Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar ne kadar konuşulmuş 60 sayfa geriden geldim usenmeden okudum kızlar ben yüzük galibi galiba beceremedik dunden beri bor benim adım yapabilir mi acaba morelim bozuldu iyice bugün biraz sağ kasım ağrım oldu bacağında aynı şekilde gerçi dün gece saat 12 de yerleri sildim ona yoruyorum ben bu kadar goremiyorum o yuzden aktof olamiyorum is yerinde biraz sikinti oluyor biri benim adima yuzuk falini dener mi ?

Canım ben denerim ama adın ve soyadın lazım başkası için yaptıgımda ismi lazım yoksa olmaz

Canim nasil nekadar zaman kullandgni yaptgni detayli yazarmsn sana zahmet her kuru yaptgn gun iliskimi oldu yazarsan sevinirim bende deneyim ozaman
Canim bende pko var diye diyodum hep kendi kendime hamile kalmam zor olur ondan korunmadik ilk seferde oldu gun asiri oldu ama pik gunde de yapmamistim onceki ve sonraki gun yapmistim akintimi gordugum zamandi iliskiden sonra acayip kasik agrisi olmustu hissettim galiba hamileyim diye biraktim hergun sabah aksam kabuguyla beraber 5dk kaynatip ictim canim

Bugün ben varim kimse yok ters orantı benim icin usuyorum kızlar ve saç bacağın ve aldığım da hafif ağrı var kensin ısrar yolunda enfeksiyon var

Bugün ben varim kimse yok ters orantı benim icin usuyorum kızlar ve saç bacağın ve aldığım da hafif ağrı var kensin ısrar yolunda enfeksiyon var
Günaydın canım, ben bugün çalışmıyorum hafta sonu yani Bat ne zamandı, yakın zamanda mı canım?

Bende deneym denemekde yarar var.d banada buay hormon testi yapilck bakalm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…