Canım ben denerim ama adın ve soyadın lazım başkası için yaptıgımda ismi lazım yoksa olmazKizlar ne kadar konuşulmuş 60 sayfa geriden geldim usenmeden okudum kızlar ben yüzük galibi galiba beceremedik dunden beri bor benim adım yapabilir mi acabamorelim bozuldu iyice bugün biraz sağ kasım ağrım oldu bacağında aynı şekilde gerçi dün gece saat 12 de yerleri sildim ona yoruyorum ben bu kadar goremiyorum o yuzden aktof olamiyorum is yerinde biraz sikinti oluyor biri benim adima yuzuk falini dener mi ?
Teşekkür ederim yazdım ozelden canimCanım ben denerim ama adın ve soyadın lazım başkası için yaptıgımda ismi lazım yoksa olmaz
Canim bende pko var diye diyodum hep kendi kendime hamile kalmam zor olur ondan korunmadik ilk seferde oldu gun asiri oldu ama pik gunde de yapmamistim onceki ve sonraki gun yapmistim akintimi gordugum zamandi iliskiden sonra acayip kasik agrisi olmustu hissettim galiba hamileyim diye biraktim hergun sabah aksam kabuguyla beraber 5dk kaynatip ictim canimCanim nasil nekadar zaman kullandgni yaptgni detayli yazarmsn sana zahmet her kuru yaptgn gun iliskimi oldu yazarsan sevinirim bende deneyim ozaman
Günaydın canım, ben bugün çalışmıyorum hafta sonu yaniBugün ben varim kimse yok ters orantı benim icinusuyorum kızlar ve saç bacağın ve aldığım da hafif ağrı var kensin ısrar yolunda enfeksiyon var
Bende deneym denemekde yarar var.d banada buay hormon testi yapilck bakalmCanim bende pko var diye diyodum hep kendi kendime hamile kalmam zor olur ondan korunmadik ilk seferde oldu gun asiri oldu ama pik gunde de yapmamistim onceki ve sonraki gun yapmistim akintimi gordugum zamandi iliskiden sonra acayip kasik agrisi olmustu hissettim galiba hamileyim diye biraktim hergun sabah aksam kabuguyla beraber 5dk kaynatip ictim canim
Bende varimmKizlar bugün çalışan var mi aramızda acaba yoksa tek çalışan yine ben miyim
Cumartesi günü çalışmayı sevmiyorum tam gün birdeBende varimm
Bize değilGünaydın canım, ben bugün çalışmıyorum hafta sonu yaniBat ne zamandı, yakın zamanda mı canım?
Benmde 3 kadar ha 6 ha 3 sinir oluyrm ama yapacak birsey ykCumartesi günü çalışmayı sevmiyorum tam gün birde
Bize değil19 eylul 14 eylül de dogum günüm gelsede bebis bana hediye olsa
On muhasebe senin canimBenmde 3 kadar ha 6 ha 3 sinir oluyrm ama yapacak birsey ykvakit gecrmeye calsalm ne isi ?
Ayy benmde adet 14u ve yasgunum 15 i krske banada hediye olsa hepbrlkte seviniriz suraciktaBize değil19 eylul 14 eylül de dogum günüm gelsede bebis bana hediye olsa
Bende bi markette on muhasebesine bakiyordumOn muhasebe senin canim
Teşekkür ederim canim bende ama kaderde çalışmak varmışİnşallah canım, güzel bi hediye olur. Şimdiden doğum günün kutlu olsunnnnnnHaftasonu çalışmayı hiç sevmedim, o yüzden hep haftasonu olmayan iş bakardım
Genel muhasebe malimusavirlik ofisiOn muhasebe senin canim
Muhasebe zor ama sankiGenel muhasebe malimusavirlik ofisi
Çok sevinirim VallaAyy benmde adet 14u ve yasgunum 15 i krske banada hediye olsa hepbrlkte seviniriz suracikta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?