duyan, dili konuşan, elleri ayakları tutan hayırlı evlat veya evlatlar nasip etsin.Amin.
Ben bu duayla Rabbimden istiyorum sizede bu duayla dua ederimAmin canım huzurlu geceler
Bire on katın tabiki yeterki niyetimiz bir akıbetimiz bir olsun canım Allah simdiden dualarımızı kabul etsinBen bu duayla Rabbimden istiyorum sizede bu duayla dua ederim
ondan mi kaybediyoruz acaba diyorum her ay ben ama olmuyor yani istesrm deAynı şey bende de oluyor adete bir hafta kala artık yorgunluk bıkkınlık geliyor bir de zaten artık olmaz mantığı oluyor galiba
sifa olsun insAllah cnmEvet canım doktor kontrolünde gerekliyse kullanılabilir.Ben de bugün içtim uine, artik 2 günde 1 falan icecegim
bende 7 gun anva dayandim ve yaptığım ay döngüm kisaldi ertesi ay da yine ayni erken geldi 30-33 vs degisiyordu son donemler o ay 35 sonraki ay 26 gun surdu dongum ve tedaviye basladm zatenKızlar bende yapmaya kalkıştım ama malesef ben çok kötü grip oldum EŞİM kızdı bırak dedi bırakmak zorunda kaldım. Ama diyorsunuz ya rahmi temizliyor diye ben 5 6 gün yaptım hiç akıntım olmadi
masAllah bacim ama sen o iliskiler olurken sondakiler zsten dollenme olmus tutunmaya çalışıyormuşBak ben adet biter bitmz basldimsayiyorm sana gunleri
28 30 1 2 4 5 7 10 12 17 si. Zaten 21nde de pozitifi gordum
Canim yanlış anlama elbettr cok haklısın yazdgnda ama kullandgmz cumleye cok dikkat etmeliyiz neyin dua yerine gececgini bilemeyiz dua kapımızın ne zmn acik olacagi belli olmaz biz ikinci cocuk icin arka arkaya bebkleri olanlari görünce kızımız bi okula baslasin öyle kızımız bi okula baslasin oyle derdik ikinci icin dua yerine mi gecti Rabbim kabul etti mi bilmiorum ama buyuk bi sorun yokken ilki cok kolay olmusken ikinci icin çabalıyoruz hersey Allah tan elbettr lutfrn elestirdigimi düşünme sadece minik hatrlatma olsun dedimAllaha inancı yüksek olan kisiler farkındaysan iyi niyetli kisiler daha cok sınanıyor yaradan tarafından onunda bir bildigi vardır elbet buda bizim sınavımız kötü olup onun gibi istememektense ben iyi olup on yıl daha evlat hasreti cekebilirim rabbim utandırmasın hicbirimizi ne diyeyim
Noldu kıızSeni etiketledigi sayfaya bak ama sakın yorum yapma
ben iki ay önce menagonla başladım ama aşılama olcak kadar büyümedi yumurtalar . bu ayda gonal f iğne başladım başladım 3. günüm bugün bakalım salı günü kontrole gidicem . sen hangi aşamadasınAminn inşallah sizin nasıl başladı ilaç mı iğne mi :)
Evet canim bi anda pik olduBir saat sonra falan tekrar test yapıcam, bugün iki tane yapmış olucam. Belki akşam ki silik çıkar, her ihtimale karşı yapim diyorum. Bu da testlerimin sıralı fotosu canım. Seninde böyle bi anda mı pik olmuştu?
Eki Görüntüle 2305014
Kizlar bende bu ay sogan kuru yapmistim simdi hamileyim ama pik gununde birakmistim sonra zarari olur diyeCanım soğan kürünü açıkladıktan sonra ibrahim saraçoğluna yüzlerce teşekkür msjı gelmiş resmen nüfus patlaması yaptı adamküçük kistleri yok ediyor rahimi temizliyor vücudu gebeliğe hazırlıyor sebepsiz gebe kalamayanlara yardımcı oluyor daha ne yapsın tabiki garantisi yok ama adam söylüyor gastrit problemi olanlar yapmasın miyomu yada büyük kistleri olanlar yapmasın, bence doğanın mucizesini keşfetmiş adam
Mantkli ozamanVar herkes yapıyo ben özellikle çocugu olmuş kişileri deniyorum hepsini biliyo
Canim nasil nekadar zaman kullandgni yaptgni detayli yazarmsn sana zahmet her kuru yaptgn gun iliskimi oldu yazarsan sevinirim bende deneyim ozamanKizlar bende bu ay sogan kuru yapmistim simdi hamileyim ama pik gununde birakmistim sonra zarari olur diye
Ve sen hamile kalmayami ugrasiyordn cnmKizlar bende bu ay sogan kuru yapmistim simdi hamileyim ama pik gununde birakmistim sonra zarari olur diye
Valla canım hiç belli olmuyor o işlerBenimki yirmisinde kesin gelir totemde varsın dimi kontrol etmedim ama
NEttim canım, hiç sıvı almadım. Zaten 11 e doğru yaptım test, hiç bişey yememiştim ve içmemiştim
Bende hiç birşey çıkmadı ne yani benim bebisim olmayacak miYüzük falını yapmak isteyenlerYüzüğünüzü saç telinize geçirin, ucundan tutun. Sol bileğinizin üzerine getirin. Ve sorun: Benim ilk çocuğum kız mı olucak erkek mi? Eğer olucaksa yüzük sallanmaya başlıcak.(elinizi kıpırtmamaya dikkat edin!) Eğer yüzük yuvarlak şekilde şekil çizmeye başlarsa KIZ demek Eğer yüzük ileri geri hareket ederse ERKEK demek Deneyin emen çok basit. 2.çocugum olucak mı diyede sorabilirsiniz. Olmıcaksa hiç sallanmıyor bu arada. Deneyenler yazsın merak ettim. Bende bir kız bir erkek çıktı
Denedinmi bak sabah olduAy cok merak ettim yarin denicemgece yemezde gunduz denerim
Oh maşallah valla ikiz ikiz dıpurcan herhaldeAnam denedim oluo hakatten cok tırstim ha yuzuk olayindan la bu dogruyla bn 4 tane fırtlatcamilki erkek ikinci kiz 3 erkek 4 kiz şoka girdim kolumu oynatmayim die bi hal oldum bide meraj ettim ay ay saydim ne zmn hamile olcam dedim nisanda hareket etti töbe bu gece uykular haram bana zaten herseyden etkileniom sizin yuzunuzden kanima girdiniz hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?