Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepimiz bunun için buradayız aynı sorunu paylaşıyoruz. Lütfen üzülme inşallah Rabbim bizede nasip etsin

Amin insallah canim

Bat 10 eylul gulom. Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin, insallah hepimize kismet olur yakinda. Iste neden gebe kalamiyorum diye gezinirken bu sayfa cikti, öyle uye oldum

Amin insallah canim♥

Bat 10 eylul gulom. Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin, insallah hepimize kismet olur yakinda. Iste neden gebe kalamiyorum diye gezinirken bu sayfa cikti, öyle uye oldum
Hayırlısı olur umarım herkese ugur ve bebek getirsin insallah bu topik

Amin canım huzurlu geceler

Anam denedim oluo hakatten cok tırstim ha yuzuk olayindan la bu dogruyla bn 4 tane fırtlatcam ilki erkek ikinci kiz 3 erkek 4 kiz şoka girdim kolumu oynatmayim die bi hal oldum bide meraj ettim ay ay saydim ne zmn hamile olcam dedim nisanda hareket etti töbe bu gece uykular haram bana zaten herseyden etkileniom sizin yuzunuzden kanima girdiniz hep

Aynı şey bende de oluyor adete bir hafta kala artık yorgunluk bıkkınlık geliyor bir de zaten artık olmaz mantığı oluyor galiba
ondan mi kaybediyoruz acaba diyorum her ay ben ama olmuyor yani istesrm de
Evet canım doktor kontrolünde gerekliyse kullanılabilir.Ben de bugün içtim uine, artik 2 günde 1 falan icecegim
sifa olsun insAllah cnm
Kızlar bende yapmaya kalkıştım ama malesef ben çok kötü grip oldum EŞİM kızdı bırak dedi bırakmak zorunda kaldım. Ama diyorsunuz ya rahmi temizliyor diye ben 5 6 gün yaptım hiç akıntım olmadi
bende 7 gun anva dayandim ve yaptığım ay döngüm kisaldi ertesi ay da yine ayni erken geldi 30-33 vs degisiyordu son donemler o ay 35 sonraki ay 26 gun surdu dongum ve tedaviye basladm zaten
Bak ben adet biter bitmz basldim sayiyorm sana gunleri
28 30 1 2 4 5 7 10 12 17 si. Zaten 21nde de pozitifi gordum
masAllah bacim ama sen o iliskiler olurken sondakiler zsten dollenme olmus tutunmaya çalışıyormuş acaba yine de olabilir mi bilmiorum
Canim yanlış anlama elbettr cok haklısın yazdgnda ama kullandgmz cumleye cok dikkat etmeliyiz neyin dua yerine gececgini bilemeyiz dua kapımızın ne zmn acik olacagi belli olmaz biz ikinci cocuk icin arka arkaya bebkleri olanlari görünce kızımız bi okula baslasin öyle kızımız bi okula baslasin oyle derdik ikinci icin dua yerine mi gecti Rabbim kabul etti mi bilmiorum ama buyuk bi sorun yokken ilki cok kolay olmusken ikinci icin çabalıyoruz hersey Allah tan elbettr lutfrn elestirdigimi düşünme sadece minik hatrlatma olsun dedim

Ve evet bahsettiginz konuyu daha okumadm ama herkesin imtihanı farkli kizlar Rabbim alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin sinavlarimizdan biz bazen tuhaf karsilasak da cok degsiik turlu turlu insan var bi ara halam anlatmisti bibebr kadinin agzindam dinlemis hayret ettik kadin çocukları sevmiyormuş bi cocugu vqrmis ama daginiklik esyalarin kirilmasi vs gibi seyler yuzunden gereksiz dio yani ve o cocuk odasinda büyümüş resmen yemek disinda odasından çıkmıyormus hep odada yalnz sirf toplumumuzun baskısı vs yüzünden olmus yani diyecegim Rabbim daga gode kar imana gore imtihan veriyor bence insAllah sabredip mükafatını alanlardan oluruz benim üzüldüğüm nokto o masum cocuklar nqsil bi psikolojiylr sevgisizlikle yetişiyorlar ve dahasi onlarda belki ayni döngüyü devam ettiriyorlar Allah tan hayırlısı Rabbim vicdan merhamet versin bazi insanlara

Kizlar bende bu ay sogan kuru yapmistim simdi hamileyim ama pik gununde birakmistim sonra zarari olur diye

Benimki yirmisinde kesin gelir totemde varsın dimi kontrol etmedim ama
Valla canım hiç belli olmuyor o işler belki de gelmez seninki .zaten ben artik iki cizgi görünce hic sevinmeyecegim.hamileyim deyip uzuluyorum sonra.bu sefer adet gelmezse sadece kan testi ile takip ederim.ve sanirim kucagima bebegi alana kadar sevinemeyecegim.Ama sen çift çizgi gordun mu yüz de 90 bu iş tamamdır.Ayni Fatma gibiben yokum listede sanırım.

Ettim canım, hiç sıvı almadım. Zaten 11 e doğru yaptım test, hiç bişey yememiştim ve içmemiştim
N
Bende hiç birşey çıkmadı ne yani benim bebisim olmayacak mi

Oh maşallah valla ikiz ikiz dıpurcan herhalde bisan damı onu nasıl yaptın kuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…